Jeg fik lejet en varevogn igennem deres "weekend tilbud" og fik udleveret en ny og ren bil, med masser af funktioner der desuden kørte som en drøm. Der var ingen problemer med betaling eller depos... Se mere

1. Biludlejning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

driveon.net - gode tilbud på biludlejning i Danmark

4,5

God kundekontakt

Jeg har lejet en del gange og fik altid gode og rene biler. Jeg var særlig glad at der blev fundet en varevøgn præcist den dag jeg havde brug for den. Venlig og imødekommende kontakt også over e-mail. Det eneste man skal huske er at biler skal afhentes ved Europcar, Gammel Kongevej, og ikke i Nyropsgade.

29. juli 2021

Meget tilfreds og til en god pris

Lejet bil for lidt over en måned og var rigtig tilfreds med oplevelsen. Bilen var ren og som forventet. Nogle små skraber i lakken der vi registrerte sammen inden jeg kørte. De var ikke registrert af driveone, men det ordnet sig fint eftersom jeg sa ifra inden jeg forlot deres shop.

10. juli 2021

God pris og top service!

Har efterhånden lejet bil/varevogn en del gange hos jer - og må indrømme at jeg er meget tilfreds.
Er mit indtryk at I er yderst konkurrencedygtige på prisen, og selvom man måske kunne finde et billigere tilbud, så modtager man altid en pæn og respektabel bil/varevogn, klargjort og helt funktionsdygtig.
Er altid min store frygt når man aflevere bilen, om der kommer et eller andet ekstrakrav, bule, flere kilometer, manglende optankning, rengøring eller noget - og hver gang er jeg bare blevet positiv bekræftet i at det er en ordentlig og reel virksomhed man arbejder med, altid hurtig opgørelse uden kedelige overraskelser.
Tak for det!

28. juni 2021

Har tidligere været yderst tilfreds med…

Har tidligere været yderst tilfreds med driveon.net. Men nu er deres hjemmeside rodet og virkelig forældet, og åbningstiderne stærkt indskrænkede. Hvis man fx skal leje en bil over weekenden skal den hentes fredag inden 15.00 og kan først afleveres mandag.

27. april 2021

Jeg synes I er for dyre

Jeg synes I er for dyre: personbil en dag 390 kr. Oscars biludlejning koster kun 249 kr. pr dag. + at I ikke koster 390 kr., men 420 kr., fordi man også skal betale 30 kr. for vinterdæk.

29. december 2020

Driveon er nemt og billigt.

Driveon er nemt og lækkert.
Flotte biler, altid rene og pæne. Nem service og hjælpsomme medarbejdere. Har kun haft gode oplevelser med dem og har lejet biler derfra en mange gange hen over de sidste mange år, både som privat og firma.
5 sterner herfra

5. oktober 2020

Top service

Har lejet bil ca 10 gange hos driveon. Hver gang effektiv og fleksibel betjening, gode biler og slutprisen altid som initielt annonceret.

6. juni 2020

TOP SERVICE

TOP SERVICE! FED BIL! Kørte lige en tur til Stocholm i den store varebil, lækker ren bil med cruise control så jeg var fri for at træde på speederen.. Hørte min favorit podcast via Bluetooth i bilen - SUPER
MVH Søren Strange

16. maj 2020

Min favorit billeje

Rene biler i rigtig god stand, god service, meget rimelige priser. Bruger dem hyppigt og er altid de første jeg henvender mig til når jeg har brug for en alm eller stor bil, som fyraftensbil, weekend bil eller bare alm billeje.

16. marts 2020