Domusnova Anmeldelser 44

2,7

Vi er yderst tilfredse med domus nova. Ad 2 omgange har vi lejet lejlighed i det selskab. og i begge omgange er vi blevet behandlet særdeles godt. Selvfølgelig er der retningslinier. Det er de... Se mere

Vi lever på Klokkestøbervej i Skævinge stadig med mangler og huller i vejen der hvor man kører ind , fortove der ikke er færdige nyplantede træer der er væltet, affalds containere og sortering blev... Se mere

Tak for hjælpen. STOR anerkendelse skal lyde til hele holdet for service/hjælp/menneskelig forståelse i vores lejeperiode. Jeg fremhæver især Allan og Thomas Dem kan man sgu da regne med.... Se mere

LEJ IKKE DIN BOLIG HER 🫣 Meget høj leje i forhold til markedet. Forhøjer husleje uden varsling og uden angivelse af fast reguleringstakst i lejekontrakt. Eks.: fjernvarmebidraget blev fo... Se mere

2,7

Under middel

Skuffende

Vi var ude til åben hus på Åsvej, hvor vi stod 15-20 mennesker og ventede på at komme ind og se boligen, efter at have spildt 30 minutter, var der ingen lejer dukket op og vi endte alle med at tage hjem igen. Amatør firma.

9. august 2022

Vi har haft en skuffende oplevelse i…

Vi har haft en skuffende oplevelse i dag hos Åsvej. Vi ventede en halv time på en rundviser til åbent hus, sammen med 15-20 andre personer. Det var en rigtig dårlig oplevelse.
Jeg fik kontakt til en beboer, der har opsagt sin lejlighed. Personen fortalte bl.a. at der er meget byggesjusk, skimmelsvamp i krybekældrene og forurenet vand.
Vi har mistet interessen fuldstændig

7. august 2022

Høj leje men ingen service

Høj leje men ingen service. Flyttede ind i nybyggeri og har i over et halvt år kun oplevede forsinkelser og fejl og decideret ingen hjælp. Toilet der ikke vil skylle, kortslutninger og og og. Undgå at leje noget som helst fra Domusnova!

28. juni 2022

ADVARSEL

ADVARSEL: VIL DU MISTE DIT DEPOSITUM SÅ LEJ EN LEJLIGHED HOS DOMUS NOVA.

DE STÅR MED LOMMELYGTER PÅ VÆGGENE FOR AT FINDE FEJL, SÅ DE KAN TAGE DIT DEPOSITUM.

13. marts 2022

Fortjener 0 stjerner

Fortjener 0 stjerner

Som frygtet mistet hele min depositum
53.000kr av av av ingen kvitteringer på udført arbejde eller hvafan pengene er spildt på

Lejligheden var ok til aflevering

kontordamen prædker advokat og at man selv har skrevet under på deres diktering og at jeg skal være glad for at regningen ik blev støre

Så ikke en anbefaling herfra !!!

27. december 2021

Stadig intet fibernet på Rosendal

Stadig intet fibernet i Rosendalskomplekset. TDC har glemt at lægge kablerne (uafhængig af udlejer) og afventer byggetilladelse nu på 6. måned. Fik i onsdags at vide, der bliver reklameret ved åbent hus om, at internettet fungerer, så dette må være relevant information. Udlejerer opfordrer til "Yousee Nødrouter" (mobilt 4G netværk), effektivt en 5 mbit forbindelse, da området har dårlig dækning. Har personligt fået forklaringen fra en specialist fra Yousee, at mobildækningen er dårlig i området pga. "en stor stålkonstruktion i nærheden" (5 etagers parkeringshus). Har opfordret udlejer til at presse TDC som erhvervskunde uden held.

20. december 2021

Reserveret bolig udlejet til anden, trods underskrift.

Netop været til åbent hus på et af projekterne i Nordsjælland. Fik fremvist bolig, var første til at reservere den og lovning på at jeg fik boligen, da den ikke var udlejet.
En uge efter modtages mail med besked om at den bolig jeg fik lovning på var udlejet til en anden.
Til trods for billedfremvisning af deres egne reservationspapirer og blanket for reservation, som jeg tog billede af, afviser de at der er sket en fejl i deres håndteringen. De reagere ikke på mails efterfølgende.

Kan dog få en af de andre boliger, men de ligger jo ikke på samme placering!!! Og med disse anmeldelser herinde, trækker jeg mig og finder et andet sted at bo. Det tør jeg ikke - og ej til de priser.

Bitter erfaring, fortæller at denne form for administration og udlejer-adfærd, er blevet normalen.

8. november 2021

Hold jeg meget lang væk fra at leje hos…

Hold jeg meget lang væk fra at leje hos Kim Dencher Johansen
Tingen bliver ikke lavet ordenligt i hans lejeligheder. selvom de ikke er blev lavet rigtigt fra starten af. Og han glemmer at betale håndværkeren

Han er arrogant og nedladeenden over for hans lejre

Og folk for kæmpe regningen når de flytte ud selvom lejeligheden ikke er ødelagt

Jeg kan desværre ikke give nul

13. oktober 2021

Hold jer væk!

Hold jer væk!
Der er en grund til, at firmaet har så dårlige anmeldelser. Jeg kan dog ikke helt regne ud, om det skyldes inkompetence eller direkte fusk, nok en blanding.

17. april 2021

Det er rent svindel

Det er rent svindel - de betaler ikke deres regninger jeg algebehandlede alle deres tage for nu 5mdr siden på jersie skole og de har skyldt mig 25.000kr lige siden og innorer mine regninger

dette bliver meldt til politiet

10. februar 2021

Fin lejlighed

Fin lejlighed. Men de er super søde og imødekommende når ma flytter ind og alt kan lade sig gøre til din fordel. Lige til du flytter ud. Så får du lov at betale for hver en lille ridse. Og de laver gerne nye ting på din regning. Alt skal på skrift, de er benhårde og ikke så tage at snakke med. De tager ikke ansvar for rengøring i hverken opgang eller skralderum og der var ikke lavet en husorden, på trods af at vi gentagne gange blev bedt følge den

23. september 2020

Penge maskine, der intet godt vil dig!

Forfærdelig service, man skal kæmpe for at få sit depositum tilbage, og de vil gøre alt for at hive hver krone ud af dig. og ikke at over holde de aftaler man laver med dem. Få alt på skrift og tjek alle kviteringer så man ikke bliver trukket for ydelser der ikke bliver leveret!

4. august 2020

Forgæves fremvisning

Blev inviteret til fremvisning på lejlighed og mødte op til det aftalte tidspunkt. Der stod ca 25 mennesker udenfor ejendommen som ligeledes skulle bese lejemålet, men der var ingen fremvisning. Ingen fra Domusnova mødte op. Jeg gik efter en halv time da jeg havde andre gøremål. Dette firma er skideligeglade!

29. juli 2020

Ditekte til huslejenævnet, det er en pengemaskine!

Dårlig kommunikation fra kontoret og virker som en pengemaskine, der blot forsøger at hive så meget depositum ud af deres lejer, men mens man bor der kommer de ikke og ordner de mangler der er på indflytningsrapporten (en indflytningsrapport som sjovt nok også var væk da den skulle bruges ved udflytning, godt jeg selv havde den) og på fraflytningsrapporten forsøger de at få sat ting på som ikke er ordnet fra indflytningsrapporten. Maling af 1 fodpanel er fakturer med 1200 kr, det havde været billigere at skifte det ene fodpanel! Direkte i huslejenævnet med dem! Det er en anden person der var ved fraflytning og når der blev kommenteret på ting som helligdage i maling som der også var ved indflytning, lød svaret bare ja men ham fra indflytningenssynet er her ikke mere.
Over lejepriser for boliger der også er voldsomt dyre i forbrug. Jeg har betalt rengøring efter håndværkere trods der på min indflytningsrapport er 5 punkter hvor der var malingspletter fra håndværkere.

27. juni 2019

Dårlig service

Får fremvist en lejligheden og tildelt en mail jeg skal skrive på hvis jeg vil have lejligheden. Jeg skriver 25 minutter efter jeg har fået fremvist lejligheden og venter derefter spændt på svar fra Domusnova. Jeg skriver, efter 2 dage, til en anden mail tilknyttet til firmaet og hører om hvorfor jeg ikke har fået svar.
De havde så givet mig en mail til en medarbejder som er gået på ferie pågældende uge og derfor ikke svarer på mails.
Dermed mistede jeg/mine kammerater lejligheden, da nogle andre havde fået tildelt en persons mail der ikke lige havde ferie pågældende uge.

Ringe oplevelse og bare ikke ok.

22. maj 2019
Vis anmeldelser på alle sprog. (44 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto