Site inspirant confiance au prime abord, commande effectuée de 160€, le 13 septembre et devant arriver le 16-18 sept (colis privé), puis plus rien. Échange de mails entre le 23 et 28 sept, n'aboutissa... Se mere
Ongelooflijk snelle levering Prachtige Whispering Angel rosé voor een hele aantrekkelijke prijs Dan, compliment voor de verpakking! Hele fraaie kartonnen doos, die niet spontaan uit elkaar valt... Se mere
Op maandagmiddag 5 flessen likeur besteld die nergens meer te verkrijgen zijn, maar wel bij dit bedrijf. De volgende dag al in huis. Prima verpakking. Goede verificatie betreft leeftijd. Goede ervarin... Se mere
Ik bestel regelmatig bij DrankDozijn en dit verliep steeds vlot. Deze week was er voor het eerst een foutje (één van de flessen whisky die ik bestelde ontbrak en was vervangen door een andere fles). I... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
DrankDozijn.nl is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, de beste service met eenvoudige en veilige online betalingsmogelijkheden.
Kombuisweg 12, 1041 AW, Amsterdam, Holland
- 085-1110606
- info@drankdozijn.nl
- www.drankdozijn.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Service Top
Schnell, zuverlässig und bei Reklamation erstklassig!
Besser geht es nicht!
Kleines Problem schnell glöst!
Leider kam die erste Bestellung nicht an. Nach kurzem Telefonat wurde diese neu versandt und war innerhalb kürzester Zeit bei mir. Kleines Problem schnell glöst! Super!
Ich glaube, das dass Problen beim Unternehmen Hermes liegt und nicht bei Drankdozijn.
Het gaat soepel
Het gaat soepel, nog ff wat bestellen voor oud & nieuw. Wordt zaterdag al geleverd. Dat is wat je noemt geen drank probleem ;-)
Verkeerde levering snel en vriendelijk opgelost!
Ik had twee flessen rum voor kerstcadeau besteld op een vrijdagavond. Ik koos voor levering op 23/12 gezien iemand best thuis was voor een handtekening.
Geen handtekening moeten zetten, maar soit.
Ik kreeg twee flessen porto geleverd ipv de bestelde rum. De dag zelf 's avonds een mailtje gestuurd en de dag erna snel antwoord gehad. Ik kreeg de flessen rum direct toegestuurd en deze zijn vandaag toegekomen!
Heel tevreden met de afhandeling van het defaultje. Met deze dagen kan het heel druk zijn, maar dit werd snel rechtgezet.
Snelle bezorging
Het is de 3e bestelling en de bezorging is correct. De 2e keer had ik op een zondag besteld en die werd op maandag bezorgd. Zo snel had ik nog nooit een bestelling, bij welke webshop dan ook, ontvangen.
Great service, good prices. Recommend!
UPD: Editing my negative review with thanks and apologies to DrankDozijn. My order has been delivered today (right in time promised). No idea why Post.nl declared the parcel to be delivered on 27th, but it fact DrankDozijn mind the timelines, keep their promises, have good prices, carefully pack and definitely deserve a five star feedback I’m gladly giving.
Hello
Hello, thanks a lot for all services and your Islay Gold 10 is incredible good! Thanks a lot!
With best regards
Patrick
Teveel verpakking
Het hele verzend proces verloopt op zich goed, snel en correct .
Het gebeurt echter regelmatig dat ze voor een fles rustig een doos voor 12 flessen versturen.
Ik vindt dit met het oog op de duurzaamheid echt niet meer kunnen.
De concurrentie doet dit al veel beter.
Pakje was voor vandaag beloofd
Pakje was voor vandaag beloofd, vrij genomen. Nu wordt het pas VRIJDAG geleverd. Was wel een kerstcadeau. Wat nu weer vrij nemen,zijn nog werkende mensen!!! Heel teleurgesteld
Toch nu een keer een foutje
Toch nu een keer een foutje, bij aanname van de bestelling aan de deur vond ik de doos al wat licht voor 4 flessen, en bij openmaken gelijk een foto gemaakt, ik vond niet de 2 flessen Amaretto die ik mee besteld en betaald heb.
Geen handtekening hoeven zetten, en ook geen afmelding van PostNL gezien, maar dat is een PostNL probleem.
En dat moet je toch een heel weekend wachten om je beklag te doen, ook geen mail ontvangen over een nalevering of iets dergelijks. Ben benieuwd wat het antwoord hierop zal zijn.
Opgelost, er wordt een foto gemaakt bij sluiten doos, dus zichtbaar voor het bedrijf
Livraison à revoir
Prix attractif, livraison rapide.
Néanmoins, nous avons reçu la livraison avec une bouteille cassée et l'autre partie manquante (Pouilly fumée).
Le Nikka aurait dû avoir un emballage dédié, mais nous ne l'avons pas eu (pas terrible lorsque nous souhaitons offrir cette bouteille pour les fêtes ...)
Gewoon goed.
Een uur nadat ik mijn laatste bestelling plaatste, kreeg ik mijn trackingnumber.
Ik heb vaker bestellingen gedaan hier, en nooit problemen gehad.
Top!
Groot assortiment en goed verpakt.
Al lange tijd bestel ik de sterke drank hier. Waarom? Vaak de goedkoopste of èèn van. Zeer groot assortiment. Maar vooral de service en verpakking daar kan geen ander aan tippen. Goede solide dozen met iedere fles zijn eigen vak en de volgende dag geleverd. Geen verassingen als er iets out of stock is.
Gemakkelijk te bestellen
Gemakkelijk te bestellen, mooie prijs en snel geleverd.
Grand choix a des prix imbattable
Grand choix a des prix imbattable, peu de frais de livraison, colis bien emballé,rapidité de livraison... Je recommande ce site
Bon pLan
Les prix sont intéressants et la livraison rapide. Je commande assez régulièrement et aucun problème jusqu’à présent.
Binnen 15 uur bezorgd
Binnen 15 uur bezorgd! Netjes verpakt en juist geleverd. En dat alles voor een hele mooie prijs. Drie prachtige whiskey’s gekocht die eenvoudig op de site te vinden waren. Kortom, de grote (drank)winkelketens hebben bij mij afgedaan 😊
Les prix sont attractifs et le choix…
Les prix sont attractifs et le choix vaste. Par contre la livraison n'était vraiment pas sérieuse. Livré dans les temps mais un emballage fait de bric et de broc : 2 cartons différents mis l'un sur l'autre, du papier collant à foison , pas d'indication " haut- bas" Les bouteilles intactes( un petits miracle ) Je ne suis pas sûr de renouveler...
Fantastisch webwinkel
Fantastisch webwinkel. Scherpe prijzen. Echt volgende dag bezorging. Producten in aanbiedingen goed bevooraad.