Dokterelektro Anmeldelser 17

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

DOE HET NIET

Ik volg de meerderheid van de mensen…
Ik volg de meerderheid van de mensen hier. Dit is één grote geldklopperij. 151 euro voor een half uurtje niks, ondanks het feit dat ik foto's had doorgestuurd met het onderdeel dat men moest vervangen, had men dit niet mee. Ik heb het dan laten opsturen en zelf vervangen om de kost enigszins te drukken

23. april 2026

DOE HET NIET

DOE HET NIET , NEEM IEMAND ANDERS
ZE KOMEN EERST KIJKEN WAT HET PROBLEEM IS , DAN BETALEN 80 TOT 100 EURO VOOR CONTROLE WAT HET PROBLEEM IS . EN DAN KOMEN ZE NIET MEER TERUG . BEN AL 5 MAANDEN AAN HET WACHTEN

24. april 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik volg de meerderheid van de mensen…

12. januar 2026

Puur bedrog! wegblijven!

Puur bedrog! Er werd een 'transparante' prijs van 50euro exc. btw + 15euro excl. btw per gewerkt kwartier afgesproken. Installateur (die geen nederlands sprak) rekende mijn vrouw 280euro aan voor een halfuurtje werk en vervangen van een onderdeel van 15euro. En de vaatwasser is nog steeds defect!

18. november 2025

PUUR BEDROG

Niet doen! Puur bedrog : 175euro voor 1uur werk durven vragen (je moet durven!) en dan tot de conclusie komen dat het toestel niet hersteld kan worden, maar dat je wel een nieuw toestel kan kopen aan een veelvoud van de prijs van de grote electroketens. Niet doen! Het zijn zotten die werken? Neen het zijn zotten die naar de electro dokter uit Mariakerke bellen!

10. april 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Juiste diagnose

Juiste diagnose, correcte herstelling, alles volgens afspraak, vriendelijke en behulpzame hersteller en redelijke prijs, voor herstellen koelkast. Ik begrijp die negatieve recensies niet

8. oktober 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Positieve (eerste) ervaring

Correcte en bekwame informatieverstrekking, levering en plaatsing van een nieuwe inbouwkoelkast. Een positieve ervaring. Geen problemen ondervonden. Toekomst gericht zou ik er opnieuw beroep op doen.

23. april 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Opgelet-bedrog :gaat probleem niet…

Opgelet-bedrog :gaat probleem niet oplossen
Marc Leyre -Dokter elektro -komt heel graag ter plaatse, om zogezegde diagnose te doen, gaat meer dan €100 aanrekenen om te zeggen dat het niet kan hersteld worden, gaat dan nieuw toestel verkopen dubbel van de marktprijs.
Is verkoop - geen technische kennis! Niet te vertrouwen.

30. oktober 2023

Slecht

Slecht, geen contact, geen telefoon opnemen, oproep geweigerd, aub niet meer bellen, wij nemen contact...morgen komen wij, wij werken tot 21.00u...elke dag opnieuw.. hatelijk, geen service...wacht op bericht technieker en ga zo maar door....oplichterij!!!!

3. august 2023

Herstellen oven

Puur bedrog, niet doen.
Ik dacht het zijn toch niet allemaal bedriegers, we zitten in een wegwerpmaatschappij, ik ga dit een kans geven, hij doet dat nu al enkele jaren,...
Concreet mijn oven was stuk. Ik ban bij dokter elektro
langs geweest met de identificatiegegevens van de oven (dit is altijd het eerste dat men vraagt bij herstellingen met het oog op wisselstukken). Dat was niet nodig, hij zou langskomen.
Herstelling zou bijna 400 euro kosten, er was vanalles zomaar ineens kapot. Alles ineens kapot ?
Prijs om langs te komen in Mariakerke 94 euro per begonnen kwartier.
Deze hersteller rijdt rond met wat universele wisselstukken. Dus hij kan nooit iets herstellen en moet zeker al twee keer langs komen : de wereld van onderdelen is zo complex door al de verschillende merken en modellen die voortdurend verouderd zijn.
In de dichtsbijzijnde winkel (Krefel) was de prijs voor een nieuw toestel 499 euro. Identiek dezelfde oven; zelfde merk, model en zelfde toestelnummer kost bij hem een kleine 900 euro zonder plaatsing. Dan weet je toch genoeg.
Slot : ik wou nu toch wel eens weten wat er nu kapot was aan die oven. Bij repairshop hebben ze een onderdeel van 39 euro vervangen en de oven werkt als nieuw.
Niet doen, je wordt alleszins bedrogen in het langskomen, in de herstelling of bij aankoop. Men gaat al lachend buiten. Het is hoog tijd dat men optreedt tegen deze bedriegers.

19. juli 2023

niet-herstelde droogkast

Elektrodokter kwam langs voor een herstelling van een droogkast. We kregen te horen achteraf dat alles in orde was. Bij de eerstvolgende volledige cyclus bleek dit onjuist. De droogkast weigerde elke dienst. We betaalden de technieker 140€ en dit is zuur geld voor een dienst die niet geleverd werd.
Aangezien de droogkast van goud waard is in ons groot gezin, lieten we het zo en kochten een nieuwe exemplaar.
Toen ik achteraf contact opnam met de Elektrodokter om ergens tot een compromis te komen; een stukje terugbetaling van de 140€, reageerde hij negatief. We hadden hem moeten de kans geven om nog eens langs te komen en het euvel recht te zetten. Hij zou dit gratis doen.
Toen ik aangaf dat hem dit ook geld zou kosten omdat hij op dat moment niet bij een betalende klant kon gaan, reageerde hij afwijzend.
Wij betaalden dus 140€ voor een dienst die niet werd uitgevoerd.

(En ja, uiteraard gun ik de man zijn brood, hij maakte een verplaatsing en presteerde werkuren bij ons. Ik zou nooit het volledige bedrag terugeisen. Maar ik had wel gehoopt op een regeling die fair zou aanvoelen)

27. marts 2023

Oplichting.

Je zou denken dat 'oplichtings'praktijken zoals die van Dokter Elektro niet meer bestaan, maar blijkbaar toch.

€116,00 betalen voor een 'Elektricien' die een half uur te laat was, en er vervolgens een twintig minuten over doet om ons te zeggen dat de wasmachine niet gerepareerd kon worden, vind ik persoonlijk echt niet kunnen.

Eerst zeggen dat de wasmachine eigenlijk nog in perfecte staat is, en dat het elektronisch bord vervangen moet worden, maar dat dit al snel €500 kost, om daarna te zeggen dat je beter een nieuwe koopt bij hen want de wasmachine is oud en versleten...

Ja, ik weet ondertussen al dat die €116,00 aftrekbaar is mochten we een andere machine bij jullie kopen, but no thanks.

Als ik, als zelfstandige, geen oplossing vind voor het probleem van een klant, dan reken ik dit ook niet aan. €90,00 verplaatsingskosten is gewoon oplichting.

22. juni 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Minimum 147EUR kwijt/uur zonder garantie op herstelling!

Na een online aanvraag te hebben ingediend tijdens het weekend voor urgente reparatie van een lekkende wasmachine in het Gentse, kreeg ik woensdag telefoon om een datum af te spreken voor daags nadien. (weinig tijd om dit te regelen, maar was dringend dus we passen ons aan). De hersteller kwam aan huis en is minder dan 1h binnen geweest, ik heb hier 147EUR voor betaald. De kosten van herstelling gingen (vermoedelijk) oplopen tot ongeveer 200 à 300EUR, werkuren nog niet mee gerekend bovenop de eerste 147EUR. De 147EUR kon eventueel afgetrokken worden bij aankoop van een nieuwe machine, doch deze moest meer dan 600EUR in aankoopprijs kosten. Ik ben alleenstaande moeder, ik koos voor herstelling i.p.v. nieuwe machine o.m.w.v de prijs, 600EUR is voor mij zeer veel geld, 147EUR ook. Ik wou via hen een nieuwe wasmachine aankopen, doch de 'lagere prijsklasse' à la BEKO was uitverkocht. Ik heb uiteindelijk bij Coolblue een nieuwe machine van 270EUR gekocht, en nog geen 24h later is mijn nieuwe toestel reeds aangesloten in huis en het oude meegenomen. NIET dankzij dr. Elektro.
Mijn advies: indien je niet al te kapitaalkrachtig bent, kies niet voor herstelling bij Dokter Elektro, want de eerste kost zonder effectief te hebben hersteld is zéér hoog en geen garantie dat het überhaupt kan gemaakt worden. Bovendien bieden ze geen betaalbare service op oplossingen indien een toestel tegen lagere prijsklasse dient vervangen te worden.
Dit was trouwens niet de eerste keer: voor een kapotte vaatwas heb ik ook 147EUR voor niets betaald, ik heb uiteindelijk zelf a.d.h.v. een wisselstuk van 10EUR die vaatwas hersteld, terwijl de hersteldienst het niet als mogelijk zag. (ik heb nochtans geen technische achtergrond)
Jammer dat er niet mee gedacht wordt in functie van de klant! Op één uur 147EUR verdienen, zonder enige herstelling... dat vind ik ongelofelijk veel.

12. marts 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Verkeerde diagnose en goedkoper bij Miele zelf!

Onze Miele kookplaat was defect. Dokter Elektro legde ons een herstelling van 911€ voor! Veel geld, dus hebben we een 2de opinie gevraagd bij Miele zelf. Miele was veel goedkoper, maar 520€! En bovendien vonden zij een kortsluiting, die Dr Elektro niet had gevonden. Dankzij Miele konden we daardoor de herstelkost in de brandverzekering inbrengen, waardoor we enkel nog de franchise moesten betalen. Dus van 911€ bij Dr Elektro naar 265€ franchise dankzij Miele! alsjeblieft

9. november 2020

Pomp vaatwasser

De pompmotor van onze vaatwasmachine was stuk, water werd niet afgevoerd. We brachten het toestel zelf binnen op het adres van het reparatiebedrijf in Gent. De motor werd vervangen, totale herstellingskost bedroeg €136 (nazicht €35 en herstelling €101).
Bij de test thuis bleek dat het water nog steeds onderin de vaatwasser bleef staan. We hadden dat onmiddellijk aan de firma gemeld.

Op dat moment was het absoluut nog niet zeker wat de echte oorzaak van de storing was. Het zou bijvoorbeeld ook de geknikte afvoerslang van de machine kunnen zijn geweest of de verbinding met de afvoer van een spoelbak die verstopt raakte of …? We nodigden de firma daarom uit om de herstelling deze keer ter plaatse uit te voeren. Maar men ging daar niet op in: we zouden het toestel bij hen in Gent moeten brengen?!

Deze weigering om gebrek ter plaatse te herstellen heeft bij ons tot een ernstige vertrouwensbreuk geleid. Dit zorgde ervoor dat we liever zagen dat een andere stielman het werk zou afmaken. We contacteerden daarom een lokale elektrowinkel (hadden we beter direct gedaan!) om de reparatiewerken uit te voeren. Hun technieker stelde vast dat de (nieuwe) pompmotor toch kapot was. Het zou volgens hem maar drie verklaringen kunnen hebben:
1. de motor is nooit vervangen geweest
2. de motor is vervangen geweest door een gebruikt/defect exemplaar
3. de motor is wel degelijk vervangen geweest door een nieuw exemplaar, maar er liep iets mis bij de installatie ervan.
De motor diende weer vervangen te worden, het toestel werkte opnieuw naar behoren.
We betaalden 112eur!

We hebben de situatie aan Dokter Elektro uitgelegd en verzochten hun vriendelijk om tekortkoming te erkennen en het bedrag van €136 terug te betalen. We kregen tot op vandaag geen antwoord, zelfs na de meerde aanmaningen.
Het resultaat: we gaan er NOOIT meer terug en raden iedereen af om de diensten van Dokter Elektro in Gent te gebruiken!

29. juni 2020

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.