Dorteoerum Anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Super faglighed

Super faglighed, altid lydhør overfor ønsker og samtidig med fantastiske indspil til hvad der passer til lige præcis mig!
Har været kunde hos Dorte Ørum i mere end 14 år - hun følger med tiden samtidig med at hun holder fast i håndværket. Dejlig rolig og fin stemning i salonen. Min varmeste anbefaling!

5. juli 2022

Den bedste frisør

Min søn på 6 år blev klippet hos Dorte Ørum og sagde efterfølgende, at det var meget bedre end hos alle de andre frisører.
Jeg er selv blevet klippet og farvet hos Dorte Ørum i mange år og er altid meget tilfreds. Dygtige og søde frisører!

3. december 2021

Jeg bliver trist virkelig ked af det

Jeg bliver trist og ked af det.
Når der bliver skrevet, anmeldelser, der er løgn.
Det er stort set, det eneste jeg som selvstændig ikke kan ændre.
At nogle siger, at de har været i salonen.
Da alt er registreret på navn og tlf, kan jeg kun konstaterede det er løgn!!!
Ydermere har jeg ikke, nogle der kun vasker hår….. har ej heller haft elever siden år 2013
Hvorfor skal man/du skrive!!!
Jeg har byens dygtigste personale, der er 100% tilstede ved hver en gæst.
Vores gæster, er vi ydmyg overfor, lyttende.
Gør af hjertet hvad der er det absolut bedste.
Dorte Ørum

22. juni 2021

Har været stamkunde i salonen i over 20…

Har været stamkunde i salonen i over 20 år, og det er jeg af en grund: De super dygtige frisører, der er ansat her. Jeg ser i hvert fald altid betydelig bedre ud når jeg går end da jeg kom 😎. Jeg kan også godt li´, at hårfarverne, der anvendes, er plantebaserede.

22. juni 2021

Første- og sidste gang

Første- og sidste gang.
Familiær stemning kan for nogen være ok, men for mig signalerede det mangel på professionalitet. Det kommer jo ikke mig ved, hvor meget frisørerne drikker i deres fritid, og hvor fulde de var. Masser af larm og tomgang.
Min klipning var under middel. Frisøren var ikke i stand til at se, hvad der klædte mig. 👎

7. juli 2020

Nej tak.

Generelt plejer jeg at få en god klipning, og en fin betjening.

Jeg havde dog en oplevelse i dag, hvor alt sådan set gik galt. Jeg fik en klipning modsat til det som jeg detaljeret havde forklaret, og jeg blev klippet i øret, så jeg måtte få plaster på, før klipningen kunne færdiggøres grundet det dryppede med blod fra mit venstre øre flip.

Jeg fik i dag en decideret rædselsfuld klipning, hvorfra jeg både fik at vide, at jeg skulle begynde at vaske mit hår anderledes, og som ''undskyld'' for at jeg fik en forkert klipning, og at jeg blev klippet i øret, så fik jeg en SKÆL shampoo med.

Jeg er færdig med at komme der.......... 0/10 stjerner.

2. januar 2019

Regning 150 kr dyrere end forventet.

Bestilte personligt tid dagen forinden. Alle de medarbejdere (og ejer) som var der på bestillingsdagen var der også dagen efter (behandlingsdagen). Gik ind og spurge "hvad koster en klipning" og fik svaret 399 (lige under 400 i hvert fald). Udmærket.
Kom til behandling dagen efter, klipningen var fin nok, personalet søde osv... MEN. Ved hårvasken blev jeg spurgt, om jeg kunne tænke mig en kur? "Joeh, det kan vi da godt. Det er længe siden sidst" svarede jeg og jeg fik kur (hvilket betød at "balsamen" sad i lidt længere end sædvanligt). Da jeg skulle betale lød regningen nu på 549 da det viste sig at kuren kostede 150 kr! Det burde de have gjort opmærksom på, da de tilbød den. Jeg havde ikke i min vildeste forstand troet det ville være dyrere. Og max en 20-30 kr, hvis det endelig var.
Jeg gjorde opmærksom på min utilfredshed, men betalte, da jeg ikke havde lyst til at gøre en større scene ud af det.
Måske er det bare mig, der er en uerfaren frisørgænger, men man betaler jo heller ikke ekstra for at få voks/hårlak eller hvad det nu måtte være i.

12. juli 2011

Super frisør!

Må helt klart være et af de bedste steder at blive klippet i Århus! :)

Altid en god behandling, altid nemt at få tider og søde og venligt personale, samtidig er priserne nemme et overskue!

3. februar 2010
Vis anmeldelser på alle sprog. (12 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto