Købte i nov 2 stk carbon diablo stave hos dragestedet, var i flytterod så dragestedet fik min pakke retur med ukendt på adressen :-(. Men sørme om ikke en Jørgen ringede mig op og spurgte om evt anden... Se mere
Bestilte en diabolo til en gave og havde i den forbindelse et spørgsmål. Jeg fik hurtigt svar via mail. Ydermere gjorde han mig opmærksom på, at der ikke var stave med, hvad jeg ikke havde bemærket. (... Se mere
Jeg har af flere omgange købt vare hos Dragestedet.dk. Jeg har købt en trainerkite samt fix line til kite landboarding, og hver gang har jeg oplevet et højt serviceniveau og varerne er blevet... Se mere
Fantastisk service og utrolig hjælpsom i forhold til valg af produkter alt efter behov.
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Dragestedet.dk er blandt Danmarks førende shops indenfor kites. Du finder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.
Fantastisk service og utrolig hjælpsom
God grundig service og hurtig…
God grundig service og hurtig forsendelse ✔️
Kan kun varmt anbefale Dragestedet
Kan kun varmt anbefale Dragestedet. Jeg kontaktede firmaet, da jeg ville tjekke om vi kunne nå at få dragerne inden vi skulle køre i sommerhus. Fik fat i en flink mand, som gav en virkelig god vejledning i fht hvilke drager, der ville passe til vores behov. Derudover forsikrede han, at dragerne ville blive sendt med det samme, da de var på lager. Kort efter bestilling modtog jeg en mail om at dragerne var sendt. Vi modtog dragerne dagen efter. Vi købte 2 stk. Symphony Beach III 1.8 og det fortryder vi bestemt ikke. Vores børn på 11 og 14 havde en fantastisk oplevelse med dem. Kvaliteten er i top, og så er de ovenikøbet lette at pakke samme.
Fantastisk engagement
Anja var utrolig hjælpsom da jeg behøvede en hastereparation.
Rigtig god service og hurtig…
Rigtig god service og hurtig afsending.. bestilte noget som ikke var på lager og staks er der en mail med spørgsmål om vi ville vente eller få pengene retur for de manglende vare.. har intet andet end positivt om dragestedet.dk og skal helt sikkert handle der igen..
Rigtig god service og hurtig levering
Rigtig god service og hurtig levering. Bruger dem helt sikkert igen og kan varmt anbefale andre at gøre ligeså
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Kan varmt anbefales.
Anbefales 👍🏻
Meget god hjælp over telefonen. Lynhurtig forsendelse. Klart en 5 stjernet oplevelse
Oplevende kun god kundeservice. Ved spørgsmål om produkterne. Var det ærlig og god vejledning.
Super produkt jeg fik købt, til gode penge.
Er helt klart ikke sidste gang, jeg køber der
God service og hurtig levering
Jeg modtog min ordre dagen efter jeg havde bestilt. Jeg havde dog et mindre problem med produktet, men dette blev løst allerede efter en time jeg kontaktede virksomheden. Kan klart anbefales!
Fin handel og hurtig service
Besøgte en andenside først og gik på chatten og spurgte om de havde varen på lager selvom den stod som udsolgt. Det havde de og det var en fejl på siden, men i stedet for at vente kunne jeg jo gå ind på dragestedet.dk og købe den. Ejeren var den samme og der var der ikke fejl på lagerbeholdningen.
Modtog varen 2 dage senere til al tilfredshed.
Eneste minus er måske at der på selve frisbeen står at den ikke er egnet til at gribes. Det kunne godt stå under beskrivelsen.
Vidste personligt ikke at en frisbee til frisbeegolf ikke var beregnet til at kunne gribes.
Intet at udsætte
Nem bestilling uden problemer.
Hentede selv - og fik en fin lille snak.
Så 5 stjerner for: "Fremragende – ingen forbehold, jeg vil anbefale virksomheden til andre."
Måske skulle Trustpilot åbne op for muligheden for at give et 5+, hvis man får service ud over det forventet. Ikke at det her var nødvendigt for jeg fik bare lige præcis hvad man bør forvente – en nem og gnidningsfri handel – altså en 5'er!
Virkelig god service
Jeg har købt et produkt på hjemmesiden og skrev så efterfølgende med et spørgsmål til, hvordan man reparerer det.
Jeg fik hurtigt svar, og meget imødekommende service. Det er helt sikkert et sted, jeg har lyst til at handle igen.
Meget fin service
Dragestedet havde ikke den vare jeg havde bestilt, men ringede dagen efter og tilbød mig en erstatning til samme pris. Varen var i mine hænder dagen efter. Fornem service og hurtig betjening. Jeg kunne ikke være mere tilfreds.
Helt OK service
Hurtig telefonisk kontakt fra firmaet vedr. et spørgsmål omkr. min bestilling, og jeg havde dragen i hænderne dagen efter.
Så fint som det kan blive
Dragen jeg valgte lever fint op til beskrivelsen/det forventede og er købt til en fin pris. Her vil jeg købe drager igen.
Hurtigt og effektivt
Varerne kom med det samme, ingen problemer.
Ikke helt tilfreds med tonen i den anden ende af røret.
Fik ødelagt min fine nye drage som havde kostet kr. 1550 ved at den ved uheld røg i jorden. Det skete inden for den første time jeg havde den oppe. Helt sikkert fordi jeg er en amatør og ikke havde sat mig ordentligt ind i teknikken bag sikker drageflyvning. Ringede for at fortælle om min oplevelse der også gik lidt på, at jeg ville høre om muligheden for reparation - måske nogle fif til hvordan det kan gøres hvis muligt. Mødte en stemme i telefonen der var helt oppe i defensiven og straks snakkede om vindforhold og at han ikke kunne få en tilfreds kunde ud af mig fordi jeg, som den eneste nogensinde, havde ytret spørgsmål ved, om der nu også var "power" nok i denne drage. Fik at vide, at jeg kunne gå til en sejlmager for at få et tilbud på rep. Lidt ærgerlig dialog og ikke særlig imødekommende kundeservice.....måske jeg havde købt en ny drage der hvis jeg havde følt lidt mere interesse fra sælgers side. Kan ikke anbefale virksomheden.
Jeg har nu læst dragestedets besvarelse på min anmeldelse. Jeg er faktisk lidt rystet trods der helt sikkert er relevante pointer i besvarelsen. Vi skal slet ikke ind i en større diskussion og måske vi bare skal lade vores kommunikation tale for sig selv. Men jeg vil dog gøre opmærksom på følgende: Faktisk syntes jeg at dragen var ganske god trods en følelse af manglende udfordring, som jeg anderkender sagtens kan skyldes forkert teknik. Men jeg har aldrig modtaget nogen form for instruktion fra dragestedet og det har absolut ikke været min forventning at dragestedet skulle betale for noget som helst. Jeg har hele tiden været klar over, at det var mit ansvar alene, at jeg fik ødelagt min drage. Ringede som sagt for at dele min oplevelse som kunde og få en snak om hvorledes jeg kunne reparere den eller eventuelt købe en anden model.

Besvarelse fra Dragestedet
Perfekt service!
Køb af liner og drage gik fint (også selvom jeg var lidt besværlig med to ordrer på to forskellige dage, som gerne skulle sendes sammen).
Efterfølgende reklamation blev håndteret lynhurtigt.