DrankDozijn.nl Anmeldelser

1.028

4,2

Op maandagmiddag 5 flessen likeur besteld die nergens meer te verkrijgen zijn, maar wel bij dit bedrijf. De volgende dag al in huis. Prima verpakking. Goede verificatie betreft leeftijd. Goede ervarin... Se mere

Ongelooflijk snelle levering Prachtige Whispering Angel rosé voor een hele aantrekkelijke prijs Dan, compliment voor de verpakking! Hele fraaie kartonnen doos, die niet spontaan uit elkaar valt... Se mere

Ik bestel regelmatig bij DrankDozijn en dit verliep steeds vlot. Deze week was er voor het eerst een foutje (één van de flessen whisky die ik bestelde ontbrak en was vervangen door een andere fles). I... Se mere

Voor het eerst een bestelling gedaan. Omdat de pakketbezorging tegenwoordig ook niet altijd soepel verloopt was ik erg benieuwd hoe drankdozijn de verzending zou doen. Twee flessen besteld en verpakt... Se mere

1. Spiritusforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

DrankDozijn.nl is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, de beste service met eenvoudige en veilige online betalingsmogelijkheden.

God

1 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.028)

Altijd netjes verpakt en snel bezorgd

Altijd netjes verpakt en snel bezorgd. Ooit (verleden jaar) 1x een foutje toen zat er een fles Jameson bij de bezorging i.p.v de bestelde fles Jagermeister. Ik mocht de Jameson houden en de dag erna kwam de Jagermeister. Top geregeld. Concurerende prijzen!
Nu een prachtige Island malt whiskey in de donderdag aanbieding. Daar kan ik dus op vrijdag al van gaan genieten.

22. august 2025

Commandé le samedi

Commandé le samedi, livré le mardi suivant, dans le sud de la France : rarement vu aussi rapide. Top!
Emballage parfait, code de sécurité pour transmettre le colis. Que du pro!
Fournisseur à recommander, pour les prix et pour le sérieux.

19. august 2025

Uitermate tevreden.

Sinds augustus 2023 bestellen we regelmatig bij dit bedrijf. Alles verloopt steeds correct en levertijden worden altijd gerespecteerd. Bij de laatste levering bevond zich echter een vreemdeling aan boord: één van de dranken was niet degene die we hadden besteld. Na een paar korte mails over en weer kregen we onmiddellijk de juiste fles toegestuurd met nog een commerciële geste erbij. Tweehonderd procent tevredenheid!

19. august 2025

Aanrader!

Aanrader! Goede prijs. Bestelling volgende dag in huis, zorgvuldig verpakt en lage verzendkosten.

15. august 2025

DrankDozijn heeft concurrerende prijzen

DrankDozijn heeft concurrerende prijzen. Het bestelbedrag voor gratis verzenden ligt redelijk hoog. Voor EUR 150,00 of met 12 flessen kan je voorlopig weer even vooruit ;). Laat de winter maar komen. Met 11 flessen Stroh hou ik het wel warm ...

6. august 2025

Gisteren besteld

Gisteren besteld , volgende dag via Post.nl geleverd.
De juist bestelde artikelen waren goed verpakt . Wat de prijsstelling betreft : zeer concurrerend en aan te bevelen. Al met al Chapeau DrankDozijn tot de volgende keer

1. august 2025

Service wanneer je het nodig hebt, maar niet meer verwacht.

Na enkele dagen kwam ik er achter dat er iets niet goed gegaan was met de bestelling - oeps… dat wordt lastig dacht ik. In plaats van de speciale pink gin die ik had besteld was een fles creme de menthe meegestuurd. Ik had verzuimd om de bestelling te controleren, omdat het altijd wel in orde is. Toch maar even bellen, je weet maar nooit. En inderdaad, keurig opgelost! Ik moest een foto opsturen van de verkeerde fles en na een interne controle werd de juiste fles gin kosteloos nagestuurd, kijk dat is nou nog eens service. Niet alleen de beste prijs, maar ook nog eens er bovenuit steken qua service, ik raad drankdozijn daarom ook van harte aan!!

31. juli 2025

Drankdozijn is heel erg fijn

Ik heb voor de tweede keer koffiesiropen besteld. Niet alleen de afhandeling van de bestelling is prima, maar ook de prijzen zijn zeer aantrekkelijk. De flessen worden in een stevige kartonnen doos met tussenschotten geleverd.
Er was de laatste keer per abuis een fout product verstuurd. De klantenservice heeft dit echter snel, vriendelijk en accuraat
opgelost.
Dus kortom zeer tevreden over drankdozijn.nl.

17. juli 2025

Even goed opletten hoe je iets verzend

Ik had een bestelling geplaatst welke in 2 dozen werd geleverd. De eerste doos was op de afgesproken dag bezorgd de 2e leek vertraagd. Uiteindelijk werd deze doos teruggezonden omdat er een fles was stuk gegaan in de doos.
Er werd mij gevraagd of ik geld terug wilde of dat ik opnieuw de doos opgezonden wilde hebben, welke ik koos. In de doos zat een fles die waarschijnlijk naast de stukke fles had gezeten en daardoor vies en plakkerig was.
Na mijn ervaring te hebben gedeeld met de klantenservice een minimale vergoeding gekregen.

Eerdere bestellingen zijn hier altijd goed gegaan.

6. juni 2025

Topppp!

Grote bestelling gedaan voor mijn verjaardag. Super goedkoop en alles netjes de volgende dag al ontvangen. Super tevreden, ik zal blijven bestellen hier!

26. juni 2025

Lieferung schnell

Lieferung schnell . das Getränk kam unbeschadet.
Ferner war das Getränk in dieser Flaschengrösse nirgend wo anders zu bekommen.

7. juli 2025

Belgisches/niederländisches Bier

Op 3 juli 2025 bestelde ik 24 flessen van verschillende soorten bier en op 5 juli 2025 ontving ik ze in Duitsland/Beieren.
Dus: razendsnelle levering en scherpe prijzen.
En een zeer ruime keuze.
Ik ben zeer tevreden! Ik bestel graag nog een keer!

5. juli 2025