Banner for DK.hegn A/S

DK.hegn A/S Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 41 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Mange tilfredse kunder fremhæver gentagne gange, at de yderst dygtige og professionelle montører møder punktligt op på den aftalte tid og leverer et fantastisk stykke håndværk. Forbrugerne roser derudover den rigtig gode dialog, den grundige rådgivning samt den hurtige og helt igennem fejlfrie proces fra projektets start til det endelige slutresultat. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med mindre praktiske udfordringer omkring de leverede produkter, eller at lågen efter blot et par måneder begyndte at binde. Trods disse enkelte beklagelser blev problemerne dog løst uden problemer, og folk er generelt yderst imponerede over det samlede resultat.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service og fremhæver, at folkene altid kommer til tiden og... Se mere

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personale, som fremhæves som topprofessionelle og effektive.... Se mere

Product

Kunder havde positiv oplevelser med produkt, og mange anmeldere udtrykker stor tilfredshed med deres nye... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har nu købt hegn hos dk-hegn for tredje gang. Første gang købte jeg udelukkende materialerne, de sidste to gange kom firmaet og opsatte hegnet, sidst 50 meter på en hjørnegrund. De er professi... Se mere

En fantastisk oplevelse. Super mail korrespondancer, dels om tilpasning af tilbud, planlægning af opgaven. 4 meget kompetente medarbejdere møder til aftalt tid. De var særdeles detalje orienteret... Se mere

Seks mand mødte op til aftalt tid, knoklede og fik fjernet 30 meter hegn samt opsat 50 meter nyt raftehegn. Én arbejdsdag! Købsprocessen var ligeledes god med vejledning og svar på spørgsmål. Kæmpe an... Se mere

Vi har netop fået lavet raftehegn og plankeværk samt en specialløsning hos DK Hegn. Resultatet er virkelig flot, og hele processen og dialogen fra start til slut har været rigtig god. Vi er mere... Se mere

1. Hegnmontør

DK-Hegn – Professionel opsætning af hegn. Hos DK-Hegn er vi eksperter i opsætning af hegn til både private haver og erhverv. Vi tilbyder et bredt udvalg af hegnstyper, der kombinerer funktionalitet, kvalitet og æstetik. Vores sortiment spænder fra klassiske raftehegn i både lodret og vandret udførelse, naturlige og charmerende pileflethegn, holdbare bræddehegn til moderne komposithegn. Uanset hvilken type du vælger, leverer vi en komplet løsning, hvor vi både rådgiver, leverer og monterer dit nye hegn. Vi har altid masser af træ på eget lager, hvilket sikrer både hurtig levering og konkurrencedygtige priser. Blandt vores mest populære produkter finder du rafter med bark, halve rafter, stolper i 10x10 cm, robinie stolper, h-stolper og hegnslåger i flere varianter – herunder både enkel og dobbelt havelåge i træ. Alle materialer er nøje udvalgt, så dit hegn står stærkt og flot i mange år frem. Når du vælger DK-Hegn, får du en samarbejdspartner, der sætter en ære i at overholde alle aftaler. Vi giver altid et fast pristilbud – alt inklusivt, så du kender den fulde pris på forhånd. Vi sørger for en effektiv proces med kort opsætningsperiode på 1-3 dage, nænsom behandling af dit haveanlæg og fuld oprydning efter arbejdet. Vores erfarne montører har stor erfaring med alt fra opsætning af hegn på Sjælland til montering i resten af landet. Prisen på et hegn afhænger af flere faktorer som valg af rafter, stolper, højde, hegnstype og områdets beskaffenhed. Som pejlemærke starter et vandret raftehegn fra ca. 1.500 kr. pr. meter inkl. moms, mens et lodret raftehegn typisk koster fra ca. 1.600 kr. pr. meter. Men vi udarbejder altid et personligt og uforpligtende tilbud, så du får præcis den løsning, der passer til din have og dit budget. Hos DK-Hegn er vi stolte af at levere højkvalitetsprodukter til skarpe priser, og vi lægger vægt på både rådgivning, håndværk og service. Vores mission er at skabe hegn, der giver privatliv, læ og et æstetisk løft til haven – og som samtidig er bygget til at holde. DK-Hegn – dit sikre valg, når du vil have et flot, solidt og prisvenligt hegn leveret og monteret professionelt.

Svarer typisk inden for 2 uger

42 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

En aftale er en aftale - effektive og skarp pris

Christian kom efter en telefon samtale hurtigt med et prisoverslag samt et bud på hvornår hegnet kunne sættes op. Herefter sendte DK.Hegn en mand ud for at besigtige og straks efter kom der en skarp pris og lovning på på at hegnet kunne sættes op 5 dage efter - FANTASTISK. Et hold på 4 mand mødte op til den aftalte tid og sjældent har jeg oplevet så effektivt et team - flinke, serviceminded og så afstemte vi opgaven inden de gik i gang. KÆMPE anbefaling !!

5. februar 2025

God oplevelse

Bestilte materialer til hegn til over 1 hektar.
Måtte rykke en enkel for levering da jeg ikke hørte noget og der var gået over en uge.
Men det blev leveret hurtig efter og sat pænt. Fint hegn til en god pris.

16. januar 2025

Hel fantastisk service!!

Hel fantastisk service!!! Kan varmt anbefale! De kom 5 mænd, tog et 17m hegn ned, ryddede pænt op efter sig og installerede et nyt hegn på en dag. De kom kl.8 og 17 var de færdige og resultatet er blevet så flot. Jeg kan varmt anbefale dem!

31. januar 2025

10 Stjerner

Jeg har lige fået sat hegn op af DK Hegn.
Er selv tømrer men havde fået anbefalet dem af en tømrermester jeg kender.
De ankom 3 mand til adressen kl. 8.15 og efter en kort snak med dem, gik de i gang kl.8.30.
De fjernede først gammelt hegn og støbte stolper ned.
Så kørte den ene og de var to tilbage.
Kl. 15.30 forlod de adressen igen og var færdige med 38 mtr. vandret raftehegn med H stolper.
Jeg er imponeret...
Virkeligt et flot stykke arbejde som der bare står lige i skabet.
Jeg har 22 mtr hegn mere jeg skal have lavet på et tidspunkt og der ved jeg godt hvem der får opgaven🙏
Søde og venlige folk som selvfølgelig blev serviceret med både kaffe og kage og kolde drikke.
Kan varmt anbefale dem.👍
10 stjerner herfra.

4. november 2024

Super arbejde

Kan varmt anbefale DK-Hegn A/S

Vi har sjældent set et mere dedikeret teamwork som hos DK-Hegn.
Fra start til slut total professionel behandling.

Vi skriver en mail og anmoder om tilbud. Et døgn efter, får vi et tilbud, der indeholder en pris, at hvis vi bestiller samme dag, fjerne de gammel hæk mm uden beregning. Vi siger ja tak, og Christian ringer lige og vi snakker om forholdene, og aftaler dato.

3 uger efter godkendt bestilling ankommer 6 mand på aftalte dag kl 8, og et fantastisk professionel teamwork udspiller sig.

Jeg serverer kaffe og kage kl 10 + kl 14 og de holder sammen lige 5-10 min kaffepause + deres frokost, men præcis kl 16 er de færdige med at ryde/fjerne 40 m 60 år gammel hæk + et par rødder fra et nøddebusketræ og hundehegn mm, færdig opsat 45 m vandret raftehegn og ryddet op efter sig.

SÅ FLOT ARBEJDE og super søde medarbejder fra DK -Hegn. Tak for Jeres flotte arbejde

22. oktober 2024

Har lavet hegn hos dem

Har lavet hegn hos dem . Købt hegn med montering og det er blevet så godt z ledarbejderne er så professionelle .
Tusind tak for at stykke arbejdet vil altid anbefale dem. Best service super

1. september 2024

DKhegn opsatte for 11 år siden 16 fag…

DKhegn opsatte for 11 år siden 16 fag pilehegn med egetræsstolper. Fagene skulle nu fornyes, hvilket skete til tiden og arbejdstiden var blot 2 timer for to mand. Det er flot arbejde, og vi har nu igen et nyt hegn. Stolperne fejlede intet. Kan kun anbefale firmaet.

18. oktober 2024

36 meter raftehegn på 6,5timer

Jeg ved simpelthen ikke hvad de giver deres folk til at spise, men det er jo helt vanvittigt det de har formået. De skulle fjerne gammelt hegn og opsætte ca 36 meter raftehegn. De kom kl 0830 sharp og var færdige kl 15. 6,5timer?? Det er helt vildt imponerende. De var super flinke og formanden(ham jeg var i kontakt med) sørgede for at aligne med os undervejs ift hvor hegnet skulle stå, hvilke ting skulle fjernes og gennemgik resultatet med mig til sidst osv.

Nu har vi renoveret vores hus i 10 måneder, og det er med længder den bedste oplevelse vi har haft.

Vær opmærksom på at deres engelske kunne være bedre.

22. oktober 2024

Vores bedste anbefalelse

Vi har her, i oktober 2024, fået opsat 32 meter raftehegn, med både vinkler, samt låge, af DK Hegn. Alle aftaler og tidsrammer som vi var lovet, blev overholdt. Utrolig venlig, hurtig og professionel modtagelse af Christian Lousen, fra DK Hegn, samt et lige så proff. monterings team. Et hegn-firma, som vi absolut vil anbefale, og benytte igen, hvis behovet til nyt hegn, skulle opstå.

8. oktober 2024

FANTASTISK OG GOD SERVICE

For ca 1,5 år siden fik vi opsat nyt hegn. Det var dengang en ualmindelig fin service, og DK.hegn overholdt alle deres aftaler.
Men hegnet begyndte at gi' sig, da jorden omkring pressede på, og det gjorde at nogle af stolperne revnede og brædderne gav sig.
DK.hegn giver 10 års garanti, så vi kontaktede dem, og idag blev hele hegnet på 19 m taget ned og sat op igen med nye metalstolper, og de brædder, der var defekte blev skiftet ud uden beregning.
Det er f.....service!!
Vi kan helt klart anbefale DK.hegn og vil bruge dem igen.

12. oktober 2024

Hegn til tiden, meget smukt resultat

Kommunikation med DK.Hegn i top. Tilbud meget specificeret og overskueligt. Og prisen dækkende for arbejdet.
Udførelsen gennemført professionelt af 4 særdeles venlige og imødekommende litauere, som kunne gøre sig forståelige på engelsk. På 5 1/2 time var 22 m hæk og hegn fjernet og et smukt raftehegn sat op.
Vi er meget tilfredse med samarbejdet, arbejdet og resultatet.

30. september 2024

OK, kan blive bedre

Efter god kunde service, får de fire stjerner.

De havde fået 5 stjerner, hvis de havde spurt om jeg ville ha lige meget imellem stolperne, kom hjem til 2 mindre fag forenden af hegnet.

Husk at spørge kunden om det dkhegn.

30. september 2024

Troværdighed, tryghed, imødekommenhed

Tak for et virkeligt flot stykke arbejde med opsætning af komposithegn!

Venlige og imødekommende folk fra DK Hegn fjernede ekstisterende hegn og opsatte nyt komposithegn i min baghave.
Alt kom til tiden og folkene nåede at blive færdig med det hele på kun én dag.
DK Hegn A/S kan klart anbefales!

13. september 2024

Kan helt klart anbefales…..

Kan helt klart anbefales…..
Fjernelse af 38 m gammel hæk og hegn, opsætning af 38 m komposit hegn, på 10 timer var imponerende. Jeres fire mænd arbejdede dedikeret og professionelt. Virkeligt flot arbejde.

12. august 2024

Fik lavet raftehegn igår og kan kun…

Fik lavet raftehegn igår og kan kun sige jeg er mega tilfreds . Det er flot sat op og mega hurtigt. Søde, venlige og dygtige håndværker der kan sit kram.
Kan varmt anbefale firmaet.
God kommunikation hele vejen igennem, og fik det lavet hurtigt fra jeg spurgte om tilbuddet.

21. august 2024

Imponerende

Imponerende
Al kommunikation bare i orden. Tre mand høj og en 4. Mand til gravko. De kom 0830 og var færdige 1515 med at fjerne 26 meter gammelt hegn fyldt med efeu, bortkørsel og opsætning af nyt raftehegn. Må sige der blev knoklet i varmen med få pauser. Det står snorlige. Vil til hver en tid anbefale dem.

15. august 2024