Site inspirant confiance au prime abord, commande effectuée de 160€, le 13 septembre et devant arriver le 16-18 sept (colis privé), puis plus rien. Échange de mails entre le 23 et 28 sept, n'aboutissa... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ongelooflijk snelle levering Prachtige Whispering Angel rosé voor een hele aantrekkelijke prijs Dan, compliment voor de verpakking! Hele fraaie kartonnen doos, die niet spontaan uit elkaar valt... Se mere
Op maandagmiddag 5 flessen likeur besteld die nergens meer te verkrijgen zijn, maar wel bij dit bedrijf. De volgende dag al in huis. Prima verpakking. Goede verificatie betreft leeftijd. Goede ervarin... Se mere
Ik bestel regelmatig bij DrankDozijn en dit verliep steeds vlot. Deze week was er voor het eerst een foutje (één van de flessen whisky die ik bestelde ontbrak en was vervangen door een andere fles). I... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
DrankDozijn.nl is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, de beste service met eenvoudige en veilige online betalingsmogelijkheden.
Kontaktoplysninger
Kombuisweg 12, 1041 AW, Amsterdam, Holland
- 085-1110606
- info@drankdozijn.nl
- www.drankdozijn.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
voor niks EXTRA betaald voor avond levering
Op 20-5 besteld en EXTRA betaald voor een avond levering op 22-5. En krijg net bericht dat het dag later word. Niet tevreden.
Drankdozijn is prima
Drankdozijn is prima, snel en goedkoop. Alleen.... is het niet mogelijk om een betrouwbare bezorgservice te contracteren? PostNL blijft een onbetrouwbaar oplichtersbedrijf en alleen bij de bezorger dreigen met een klacht (wagen stond voor de deur maar 'had alleen een brievenbuspakje voor de buren') liet mijn pakket tevoorschijn komen, anders had ik 20Kg op de fiets kilometers verderop kunnen halen bij een ophaalpunt.
Kapotte doos gekregen
Altijd goede ervaringen gehad bij dit bedrijf, tot een paar weken geleden. Ze sturen een kapotte doos van fles naar je toe. Ze willen alleen terugbetalen in de vorm van een waardebon. Je krijgt een derde van je bedrag terug. Daarnaast blijkt de fles van de bovenkant beschadigd, dit veranderd niets aan de aangeboden vergoeding. Als dit de service is, ga ik in het vervolg bij een ander bedrijf bestellen. Teleurstellend.
Prima bedrijf, zeker aanbevolen.
Best wel goede korting en super snelle levering, gister middag bestelt nu al (18:45 uur) aangekomen! Ik was een beetje sceptisch door de andere reviews maar toch heel blij dat ik het toch bestelt had. Ik zou dit zeker aanbevelen en vaker bestellen!!
Supervoordelig en snel!!
Sehr zuverlässig !
Ich habe schon mehrfach bei DrankDozijn.nl bestellt. Jedesmal lief alles reibungslos, sehr zuverlässig. Die Ware kam pünktlich und in einwandfreiem Zustand an. Gerne werde ich bei Bedarf wieder bei diesem Händler bestellen!
Super
Sinds aan jaar deze aan het gebruiken. Altijd snelle en correcte levering. Nog nooit problemen gehad!
Zeer tevreden!!!!!
Zeer tevreden!!!!!! En zeer snelle verzending 👌👌👌👌👌👌👌👌👌
De allerlekkerste aardbei en vanille…
De allerlekkerste aardbei en vanille siroop voor mijn iced latte matcha’s zijn wel echt van monin. Heeeerlijk!! En zo snel geleverd door drankdozijn. Gisteren avond laat besteld en vandaag binnen gehad. Love it!!
Bestelling zou op vrijdag binnen komen
Bestelling zou op vrijdag binnen komen. De hele dag thuis gebleven. De helft kwam binnen. Andere helft op zaterdag. Zaterdag was ik niet aanwezig. Drank ophalen in een winkelcentrum waar je niet kunt parkeren en met een doos van 20 kilo. Gebeld met drank dozijn. Bestelling geannuleerd en opnieuw laten versturen. Zou vandaag binnen komen en ook dat was een loze belofte. Het wordt morgen geleverd en aangezien er dan niemand thuis is gaat het wederom naar een afhaalpunt wat niet bereikbaar is. Slecht geregeld Drankdozijn. Ik zal hier nooit meer bestellen !
Toplevering
Gisteren besteld, vandaag al geleverd. Wat een service. Handige site, groot aanbod.
Bestelling binnen 24 uur correct…
Bestelling weer binnen 24 uur correct geleverd.
De verpakking was zonder mes of schaar eenvoudig te openen. Ben zeer tevreden.
Geen antwoord op aanvraag zoek geraakt pakket.
Op 24 maart een bestelling geplaatst, maar op 3 april nog steeds niets mogen ontvangen!
Echter was bij post.nl het pakje zoek op maandag 24 maart. Dit gemeld aan Drankdozijn op 25 maart en zou binnen 24u een antwoord krijgen!
De factuur is wel reeds betaald uiteraard.
Snelle levering, voortreffelijk verpakt en voor een zeer scherpe prijs. Ga zeker weer bij DrankDozijn shoppen.
Goed bedrijf!
Niet geleverd.
Niet kunnen bezorgen volgens PostNL.
Terwijl ik thuis was en op het pakket zat te wachten.
Nu kan ik het ophalen bij een PostNL punt.
Blijf er voor thuis ivm een handtekening zetten.
Slecht geregeld.
Niet kunnen bezorgen volgens PostNL.
Terwijl ik thuis was en op het pakket zat te wachten.
Nu kan ik het ophalen bij een PostNL punt.
Voor mij niet te doen omdat ik slecht ter been ben.
DAAROM bestel ik online!
Niet de eerste keer, die hufterigheid van PostNL.
Weer niet geleverd
Weer niet geleverd! Drankdozijn doet alleen zaken met PostNL en dat houd weer eens in dat ik het zelf moet ophalen terwijl ik thuis was!
Als ik wil shouwen met flessen dan kan ik zelf naar de slijterij gaan! ik bestel bij jullie, omdat het dan geleverd word!!!
Goede prijzen en snelle levering
Goede prijzen en snelle levering
Vrijdag om 21h besteld zaterdag 10h…
Vrijdag om 21h besteld zaterdag 10h geleverd, perfect verpakt , top prijs en giga assortiment.
Een vaste klant voor de toekomst.