2,5

Under middel

Hvis du kan lide at betale din…

Hvis du kan lide at betale din mekaniker for at fortælle dig hvordan du selv fikser din bil, så bliver du vild med DLF.
De vil gerne hjælpe dig med hvordan du selv kan ordne ting og samtidig vil de gerne gøre det MEGET mere besværligt, end hvis du selv kan finde en løsning.
Eks.
20 lønsedler var ikke nok til at få rettet min anciennitet for DLF.
1 lønseddel til lønkontoret fra mig var nok.

24. oktober 2025

Uduelig rådgivning

Elendig fagforening. De er svære at få fat på, og når man endelig får fat på en medarbejder, så kan de ikke hjælpe en og henviser til at man selv kontakter arbejdsgiver, og selv får fundet en løsning. Fuldstændig uduelig rådgivning!

2. maj 2024

Konfliktsky

Manglende engagement på et overordnet politisk niveau. Manglende professionalisme og reel indflydelse. Konfliktsky forening der ikke varetager medlemmernes behov for forandring seriøst. Her tænkes der på: det generelle image, arbejdsforhold/ arbejdsmiljø, løn, generelle vilkår.

3. oktober 2023

Manglende engagement i fyringsrunde

I Frederikshavn Kommune har man valgt at afskedige 24 lærere, hvilket er 5-10% af lærerstaben i kommunen.

Jeg må godt nok sige, at jeg som medlem er skuffet over, at fagforeningen ikke gør en mere indædt kamp for at råbe kommunen op og for at tage mere hånd om sine medlemmer.

Jeg regner ikke med fortsat at være medlem af DLF.

29. marts 2023

Jeg synes I gør et fint stykke arbejde

Men kunne I ikke holde Lærernes Pension lidt i ørerne? Det er jeres chefer der sidder og leger med vores penge på en meget ufleksibel måde, som vi ikke kan fravælge. Prøv at være lidt åbne over for at jeres medlemmer kan have forskellige ønsker til en pensionsordning…

23. marts 2022

Kan ikke anbefales

Jeg vil tilslutte mig de andre dårlige anmeldelser.
• Dårlig service.
• Korte åbningstider.
• Ingen svar eller tilbagemeldinger på mail og telefon.
• For dyrt kontingent.
Tænk hvis man havde brug for hjælp til noget alvorligt. Ja så var man på den.

25. februar 2022

På arbejdsgivers side

Da jeg fik en arbejdsskade i form af en hjernerystelse var DLF ikke til gavn - Jeg blev presset af arbejdsgiver til at genoptage undervisningen på fuld tid (musik og idræt) og blev sat ned i forberedelsen. DLF sagde god for aftalen på mine vegne. Jeg blev efterfølgende presset ud af min arbejdsgiver over en periode på et halvt år, hvor DLFs svar var at "de havde kendskab til at tingene ikke var ok på arbejdspladsen, men der var ikke noget de kunne gøre" . Hele vejen igennem både sygdomsforløbet og et tiltagende fjendtligt arbejdsmiljø var DLF passiv, og under såvel omsorgssamtale som tjenstlig samtale var DLF, trods lovning om at de ville tage styringen og varetage mine interesser, passive og jeg endte med selv at måtte tale min sag.

Det, sammensat med store løfter fra nyvalgte til kredsen (Viborg) som aldrig blev så meget som nævnt efter valget gør at DLF kun er en god fagforening - såfremt at du er fuldt ud tilfreds med dit arbejdsliv.

DLF er arbejdsgivernes fagforening - ikke lærerenes.

Så dyr som DLF er at have som fagforening

31. marts 2021

Råd: Tag en advokat med som bisidder.

Har én gang haft brug for en bisidder fra DLF i forbindelse med nogle tilrettevisninger fra min arbejdsgiver, som i øvrigt ikke var arbejdsrelateret - det handlede om mit privatliv. Jeg må indrømme, at jeg i den sammenhæng begik én fejl, nemlig at bruge en bisidder fra den lokale DLF kreds. Mit råd til medlemmer, som skal bruge fagretlig bistand: Tag en advokat med. En sådan har for det første den nødvendige juridiske indsigt, viden, forståelse og interesse. For det andet er en privatpraktiserende advokat ikke nødvendigvis nødt til at holde sig på god fod med arbejdsgiver. Jeg har sjældent oplevet så meget leflen for en arbejdsgiver på så kort tid, som jeg oplevede der. Konklusion: Der er levnet meget plads til forbedring - det kan kun blive bedre.

12. august 2018

Er dette din virksomhed?