Dolcevitais Anmeldelser 18

1,9

1,9

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Dårlig engelsk talende service

Isen er super god, men den engelsk talende medarbejders service var elendig. Hun forstod ikke hvad der blev sagt og var ligeglad med at vi fik noget andet end vi bestilte. Så vi fik lov at betale for noget vi ikke havde bestil og oven i købet ikke kunne lide, så de fik lov at beholde det.

11. juli 2025

Skuffende

Konsistensen er god, men isen smager ikke af en pind ud over sukker. Købte en box med 4 slags, kun pga rosinerne kan jeg skelne Mango fra Rom og rosin, chokoladeisen der benævnes Triple chocolat smager heller ikke af meget. Sidste besøg i den biks.

26. juli 2024

Ikke for at ødelægge den gode stemning

Ikke for at ødelægge den gode stemning, men ægte traditionelt håndværk; det skal man kigge lidt ekstra langt efter her. På deres hjemmeside kan man læse følgende:
"Vores is fremstilles efter italienske håndværkstraditioner og originale opskrifter".
Går man ind under hvilke typer is, der udbydes og checker ingredienser, vil man desværre opdage, at der både er anvendt palmefedt, fortykningsmidler, farvestoffer og ganske mange andre tilsætninger, der ikke rimer på ægte italiensk is. Vaniljeisen indeholder eksempelvis E160c, der er rødt farvestof af paprikatype, citronsyre og en del andre e-numre - hvad laver det lige i en vaniljeis lavet efter ægte italiensk håndværk?.
Det er så skuffende at opdage, når man bliver ført bag lyset.

31. marts 2024

Ikke italiensk og ingen smag

1. Gang køber is og nok sidste.

Fik en kugle med pistacie. Ingen smag af pistacie kun farven ligner noget halv grønt. Isen smager af meget sukker og ikke andet. De markedsfører som italienske is, men ikke i nærheden af noget af deres produkter er italienske.

Man kan købe sorbet is fra rema1000 eller netto som giver faktisk noget smag.

3. maj 2023

Vi fik aldrig is

Vi fik aldrig is, da ekspedient valgte at ignorere os på trods af at vi var de eneste kunder i butikken. Ekspedient havde meget travlt med at ignorere os og lave kaffe. Efter at have stået i butikken i fem min uden at ekspedienten reagerede på os, spurgte vi hende hvor længe det tager, hvor hun kiggede på os, smilede mærkeligt og vendte så hovedet den anden vej. Vi var forbløffet over denne opførsel og gik ud.
Det skal siges at vi er meget ked af oplevelsen, da vi har en årlig tradition at fejre vores venner med en is der. En tradition vi har haft i lang tid nu. Men vi kommer der ikke igen.

17. maj 2022

Til chefen i dolce vita ved veri…

Til chefen i dolce vita ved veri centret:
Medarbejderen beder om at se coronapas, hvis vi skal sidde indenfor. Det får hun at se, og mit corona pas er gældende til den 20 juni. Men vi får alligevel ikke lov til at sidde indenfor det vil jeg have en forklaring på!

17. juni 2021

Jeg bestilte 4 kugler

Jeg bestilte 4 kugler ( i Århus ). Derefter bad jeg om at få dem delt så vi fik 2 kugler i hver sin bæger. Men fik at vide det kunne ikke lade sig gøre (selvom vi havde fået lov de andre gange). Men denne gang SKULLE man bestille 2 kugler hver af gangen for at få is i hver sin bæger, dermed blev isen betydelig dyrere. Kan det passe det skal være sådan fremover?

18. august 2019

Besparelser frem for kundetilfredshed

Jeg har ikke smagt jeres is endnu (den ligger langt om længe i fryseren), så denne anmeldelse er udelukkende for jeres service.

For det første er det umuligt at komme igennem til jer på telefonen. Har i løbet af dagen forsøgt at ringe til jer 6 gange (3 gange til Veri Centeret og 3 gange til Bruuns Galleri). Frustrerende når man har spørgsmål til jeres produkter som kan besvares på forhånd, så man ikke skal belemre personalet med dem når man, som antaget, senere står i en kundefyldt butik.
For det andet er det fuldstændig absurd af jer at lade en medarbejder stå ALENE i butikken den sidste time (Bruuns Galleri) på en aften, hvor man hele dagen har skiltet med halv pris udelukkende i dette tidsrum. Hvordan kan man ikke forvente ekstrem kødannelse i en sådan situation..? Eller er i bare ligeglade?

Det absolut eneste som lige akkurat hiver jer op på 2 stjerner er den stakkels pige, som stod bag disken. Til trods for de mange trippende kunder havde hun et fantastisk overblik og arbejdede i et tempo så effektivt, at jeg ber' til hun ikke får knogleskørhed i håndleddene. Hendes brave indsats var dog ikke nok til at mindske køen, som var endnu længere da jeg forlod butikken 20:01 (lukketid) end da jeg ankom 19:32. På et tidspunkt måtte hun forlade butikken et flygtigt øjeblik for at sige noget til adskillige af de bagerste personer; højest sandsynligt, at hun ikke kunne nå at betjene dem (jeg kunne ikke høre hvad der blev sagt, da de stod for langt væk).
Jeg håber inderligt, at eventuelt afviste kunder har haft lige så stor forståelse for pigens situation som jeg og har ladet deres berettigede frustration gå ud over firmaet frem for hende. Hun fortjener i langt højere grad lønforhøjelse end skideballer.

28. februar 2019

Lækker italiensk is

Jeg vil godt klage over at man får så store is ved Dolce Vita i VeriCenteret, at man ikke kan spise op. Særligt når det er noget af det bedste is jeg længe har smagt. Øv også! Var nødt til at smide noget ud, på trods af at jeg kun havde bestilt 2 kugler.

Når klagen så er overstået, så vil jeg gerne anbefale andre oplevelsen af rigtig lækker hjemmelavet italiensk is.

31. juli 2017

Var forbi Dolce Vita i Bruuns galleri …

Var forbi Dolce Vita i Bruuns galleri igår.
Dårlig oplevelse med en ubehøvlet medarbejder der åbenbart havde mere travlt med at få fri kl. 16.00.

18. juni 2017
Dolcevitais-logo

Besvarelse fra Dolcevitais

Hej. Vi er kede af din anmeldelse.
Vil du skrive en uddybende forklaring til info@dolcevitais.dk, så kan jeg tage sagen videre og undersøge hvad der er sket.

Mvh. Camilla, Souschef Dolce Vita

Verdens bedste is

Dolce vita er den isbar i Århus som jeg har besøgt flest gange, og hver gang er en lige stor oplevelse. Om det er isbaren på trøjborg eller ved veri centeret er næsten lige meget de er lige gode. Men de har dog det største udvalg i veri centeret.

22. november 2012

Lækker is i gode omgivelser.

Vi besøgte Dolce Vita i går, og det var bestemt en rigtig god oplevelse. Ud over at isen var fremragende, så det rigtig god ud. Jeg vil bestemt anbefale dem over f.eks. paradis is (som i øvrigt også laver god is).

6. august 2012

Is når det er bedst

dolce vita is er is når det er absolute bedst. Jeg har været kunde hos dem igennem de sidste 2-3 år og det er en lige så god smags oplevelse hver eneste gang. Pris mæssigt er det stor set det samme som Paradis is og kan man li det is, vil man elske Dolce vita som også er Italiensk is.

Det eneste minus er bare at der kun findes to af disse lækre isbar og de ligger begge to i Århus. så er man i Århus er det klart den is man skal gå efter.

23. april 2011