Ikke noget galt med firmaet, men soveposen virkede ikke for vores 3 måneder gamle pige. Alt for stor/fyldig oppe omkring skuldre og hoved, og generelt meget uhandy når man skal amme om natten. Hun fan... Se mere
DreamBag er en kvalitets-sovepose i dansk design. Den giver barnet en roligere søvn og har en beroligende effekt - som tyngden af en forælders blide hånd på brystet. DreamBag kan ikke sparkes af, så soveposen holder barnet varmt og forhindrer opvågninger, fordi barnet er blevet afkølet. DreamBag kan bruges ude og inde, med eller uden ærmer. Den fås også med aftagelige vanter og hætte, og betrækket kan nemt lynes af soveposen og lægges i vaskemaskinen. DreamBag kan også bruges som kørepose. Soveposen findes i to størrelser, som passer til børn fra 6 måneder til 6 år. DreamBags kunder oplever, at DreamBag hjælper barnet til en roligere søvn, til gavn for hele familien. Kunderne siger også, at en DreamBag betyder at: • Barnet falder hurtigere i søvn • Barnet får en roligere søvn • Barnet har færre opvågninger • Barnet sover længere • Barnet sover igennem hele natten Founding date 2012 af Elisabeth Falkenberg Fra foråret 2019 skiftede BabyBag navn til DreamBag. Soveposen er stadig i samme, høje kvalitet, og ambitionen er stadig at sikre bedre søvn til børnefamilier.
Ordrupdalvej 35, 1, 2920, Charlottenlund, Danmark
Der findes ikke en sælger, der vil gøre mere for sine kunder, end ejeren Elisabeth ❤️ Hvis man kunne give 1000 stjerner, så havde jeg givet det. Jeg har købt sovepose til begge mine børn og i alle størrelserne i soveposer.
Det bedste produkt nogen sinde. Skal jeg have flere børn, så er det dreambag jeg henvender mig bedst til.
Ville ønske man kun hylde og vælge, årets mest reelle, ordentlige og særlige forhandler, med et kæmpe hjerte her på trustpilot. For så gik min stemme til dig Elisabeth ❤️❤️❤️

Besvarelse fra DreamBag.dk
Det bedste køb til vores søn, det gav roligere aftner og nætter. Vi har netop købt endnu, da han snart er vokset ud af den anden. Hurtigt levering og rigtig god service. Kan helt klart kun anbefale DreamBag.
Vores datter smed dynen hele natten, vågnede flere gange kold, hvilket ofte resulterede i sygedage. Derfor valgte vi at købe en dreambag. Nu sover hun hele natten, længe om morgenen og er perfekt varm når hun vågner. Tiden vil vise om vores datter også får mindre sygedage. Men indtil videre er Dreambag et fantastisk produkt i virkelig lækker kvalitet.
Fantastisk kundebehandling. Hurtig respons.
Vores baby var en søvnterrorist, hvorfor jeg søgte på mulige løsninger. Valget faldt på en Dreambag.
Det er slut med bekymringer om, hvorvidt baby har sparket dynen af om natten. Det giver mere nattesøvn ikke at skulle bekymre sig om.
Dreambag er lavet i et lækkert materiale. Er dejlig varm. Vi har både sommer og vinterfyld. Til indendørsbrug er sommerfyldet fint hele året, for vores barn. Et plus er også at vi kan bruge den i barnevognen.
Desværre har Dreambag ikke haft den store effekt på at fremme nattesøvnen og hjælpe hende med at finde ro.

Besvarelse fra DreamBag.dk
Vi købte vores første dreambag i november 2019 og har netop bestilt en ny (oktober 2020). Dreambag'en er en fast del af vores putterutine og giver stor ro hos vores dreng på nu 20 måneder, der ellers karter rundt og sparker dynen af sig. Den er nem at vaske og holder efter min mening godt selvom den er blevet vasket flere gange. Jeg ville ikke undvære dreambag'en, da den giver stor tryghed uanset hvor vores barn skal falde i søvn.

Besvarelse fra DreamBag.dk
Vi er så utrolige glade og tilfredse med vores DreamBag.
Vi har i flere måneder prøvet ALT for at få Frida (nu 17 måneder) til at sove bedre. At sove igennem var ikke engang noget vi turde at håbe på, bare lidt bedre nattesøvn. Vi prøvede alt, virkelig alt.
Til sidst endte det med 1-2 timer i egen seng (hvis vi var heldige måske 4 timer). Derefter migrerede far og Frida på sofaen og sov der resten af natten. Det var det eneste der fungerede.
Vi har aldrig brugt dyne men de soveposer vi havde fra storebror. Men lige præcis DreamBag skulle der til og ikke andet. Nu sover Frida trygt og varm igennem og vågner veludhvilet og glad hver morgen.

Besvarelse fra DreamBag.dk
Jeg har været meget tilfreds med den Dreambag, som jeg købte til min datter på ca et år. Hun sover meget mere roligt og i længere strækning, så den kan jeg helt sikkert anbefale til andre i samme situation 😊

Besvarelse fra DreamBag.dk
Fantastisk kundeservice og utrolig lækker dreambag. Vi havde posen på prøve, som er en rigtig fin service. Desværre havde posen ikke den ønskede effekt hos os, men hvis den primære årsag er at barnet sparker dynen af, så er posen genial!

Besvarelse fra DreamBag.dk
Vi er simpelthen så glade for vores dreambag. Vi er gået fra at have en kamp med putning til at vi nu bare kan ligge vores datter, også falder hun selv i søvn - jep, fuldstændig drømme scenarie som alle forældre ønsker 😄 Og endnu en kæmpe sidegevinst, vi har en datter der ikke vågner op småforkølet hver dag fordi hun er blevet for kold af at sparke dynen af 🙏🏻
Jeg ville ønske vi havde kendt til dreambag før, for hold op det har været en bekymring med den dyne; blev den sparket af, endte den over hovedet, blev hun for kold hvis den blev sparket af osv osv. Især som helt lille havde det da været en stor bekymring mindre! Vi bruger den både inde og ude. Vores datter er et meget varmt barn, så vi har bare sommer udgaven, og det fungerer så fint.
Så alt i alt, rigtig tilfreds! Kan kun brokke mig over, at jeg ikke har kendt til dens eksistens noget før 😅
DreamBag har virkelig indfriet vores forventninger til at putte vores dreng med silent refluks i barnevognen. Han har altid hadet at sove i barnevogn, så det var med MANGE spørgsmål til Elisabeth vi bestilte en prøvet pose til vores søn. Vi fik svar på alt, og selv om vi havde spørgsmål der var svære at svare på hjalp Elisabeth så godt hun kunne med den erfaring hun har. Man kan ikke se den har været brugt før, og den er perfekt til vores lille krudtugle ude i barnevognen. Den giver præcis den tryghed han har brug for, er ikke for varm da vi valgte sommermodellen i fløjl og er nem at bruge. Vi mener bestemt den er pengene værd både ift. kvalitet, funktionalitet og service. Super godt gennemarbejdet dansk produceret produkt! 🤩
Det har været en super god og professionel oplevelse at købe hos dreambag.dk. Det var nemt at bestille og hurtig levering og soveposerne er så lækre og smarte til at holde små pus varme både indenfor og udenfor. Kundeservicen var også helt i top, da jeg fik brug for den pga. en tekstfejl på hjemmesiden. Kan kun give mine varmeste anbefalinger herfra. Super koncept!

Besvarelse fra DreamBag.dk
Fantastisk produkt - det må jeg bare sige. Først troede jeg ikke at jeg ville blive så glad for en sovepose, men da min datter blev så stor at hun begyndte at sparke dynen af i søvne, blev jeg fan. Dels fordi den holder min datter varm om natten og dels fordi det gav mig ro om natten - jeg slap for bekymringen om min datter nu frøs og blev kold.
Derudover er det god kvalitet og gode produktmuligheder fx kan man få både en sommerdyne og en vinterdyne samt man kan vælge forskellige betræk til soveposen, som man nemt kan skifte, lige som man ville gøre med en almindelige dyne. Servicen er også fantastisk - kan klart anbefale en Dreambag 😊
Jeg kan kun rose dreambag. Jeg har for det første kun fået en fantastisk service - og så kan jeg virkelig godt lide at man kan mærke personen bag - Elisabeth. Uden tvivl, så går hun virkelig op i sin virksomhed.
Nå, men nu til selve produktet. Det startede da min datter var omkring de 3-4 mdr. Hun kunne ikke rigtig finde ro, hun sparkede dynen af, ville ikke rigtig sove osv. Vi prøvede at købe bag'en, men desværre uden det store held. Nogle måneder senere, tog vi den frem igen, og kort sagt, så kan vi slet ikke undvære den. Hun finder ro, og sover med det samme. Vi har både vinter og sommerdyne - i uld. Jeg synes det er den lækreste kvalitet. Top point herfra!
Jeg har brugt Dreambag siden min pige var 3 uger og vi er bare så glad for den. Min datter begyndte allerede fra helt lille at trække/sparke sin dyne op over hovedet når hun sov, hvilket resulterede i at jeg var oppe mange gange hver nat for at trække den af hende igen. Da vi gik over til Dreambag, var det jo heldigvis ikke et problem mere, og det virkede også til at hun selv fik en roligere søvn, hvor hun før havde moslet en masse rundt i sin seng. Der er stadig god bevægelsesfrihed i dynen/posen, men jeg tror hun fandt tryghed i at den omsluttede hende, uden at låse hende fast. Hun nægter at ligge i en voksipose, da hun fra meget tidligt ikke har kunnet lide at ligge indsvøbt.
I dag er min datter næste 8 måneder, og vi er gået en størrelse op. Vi har ingen intentioner om at skifte hende over til almindelig dyne, før hun selv bliver stor nok til at ønske det.
Ud over dynes/posens mange fordele så er servicen helt i top og har man problemer eller spørgsmål, bliver det hurtigt og kompetent løst eller besvaret ved henvendelse til kundeservise.
Jeg kan på det varmeste anbefale Dreambag både til nattesøvnen og til barnevognen (evt med et tæppe over hvis det er koldt ude).
Christine
Vi har to dreambags til vores datter, en med sommerdyne og en med vinterdyne. Vi har udelukkende brugt soveposerne i barnevognen, og har været super glad for dem! Når vi bruger soveposen i barnevognen sover hun i løbet af to minutter, men bruger vi almindelig dyne bruger hun op til 30 minutter på at sætte sig op i barnevognen og kæmpe imod søvnen. Vores datter er nu 18 måneder og sover helt naturligt ikke så lang en lur mere, men for omrking et år siden oplevede vi, at hun sov ca. 3 timer til middag hvis hun lå i soveposen, og ca. 1 time hvis hun ikke gjorde, så det har gjort en kæmpe forskel for os, givet vores datter tryghed og kan kun anbefales. Samtidig har vi fået ekstremt god service og hjælp, og det har også haft stor betydning! :-)
I vinters ønskede vi dog en sovepose med hætte, og ærmer der kunne bukkes om til handsker, da soveposen jo udelukkende er blevet brugt i barnevognen her hos os, derfor den manglede 5. stjerne. Men jeg har set at det er kommet på nogle af de nye poser, så det ser vi frem til at afprøve ved eventuelt fremtidige børn :-)
Jeg har kun rosende ord til babybag.dk. Ikke nok med, at man modtager et virkelig lækkert produkt, så oplever man også en helt fantastisk service.
Jeg havde længe taget tilløb til at afprøve babybag’en, men efter en nat fortryder jeg, at jeg ikke købte den noget før. For første gang i flere måneder er min søn ikke blevet kold om natten (hvilket var hovedpointen). Og ikke nok med det, så har han kun stillet sig i kravlestilling 1 gang i løbet af natten - i modsætning til de 5-10 gange han plejer!
Jeg har allerede bestilt sommerdynen også - og krydser fingre for, at han kan passe babybag’en længe endnu. Den er så lækker at putte sit barn i.
Et af de der “produkt-som-jeg-ikke-kan-undvære-til-baby”. Købte sidste år en sovepose til min lille datter, der absolut ikke ville sove med dyne på. Efter et par dage havde hun vænnet sig til den og sover nu i den hver nat og er med garanti dejlig varm. Som mor giver det ro i sindet. Produktet oser af kvalitet og er alle pengene værd.
Fantastisk service og fantastisk produkt!
Med to børn der ikke kan holde benene under dynen, men absolut MÅ have dem ovenpå dynen, er babybaggen en fantastisk løsning. Vi bruger både sommer- og vinterdynerne - det er simpelthen genialt udtænkt!
Betrækkene er så fine - jeg er vild med de forskellige designs, og det at der er noget i den meget pigede, drengede og neutrale genre.
Jeg har haft kontakt med kundeservice et par gange - bl.a. i forbindelse med rådgivning mht. brug, 'montering af dyne', osv., og hver gang fik jeg lynhurtigt svar.
Vi begyndte at bruge babybaggen, fordi min søn sov meget uroligt (og vågnede mange gange), men efter vi begyndte at bruge babybaggen, faldt han lettere til ro og sov bedre. Da lillesøster kom, var vi slet ikke i tvivl om, at hun selvfølgelig også skulle have en babybag. Begge mine børn er så glade for deres 'poser' og sover virkelig dårligt uden.
Jeg vil til hver en tid anbefale en babybag - vi havde simpelthen ikke overlevet uden!
Jeg har kun rosende ord til sleepybag.
Jeg er vild med at mit barn altid er pakket ordenligt ind til sin lur i barnevognen. Jeg bruger guidelines fra hjemmesiden til at finde ud af hvor meget tøj jeg giver på og ekstra tæppe ovenpå sleepybag’en og det hjælper mig meget i det omskiftelige danske vejr.
Jeg er glad for der er nem lynlås i begge ender og har købt ekstra ærmer med, så dragten passer min baby på kun 6 mdr og således kam vokse med sleepybag’en.
Det sidste plus er netop ærmerne, så mit barn kan bevære dem når hun sover og kan lægge sig med armene over hovedet, som hun elsker.
Fantastisk service. Spurgte om hjælp til valg af den rigtige sovepose og fik svar med det samme. Produktet blev sendt hurtigt, og vi er virkelig glade for det! Kan klart anbefales