Ik ben altijd ontzettend tevreden over Dress it up. Het is fijn dat ze een officiële dealer zijn van Annie Sloan verf. Mijn bestellingen worden telkens perfect geleverd, en de service is echt van hoog... Se mere
Snelle bezorging en super netjes en stevig verpakt. Een mailtje nagestuurd om nog een potje aan de bestelling toe te voegen, dit was geen probleem. Dankjulliewel!! Groetjes, Natasja
Erg makkelijk te bestellen en de site is overzichtelijk. Binnen een dag werd het netjes geleverd allemaal mooi en goed verpakt en een leuk cadeautje erin. Toen ik daarvoor bedankte ‘s avonds op de e-m... Se mere
Duidelijke website met alle producten die ik zocht compleet. Makkelijk te bestellen en super snel in huis. Goede verf uitleg erbij en vrolijke notitie die me liet lachen.
Dress it up, Verkoop van Annie Sloan Chalk Paint en Fusion Mineral Paint, workshops en restyling van meubels, maar ook Lumiz lampionen, prachtige kussens, leren tassen en veel meer!
Wagenmakersplein 3, 1211SB, Hilversum, Holland
- 035-5446349
- info@dressitup.nl
- www.dressitup.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Fijne winkel & webshop
Fijne winkel & webshop! Overzichtelijk en veel keuze! Snelle levering en deskundig, vriendelijk personeel Die ook nog eens handige tips en advies geven!!!
Wat een leuke en informatieve site om…
Wat een leuke en informatieve site om je Annie Sloan te bestellen!! Super snel binnen en met fijne informatie en een leuke attentie erbij. Zin om aan de slag te gaan.
Ik ga hier zéker weer bestellen!
Heel erg bedankt!
Top bestelling
Top! Dezelfde dag nog verstuurd netjes verpakt. En nog een extra attentie!
Producten en levering top in orde.
Levering en afleveradres perfect. En inderdaad vandaag besteld morgen in huis! Fijn dat ik het ook direct bij een DHL punt heb af kunnen laten leveren.
Leuke site, nog leukere winkel!
Leuke site, nog leukere winkel, toffe collectie met leuke gekke dingen die je allemaal wil hebben. Lastig kiezen dus.
Razend snelle levering en de kwaliteit van de artikelen is uitstekend! Ik kom snel weer langs. 👊😃
Snel besteld en verzonden
Snel besteld en verzonden! Leuk dat er een klein snoepzakje bij zat. Mijn dochter pikte het meteen in natuurlijk 😄
Alleen klopte het DHL afhaalpunt niet.
Er zit er 1 bij mij op het plein, maar het pakket werd naar een hele andere wijk gebracht. Toen ik daar aankwam, bleek het pakketpunt niet te bestaan en was het ergens naar een benzinepomp gebracht. Heel vreemd. Dus ik ben een half uur op de fiets onderweg geweest op zoek naar mijn pakketje.
Ik begrijp niet waarom het geen optie is om het pakket gewoon naar je eigen adres te laten versturen?
Dat vind ik het enige minpunt.
Snelle verzending
Snelle verzending, goed verpakt. Een heldere beschrijving over het gebruik en een leuk kleinigheidje erbij
Zeer betrouwbaar
Snelle levering, vragen kun je stellen via email, dezelfde dag nog antwoord. Goeie kwaliteit decoupage papier en verf
Omdat het een super service heeft.