Ubehagelig oplevelse fra start til slut
At flytte og samtidig istandsætte en lejlighed kan være et omfattende projekt, og derfor tilkaldte jeg Søren Poulsens Dansk Bygningsrenovering, da andre i mit netværk havde benyttet ham. Det skulle jeg aldrig have gjort.
Uden at gå i detaljer var arbejdet, der blev leveret, middelmådigt og passede ikke til den høje pris, der fulgte med - eller de flotte ord og løfter, som står på virksomhedens hjemmeside. Der blev også sjusket undervejs, hvilket krævede senere rettelser. Det betød, at jeg til sidst var nervøs for at lade håndværkerne være alene hjemme, hvilket i en travl hverdag kan være ubelejligt.
Jeg husker navnlig en enkelt hændelse af udsøgt hovedløs, nærmest barok karakter, hvor håndværkerne forlod lejligheden midt i arbejdet og kørte tværs igennem byen, en anseelig rejse i arbejdstiden, for at hente skruer og rawplucks, skønt de forinden havde fået at vide, at de skulle sætte reoler og hylder op den dag. Senere hen ville de gøre det en gang til, men blev stoppet af undertegnede og i stedet sendt ned til det lokale byggemarked, som ligger få hundrede meters gang fra lejligheden.
Kulminationen på det hele var dog håndværkernes senere forsøg på at reparere et af dem selv beskadiget garderobeskab, hvilket resulterede i, at de ødelagde det fuldstændigt. Firmaet nægtede at erstatte det af dem selv molesterede skab og ville desuden have betaling for blot at fjerne samme, af dem selv ødelagte skab. Resultat: Et stort, ubrugeligt, smadret skab, som skal bort, og jeg skal købe et dyrt, nyt skab. En bizar oplevelse og, i mine øjne, besynderlig reaktion fra firmaet, hvis det ønsker at lave godt arbejde, fastholde sine kunder og pleje sit image. Denne hændelse betød enden på mit kundeforhold til DBR.
Det største minus ved DBR er dog hverken priserne, håndsværkskvalitet, tankeløshed/planløshed eller tvivlsom kundepleje. Det er oplevelsen fra start til slut med Søren Poulsen, firmaets indehaver, som med sin fåmælte, indesluttede væremåde (svarer ikke på mails han ikke bryder sig om, undlader at handle, hvis et eller andet ikke passer ham, optræder uhøfligt i telefonen) over for mig gjorde istandsættelsen af lejligheden til en ubehagelig oplevelse fra start til slut.
Mere end 1 stjerne kan jeg simpelthen ikke give.

Besvarelse fra Dkbr