1. Events og underholdning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

På DK-Event kan man se vores billeder/videoer fra de events som vi deltager i rundt om i danmark. - Vi ses på www.DK-Event.dk :)

2,2

Under middel

En hjemmeside der ikke er andet end til grin

Øv at man er tvunget til at giv mindst en 🌟.
Det er ikke fair at skal giv Dk-Event en stjerne.

Men denne hjemmeside er så uprofessionelt lavet og ejeren bag han ansætter folk på frivilligt basis. og lytter på ingen måder til dem derfra. Der er nogle få der kan trænge igennem til ham.

På Selve hjemmesiden står der. "Idéen med siden er at skabe én samlet platform, hvor dygtige frivillige fotografer kan fremvise deres billeder fra begivenheder i Danmark"
Også er det at man hurtigt kan undre sig over hvis man tjekker de forskellige fotografers gallerier igennem.
Hvad billeder af modeller, portrætter og værre er hvad Silvan har billeder af brandvæsenet der er ude og slukke en brand med et event eller begivenheder at gøre.

Jeg ved at der er et par af fotograferne for Dk-Event der siger det samme. Men dem har jeg lovede at holde anonyme.

Johnny du burde at lukke dit Dk-Event pjat ned eller få styr på alle de gallerier der er på hjemmesiden..

7. april 2018

Konceptet er godkendt og på vej :-)

Ideen er god og dk-event.dk har passion for at fotografere, samt lyst til at formidle billeder. Det er til stor glæde for os der har interesse i, at se billeder fra forskellige begivenheder i og omkring Hobro.
God vind med projektet - det vil helt naturligt udvikle sig i takt med at der dagligt bliver redigeret og uploaded billeder
Når lysten driver værket kan det drives vidt ;-)

26. juni 2012

genial ide:D

det er fedt de tager billeder og ligger dem op på nettet.. de gør det vi andre ikke kan nå eller har tid til:D

13. juni 2012
DK-Event-logo

Besvarelse fra DK-Event

Tak for dine gode ord, og hvis du kender et sted som holder et event. Så vil vi godt hører om det, derfor kan du gå ind på http://www.dk-event.dk/?p=614 og se mere om hvordan du kan kontakt os.

Plads til mange forbedringer

Super god ide, men der mangler selvjustits endnu, blandt de billeder som oploades, alt for mange er med skæve horisonter, og alt for mange uredigeret billeder, ser dagens lys.

Men arbejde videre med ideen, og smæk kun billeder op, som er 100 % i orden, ellers taber folk lysten til at se billederne igennem

12. juni 2012

her kan du få overbik over hvad der er sket, og hvad der sker.

DK-Event er en side hvor du får mulighed for at få indblik i div. events og se masser af bileder og fim derfra, så du kan følge med i hvad du er gået glip af, og hvad du måske skue tage ud og se :)

12. juni 2012
DK-Event-logo

Besvarelse fra DK-Event

Tak for din gode ord, og vil helt sikket gør alt hvad vi kan for og kan komme ud til de bedste events i danmark.