Forfærdelig dækning hold dig fra dem
Vores datter fik blindtarmsbetændelse og blev indlagt på hospitalet i Irland. vi kontaktede Dr walther som fortalte os at det var selvfølgelig dækket at en person rejste til Irland for at være sammen med vores datter.
vi indlogerede os på et hotel og da vores datter blev udskrevet efter 3 dage ville skolen hun gik på ikke tage hende tilbage før efter en uge.
vi vælger blive på hotellet denne uge så vores datter kan komme sig oven på operationen.
Vi kommer hjem igen efter ca 1,5 uge og kontakter DR walther for at få vores kompensation de bruger nu 4 uger på at undersøge sagen og vender tilbage til os hvor de fortæller os at de ikke dækker vores rejse og hotelophold fordi vores datter ikke var indlagt på hospitalet mere end 5 dage. skal sige vores datter er 15 år og skal ikke ligge på hospitalet i 5 dage uden vi er der hos hende. Dette er DR Walther fuldstændig ligeglade med da de holder sig til de regler de har sat op på spørgsmålet om hvorfor de så fortalte os fra start af at vi kunne rejse der over fik vi aldrig svar.

Besvarelse fra DR-WALTER