Verschrikkelijk monteur Verschrikkelijk klantenservice Ik kocht een wasmachine frilec van 9 kg en na 7 maanden begon hij veel lawaai te maken tijdens het wasprogramma. 5 maanden gebruik heb ik... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Heb vorig jaar online mediamarkt een inductiefornuis gekocht van frolic .. deze ging echter na 8 maanden al stuk. Heb xtra garantie dus mediamarkt schakelt domest in. Duurde dagen ik überhaupt antw... Se mere
Koel vries kombinatie no frost is 6 maand oud! Moet om de 2weken ontdooid worden! Garantie dus !Afspraak gevraagd 7 januari.Men kan pas 8 februari komen. Hele dag gewacht niemand komt opdagen! Zelfs... Se mere
Wat een service na een mailtje dat mijn vaatwasser lekte binnen een dag antwoord om afspraak te maken voor bezoek monteur. Vaatwasser is 3 jaar oud na controle was niet te repareren. Na kort overleg... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Een top service !
Een top service !
Mijn vaatwasser was ermee opgehouden,
nadat ik dit had aangemeld bij Domest kwam de monteur langs van Witgoedinfo.nl om de vaatwasser te herstellen.
Na een kleine reparatie kan ik weer volop genieten van de vaatwasser, Bedankt !
Defecte vaatwasser, geen service
Dinsdagochtend 21-06 een melding gemaakt van een kapotte vaatwasser. 4 jaar oud, maar ik zou nog wel garantie moeten krijgen omdat ik meerdere apparaten van hetzelfde merk had gekocht. Helaas stond er in de kleine lettertjes dat ik wel voorrijkosten zou moeten betalen na 2 jaar, dus dit zou me al bijna € 95,- kosten. Direct bevestigd dat ik toch akkoord ben met deze kosten. Een dag later wordt mijn verzoek pas doorgezet naar de monteur, witgoedinfo.nl. In de mail die ik krijg staan de contactgegevens van de monteur, maar deze heb ik na een keer of 10 bellen pas via Whatsapp kunnen bereiken. Helaas kon ik geen afspraak maken, omdat het verzoek nog niet bij de monteur binnen was gekomen, ondanks dat ik het mailtje al wel had gezien, inclusief opdrachtnummer. Nu ben ik bijna een week verder, maar heeft de monteur nog steeds geen contact opgenomen om een afspraak te maken. Waardeloze service dus, en de garantie is ook een wassen neus!
Slechte communicatie en mensen worden…
Slechte communicatie en mensen worden aan het lijntje gehouden.
Wat een klucht
Wat een klucht. Totaal geen service na verkoop. Maanden in de kou gelaten voor toestellen in garantie, nog steeds aan het wachten. Mails worden amper beantwoord en er wordt beloofd dat jullie langskomen maar op de vraag wanneer is er nooit een antwoord.
Geen service na verkoop.
Geen service na verkoop, mijn zus zit al +6weken zonder koelkast en kapotte oven. Alles in garantie. Standaard mails krijgen ze terug maar voor de rest staan ze in de kou!!!
Niet te vertrouwen dit bedrijf!!!! Blijf er maar van weg!
Snelle en vriendelijke service voor het…
Snelle en vriendelijke service voor het leveren van mijn frilec koelkastventilator
Domest Klantenservice , prima !
Domest en mn Vincent, héél hartelijk dank voor de vriendelijke en correcte service mbt de storing in mijn vaatwasser. De reparatie werd vlot en netjes uitgevoerd door Witgoedinfo.nl .
Domest.nl
Uitstekende en attente service voor kosteloos geleverd onderdeel van onze keuken afzuigkap.
Kudos++ !
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.