1. Dyr og kæledyr

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hunde-Portalen er en del af Hunde-info, hvor du finder information om hunde og hundehold i Danmark. I denne linksektion kan du dels tilmelde din hundeside, dels søge efter andre hundesider på nettet

2,6

Under middel

Fyldt med falske annoncer om hunde til…

Fyldt med falske annoncer om hunde til salg. Svarer man kommer dette svar:

Tak for din forespørgsel om vores hvalpe. vi har 6 tilgængelige. 3 hunner og 3 hanner. fra de billeder, vi sender de første 3, er hunnerne ved navn (lilli, NIna og Jenni), mens de sidste 3 er hannerne ved navn (Terry, larry og Max). så du kan vælge og lade os vide, hvad du vil .De er henholdsvis 12 uger gamle. Vores hvalpe er veluddannede hvalpe og er alle vaccineret. De har alle deres papirer, bure, kjoler, madmenu en dvd på deres opdragelse og mange andre værdigenstande, som de kommer til din placering med. Vores hvalpe er meget legende med børn og andre husdyr, så du kan tage en tur med dem ned ad gaden. Hvalpene er hjemme tog, potte tog og også toilet tog. Vi elsker dem så meget og kan godt lide at være sammen med dem, men af nogle grunde er vi nødt til at give dem ud til ethvert kærligt og omsorgsfuldt hjem, der er villig til at passe godt på dem.
> Som om mig selv hedder Morgan Ress Jeg er sygeplejerske, der arbejder med den katolske mission. Jeg er engelsk gift med en dansker. Vi har været lykkeligt gift i 10 år i dag med 2 børn alle elever. Grunden til, at jeg kom på internettet med hvalpe, er at søge efter et kærligt hjem af nogle grunde. Grunden til, at jeg er på udkig efter et kærligt hjem til hvalpe, er, fordi jeg lige har fået forfremmelse i mit job og vores nye job kræver meget Af vores tid og medfører en masse rejser, der gør dem til at være så ensomme hjemme. Da de bliver hjemme helt alene. Og også fordi vi bare flyttede til en ny lejlighed, der ikke tillader kæledyr, og er også meget lille til at rumme os med hvalpe. Af denne grund er vi nødt til at finde en kærlig og omsorgsfulde forælder til hvalpe, som vil give dem al den kærlighed og omsorg, de fortjener. Jeg er i øjeblikket placeret i Kiruna Sverige (Nordsverige) med hvalpe, hvor jeg lige flyttede til arbejde. For det faktum, at hvalpene har alt deres dokument, der viser deres hjemsted, som er Danmark, er jeg tvunget til at sende dem hjem.
> Jeg er ikke ude for at tjene penge fra dem. Da de var ligesom vores egne børn og har været vores perfekte følgesvend. Vores største bekymring er at give dem det bedste, de nogensinde vil have. Hvis du er interesseret i at få noget, vil du være ansvarlig for flyve- og adoptionsgebyret tilbage til Danmark, som koster dig 6000kr for en hvalp, og det er alt, hvad du betaler for en og for betaling er disse penge betalt direkte på forhånd Til leveringsbureauet her i Kiruna Sverige, hvor vi er i øjeblikket placeret. Jeg forstår, hvad du måske har i tankerne er, hvordan du får hvalpe leveret til dig. Du behøver ikke bekymre dig om det, for vi skal bruge et pålideligt, sikkert og hurtigt leveringskontor, så det vil være en 4 timers flyvning til dig, og hvalpe vil blive leveret rigtig hjemmeadresse, da leveringsbureauet tilbyder hjemlevering. Så hvis du er interesseret i at få noget hjem, så vil vi også gerne vide lidt om dig også, så vi kan vide, hvor vores hvalpe bevæger sig og også fortælle os, hvad du er interesseret i at få. Og endelig hvis du ikke foretrækker levering, så kan vi arrangere en dato for at møde her i Kiruna .
> Hilsen
> Morgan og familie

13. december 2020

Plat og svindel fra ende til anden

Plat og svindel fra ende til anden - find din nye hund et andet sted.

Samme hunde i forskellige annoncer fra forskellige steder i landet, med samme e-mail-adresse. Langt ude historie om, at hunden skal sendes fra Sverige - når du selvfølgelig bare lige har betalt fragten på 5.000 kroner.

29. marts 2020

Svindler firma

Det er jo helt tydeligt det er et svindler firma. De svarer ikke når man henvender sig og absolut ingen sælger en Engelsk bulldog hvalp med stamtavle til 2000 kr. Det siger vist alt om firmaet.

27. marts 2017

Utroværdig virksomhed

Efter gentagen advarsler om en tilsyneladende falsk annonce på hjemmesiden har jeg endnu ikke modtaget svar fra virksomheden, om hvorvidt man har tænkt sig at gøre noget ved min anmeldelse.
Er nu kommet i tvivl om det er seriøse personer der befinder sig bag denne hjemmeside.

26. februar 2016