Hurtig handel
Fandt en lækker taske. Købte den i weekenden. Tirsdag kunne jeg hente den i den valgte pakkeboks. Fedt ! :)
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Bestilte for 2 dage siden, og fik det idag, nemt hurtigt og billigt!
Ikke første eller sidste gang jeg handler der.
Jeg modtog et par defekte sko med posten.(et øje manglede ved det ene snørrebånd) Efter mail korrespondance hvor flere løsningsforslag blev foreslået, aftalte vi at jeg skulle returnere skoene via post. Vi returnerede dem, men Dope havde ikke modtaget de defekte sko efter 5 dage. Dope overtog sagen mod post Danmark (til trods for jeg kun havde en kvittering på at jeg havde været på posthuset med en pakke) og nu 2 dage efter, ved jeg der et par nye sko på vej med posten. DET ER SERVICE
Jeg bestilte et par sko - og de kom dagen efter!
Der var god service, og oplysning om at skoene var lidt store i størrelsen. Jeg bestilte derfor et par mindre end jeg plejer - og de passede perfekt.
Der er rigtige fede sko på siden, og der kan gøres nogle kup når der er tilbud :-) 4 stjerne herfra!
Jeg havde bestilt et par øreringe fra Erbs & Bjerke. Desværre var den ene ørering i stykker, så jeg skrev til deres kundeservice sent om aftenen og inkluderede et billede. Tidligt næste morgen lå der et svar: Jeg kunne bare smide dem ud. De ville sende et nyt par til mig. 2 dage efter lå et nyt par til mig i posten. Beundringsværdig kundeservice!
Jeg bestilte et par sko på hjemmesiden. To dage efter fik jeg en mail om at skoene ikke var på lager og de havde sat pengene ind på min konto igen.
Jeg fik nogle andre tilbud fra sælger og hun var meget hjælpsom og svarede meget hurtigt. Jeg bestilte da et nyt par sko og fik da disse dagen efter! Mindre end 24 timer efter at have bestilt på nettet ankom postmanden med dem. Fragten var desuden gratis, fordi købet var på mere end 500,-
Det er ikke sidste gang jeg køber sko der!
Først måtte jeg vente 4 dage på levering, også måtte jeg købe mit produkt i butikkerne og deror sende mit hjemmeside produkt retur. Hvor efter jeg igennem flere mails fra uforskammede medarbejdere får flabede/ubrugelige svar. Nu er der gået 6 dage og jeg har ikke fået mine penge retur, men tilgengæld en dårlig oplevelse.
Handler aldrig her igen...
Faktisk skulle det være 0 stjerner hvis det var muligt.
Støvler købt til 799 holder ikke en gang et år efter helt normalt brug. Lynlåsen går i stykker. Ingen reklamationsret i nogen som helst grad, da der hentydes til det er mig selv der har brugt støvlen for meget eller revet for hårdt i lynlåsen??? Er målløs over så ringe en behandling og de uprofessionelle medarbejdere både i butikken og på hovedkontoret.
Derfor skal denne anmeldelse advare alle jer derude der skal til at købe vinterstøvler: Vælg for guds skyld et andet sted end DOPE!