Vi fik en virkelig god og personlig betjening i butikken i Esbjerg.her den 29.7 2026 . Medarbejderen tog sig god tid til at lytte til vores behov og lod os prøve flere forskellige senge, indtil vi fan... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Drømmeland er Danmarks største sengespecialist. I vores butikker har vi uddannede sengerådgivere og Danmarks største udvalg af de bedste sengemærker på markedet. Du sover 1/3 af dit liv, lad Drømmelands sengeeksperter hjælpe dig med at sove godt. Vores vision er at få Danmark til at sove bedre. Vi kan tilbyde soveløsninger skræddersyet efter din krop og dine behov. Kom ind til os og få god rådgivning - det er dit første skridt mod en god nats søvn.

Vadstrupvej 71 -73, 2880, Bagsværd
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Hurtig levering, virkelig god kundeservice og produktet lever op til lovet kvalitet

Besvarelse fra Drømmeland A/S
Endnu er jeg ikke glad for min madras, men ved samtale med en person i Drømmeland håber jeg, han har ret. At jeg skal vænne mig til madrassen. Men måske var det bare tom snak?

Besvarelse fra Drømmeland A/S
God hjælp og hurtig levering af en fantastisk maddras.

Besvarelse fra Drømmeland A/S
Service og hjælpsom personale. Leveret og samlet alle pengene værd. Mvh. Bente.

Besvarelse fra Drømmeland A/S
Jeg fik købt en seng i Drømmeland Tilst og det var en udsøgt fornøjelse at handle der.
Jeg fik en utrolig fin og god oplevelse- og helt fantastisk professionel vejledning
Alt blev leveret og monteret hos mig og de to unge mænd- de klarede det så fint og hurtigt og alt blev gennemgået så der ikke var noget at tage fejl af

Besvarelse fra Drømmeland A/S
Super service i butikken fra Maria - der gav sig rigtig god tid til at vise os alle alternative - og som krativt fik sammensat et supergod tilbud.
Ved levering og opsætning af sengen var der igen en fantastisk proaktiv service - igen Maria. Og samling af seng var enkelt og lige til. Super produkt, super service - rent Drømmeland. Tak.

Besvarelse fra Drømmeland A/S
Jeg og min kone fik en rigtig god behandling da vi købte ny madras til vores seng.
Vi fik den til halv pris og de leverede den og lagde den i vores seng.
Vi kan varmt anbefale at handle der.
Jørgen og Laila Sørensen
Odense.

Besvarelse fra Drømmeland A/S
En unik oplevelse menneskeligt såvel som professionelt!

Besvarelse fra Drømmeland A/S
Sengen levede op til forventningen. Hvilket var virkelig god. Leveringen var tilfredsstillende, tog ikke super lang tid og dem der kom med sengen var flinke og hjælpsomme.

Besvarelse fra Drømmeland A/S
God service i forretningen i Brønshøj og købte en rigtig dejlig seng
Perfekt levering med montering og afhentning af den gamle seng
Intet at klage over

Besvarelse fra Drømmeland A/S
Jeg købte i maj 2 Magna satin lagner, da der var 2 stk. til et styks pris, nemlig 599.
Regner med virkelig god kvalitet for et lagen 90x 200 til 599 kr.
Lever på ingen måde op til pris. Er slasket og ligger og krøller på sengen.Da jeg købte seng hos jer, købte jeg også Unikka lagner,der er virklig god kvalitet.Fandt dog ud af at de købes billigere direkte hos HTM.
Nu er der gået en måned og når jeg kigger på jeres hjemmeside er der stadig 2 lagner til et styks pris. Jeg synes det er utrolig frækt at kalde det et tilbud,hvilket det på ingen måde er.
Kommer aldrig mere til at købe lagner hos Drømmeland.

Besvarelse fra Drømmeland A/S
God og meget venlig vejledning fra butikken i Viborg. Den butik vil vi helt sikkert vende tilbage til.

Besvarelse fra Drømmeland A/S
Hvis man skal have en rigtigt god service så handel med Andre i Holbæk. Vi var på jagt efter nye madrasser. Vi blev mødt af en flink ung mand, han var med det samme klar over hvad vi gerne ville, i hårdhed og kvalitet. Vi fandt hvad vi skulle bruge, handlet om prisen, betalte og kørte. På vej hjem ringede Andre, vi havde fået for lidt i rabat, der var 2 for 1, det syntes han ikke vi skulle snydes for, så mange tak og det er virkelig god service.

Besvarelse fra Drømmeland A/S
God behandling,leveret og monteret som aftalt hurtigt og effektivt