Har haft en vare til salg på FB Markedplace og blev kontaktet på Messenger af en travl dame Sophie Lemoine, der ville sende DPD pakkebud for afhentning/betaling af varen. Hun blev anmodet om at ri... Se mere
Pakken blev ikke leveret hjem, fordi de åbenbart ikke kunne finde vores adresse (har fået flere pakker leveret i samme periode fra andre leverandører uden problemer). Vi fik IKKE besked fra DPD om, at... Se mere
Som mange andre blev jeg kontaktet af en kvinde vdr en vare på Facebook Marketplace. Hun havde travlt med arbejde og vil sende med et DPD-postbud. Jeg skrev, at enten kom hun personligt, ellers ville... Se mere
Dpd er fupfırma jeg skulle have leveret en oskke min adresse for 10 dage sıden tlsenndt fra holland ,ıngen leveret pakke,efter deres trackıng sıger de pakken er leveret tıl min adrese,heller ıngen bes... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit standaard- en expresspakketten. Dit doen we namens duizenden tevreden klanten. Wij zijn deskundig op onze eigen nationale markt. En wij maken deel uit van de internationale DPDgroup. Communicatie heeft de volle aandacht bij DPD. Of het nu gaat om communicatie met onze klanten, met potentiële medewerkers of met journalisten. Als onderneming zijn wij ons ook bewust van onze sociale verantwoordelijkheden naar medewerkers en milieu.
Westfields 1410, 5688 HA, Oirschot, Holland
- marketing@dpd.nl
- www.dpd.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Simpelthen det mest tidskrævende…
Simpelthen det mest tidskrævende bestilling ( levering) jeg nogensinde har lavet.
Har de sidste 2 år brugt 123optic til at bestille kontaktlinse væske. Og har været mega tilfreds indtil denne sidste levering. De har så valgt at skifte levering til DPD. Har siden start juli 2021 forsøgt at få min pakke leveret, ( nu 12 sept. 2021 endnu ikke modtaget pakken). Jeg får ingen besked om at pakken skal hentes. Mistænker dem lidt for ikke at bruge energi på at få den transporteret til dk, da det her er 4 gang at den er blevet sent retur til 123optic.
Vil aldrig handle et sted igen som bruger DPD som forsendelse😡🤯
Jeg skulle have haft et nyt batteri til…
Jeg skulle have haft et nyt batteri til min Lenovo t520 pc. Jeg købte batteriet via DuracellDirect.dk Jeg blev trukket for battriets pris på mit visa/dan-kort, men varen kom aldrig uagtet DPD.com i Tyskland skulle levere. DPD.com har ikke nogen pakkeshop i København, så du får ikke din vare, hvis ikke du er hjemme, når det kommer.... Altså hvis de kommer. Jeg kan se på DPD.com's hjemmeside, at batteriet nu er leveret tilbage til DuracellDirect. Pengene er jeg blevet trukket for. Brug ikke noget firma, som benytter DPD.com Firmaet har aldeles ikke nogen service. De har heller ikke søgt kontakte mig på telefon. Det tidspunkt, de skriver på deres hjemmeside, at de skulle have søgt levere, var jeg hjemme, men der er altså ikke blevet leveret på det tidspunkt.
ADVARSEL
ADVARSEL - Pas på hvis I sælger noget på DBA, Markedsplace el.lign. Der er personer din vil købe noget og skriver de vil sende en kurér med DPD - hvorefter man skal skrive navn, adresse og mail. Herefter får man en mail hvor man skal bekræfte porto på x-kr. (Mit tilfælde var 750,-)
Jeg betalte selvfølgelig ikke og skrev tilbage at jeg ikke ville gøre det - han blev ved med at presse, for til sidst at true min mig med en retssag frA DPD samt at blive truet med et besøg af en ukendt person!!! PAS PÅ SVINDLERE DERUDE!!!
Er der nogen som er blevet kontaktet af…
Er der nogen som er blevet kontaktet af en Nouh Dicko? Hun vil købe en transportkasse af mig til 500 kr. og 750 kr. for at afhente det på min adresse, hun bliver ved med at presse mig til at godkende forsikringsforsendelsen, jeg har skrevet NEJ, indtil jeg har fået en til at se på det for mig. Hun påstår at pengene til forsendelsen går tabt hvis jeg ikke godkender. Skal jeg blokere hende og ringe til politiet??
SVINDEL!
SVINDEL!!
Personen ville købe et cykelsæde med DPD og endte med at jeg skulle overfører penge for sædet - der stoppede festen! Gik heldigvis ind og tjekkede trustpilot… den var helt gal!
Blev også forsøgt svindlet
Blev også forsøgt svindlet, heldigvis så jeg andre der har skrevet om deres erfaringer, men føj for en oplevelse.
Og i dag hedder svindleren “Sandrine…
Og i dag hedder svindleren “Sandrine Doucent”. Vedkommende vil gerne købe noget af mig, og Beder om alverdens oplysninger på mig.
Manglende levering
Jeg har siden 25. August haft et dæk fra daekleader i Tyskland i transit, det kommer nok aldrig frem til mig.
Formoder at en dpd chauffør har en MC med samme størrelse dæk, og dermed har fået et særdeles billigt dæk 😡
Jeg har også lige været udsat for et…
Jeg har også lige været udsat for et forsøg på svindel i DPD's navn. Personen her hedder Alexandra Pollizi. Teksten er det samme : "okay jeg er enig, men jeg vil gerne komme i morgen, men har for tiden meget travlt på arbejdet. Jeg sender en DPD kurer til dit hjem for at aflevere pengene og afhente varen i dag.".... Gudskelov googlede jeg DPD og så hvad andre har været udsat for. Jeg har fået et link, som jeg heldigvis ikke fik klikket på og" Alexanda" har forsøgt at skrive til mig mange gange siden, men jeg har blokeret personen 😠
Strandet pakke i Køge
Siden 20. august har min pakke været i Køge. Jeg ved ikke hvordan jeg får fat i pakken. I har tilsyneladende været forbi forgæves uden at lægge en seddel eller anden info om hvor jeg kan afhente pakke.
Jeg blev kontaktet af Moussa Fadiga på…
Jeg blev kontaktet af Moussa Fadiga på Facebook som gerne ville købe et Puzzlegulv som jeg havde sat til salg, så sender hun denne besked
(Okay, jeg er enig, men jeg vil gerne komme i morgen, men jeg har for tiden meget travlt med arbejdet. Jeg sender en DPD-kurér til dit hjem for at aflevere pengene og afhente varen i dag.)
Men nu har jeg stoppet det, for det virkede lumsk og skrev til hende at hun skulle stoppe, og annullere afhentningen , men der er alligevel hævet penge på min konto,
Så slet hende hvis hun skriver til jer.
Så er den gal igen svindel.
Så er den gal igen svindel.
Så kan bare til fører et nyt navn. Er i dag blevet kontaktet af en Ivan Monténégro, som gerne vil købe en pande jeg har tilsalg på Fb.
Ok, jeg tager varen, men jeg vil gerne komme afhentet, men jeg har i øjeblikket travlt med arbejde, jeg ville sende en DPD -postbud til dit hjem for at give dig dine penge kontant og afhente varen, og postbudet henter varen til afsendelse mig.
Syntes også det ærgerligt at det går ud over dpd
Endnu et svindelnummer
Endnu et svindelnummer. Som mange andre er der end der udgivetr sig for at have travlt og ikke kan komme, men sender en DPD kurer hjem til mig for at aflevere penge og hente varen.
Jeg modtager link og synes det ser mystisk ud.
Godt jeg tjekkede.
Navnet er Moussa Fadiga.
Ærgerligt at det skal gå ud over DPD.
Fake kunde foreslår DPD afhentning
Har et tæppe til salg. En person, Carolyn, som har et gråhåret froto som profil-foto vil gerne købe det og sende en postmand fra DPD til at komme med kontanter og hente varen. Jeg tror det er en fake profil. DPD sendte mig en email som jeg skulle besvare. Det virkede for mystisk. Glad for, at jeg tjekkede disse anmeldelser her, før jeg gik videre. Man kunne ikke ringe til hende, da hun var sygeplejeske og overvågede patienter. Virkede som en løgnhistorie.
Dpd.
Ok, jeg tager, men jeg vil gerne komme i morgen, men jeg har i øjeblikket travlt med arbejde, jeg sender en DPD -postbud til dit hjem for at give dig dine penge kontant og afhente varen.
Navn : hans Sørensen
Billede af en gråhåret dame.
DPD og svindel
Er glad for Trust pilot.
Blev kontaktet af en Nola Nolkowa på FB marketplace, som ville købe et maleri af mig. Hun ville betale mig gennem DPD og sende en “agent”, som skulle hente “pakken”. Det lød lidt spøjst, så heldigvis tjekkede jeg Trust Pilot. Her kunne jeg læse, at det er fup og svindel.
Mvh Lene
dpd bliver udnyttet
dpd bliver udnyttet. samme hestorie med et andet navn og ville købe en vare hos mig
vedkomme hade meget travlt og er på arbejde falsk ville jeg sige
Trist at dpd bliver udnyttet
Trist at dpd bliver udnyttet. Men tænker hende i andre skriver om har skiftet navn igen. Har fået besked i dag fra en holly waddle som gerne vil købe min kommode, hun vil bruge dpd da hun har meget travlt på arbejdet.
Det er tydeligt at se at teksten er oversat på translate da det er meget dårlige oversat.
Fup og svindel!!!!
Fup og svindel!!!!
En der udgiver sig for kinase drissq, siger hun har travlt og vil sende dpd for at aflevere pengene, men istedet kommer der en opkrævning til dig🤬🤬🤬🤬