Djurs Hytteby og Camping Anmeldelser 46

3,7

En dejlig oplevelse! Handicap gør, at jeg ikke oplever skov og strand mere, men i den lejede autocamper blev det igen muligt at røre ved et træ 🙂 Ejerne søde og rare og imødekommende! Et sted jeg ge... Se mere

Var der sidste år, på en dejlig ferie med familien, men vi var noget overrasket over hytternes tilstand, madrasserne lugtede af mug, hele hytten lugtede af fugtig hus. Det var beskidt både gulvet og i... Se mere

Fremragende campingplads, hvis man er til god, gammeldags camping. Der er gode faciliteter, fx flere toilet/køkken/badbygninger, swimmingpool, kort afstand til strøm og vand, gode oplyste stier... Se mere

1. Rejser og ferier

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hyggelig familieplads beliggende i udkanten af landsbyen Nimtofte, kun 2 km fra Djurs Sommerland. Stort naturområde med skov, vandløb, stor legeplads, bålplads, grill, badmintonbane, bordtennis, boldplads, opvarmet swimmingpool, aktiviteter i højsæsonen, køkken med spisepladser og TV. Gode isolerede hytter udlejes på døgnbasis. Djurs Fiskesø hører til campingpladsen og i søen kan du fiske og ro en tur i jollen

3,7

Middel

Dejligt naturområde med skov og sø

Dejligt naturområde med skov og sø. Vi havde lejet en standardhytte, den var ikke ret stor, men vi kunne sagtens være der. Gode toilet og baderum, alt er rent og pænt. Hyggelig bålaften og traktortog hver dag, som børnene var meget glade for. Eneste ulempe var nogle store træer, men ejeren lovede, at de ville blive fældet i løbet af vinteren.

19. oktober 2025

En dejlig oplevelse!

En dejlig oplevelse!
Handicap gør, at jeg ikke oplever skov og strand mere, men i den lejede autocamper blev det igen muligt at røre ved et træ 🙂 Ejerne søde og rare og imødekommende! Et sted jeg gerne ville besøge igen. Det var sidst på sæsonen - toiletterne var rene, men der var ikke tid til at spule gulvene, inden vi indtog dem.

28. august 2025

En dejlig og lidt gammeldags…

En dejlig og lidt gammeldags campingplads i næsten uberørt natur, hvor der på alle måder er højt til loftet
Her er der mulighed for at slappe af, mens ungerne leger på hoppepuden eller bader i den udendørs swimmingpool. Faciliteterne er gamle, men velfungerende og der er fint rent og personalet hjælper gerne hvis der er spørgsmål.
Vi benyttede flittigt Gjerrildbane stisystemet til cykel og gåture ved den nærliggende golfbane, ligesom der er ret kort afstand til Djurs Sommerland og strandene ved nordkysten.
De ugentlige bål aftener var hyggelige, og en god mulighed for at sludre med andre campister
Vi kommer helt sikkert igen næste år med vores egen campingvogn

21. juli 2025

Fantastisk sted i smukke omgivelser

Fantastisk sted, hvor vi netop har lagt 7 dage i telt. Der er gode faciliteter, hoppepude og legeplads, boldbane, swimmingpool, bålhygge og traktortog, så børnene har haft en fest. Køkken og bad/toilet faciliteter blev holdt fint rent.
Djurs Sommerland, pizzaria og købmand var meget nær ved, så det var bekvemt.
Vi glæder os allerede til næste sommer at gense de søde værter og nyde det skønne sted igen (:

12. juli 2025

Uforstående overfor tidligere kritik

For nogle måneder tilbage, gik jeg og ledte efter en passende campingplads og er i øvrigt også en stor fan af serien 0 Stjerner. Udfra de kritiske røster, blandet med de positive, så valgte jeg dette sted, at holde campingtur med vores børn på 5 og 7år og deres mor.. da vi kom til hytten, kiggede jeg efter mug, og det var der absolut ingenting af, lidt spindelvæv er at at forvente, når det er ude i naturen og det var nemt at fjerne.. der var passende med inventar, til 4 og der er også et fint og simpelt fælles køkken. Bade og toilet facelitterne er hvad man kunne forvente af en campingplads, for det er jo ikke et 5 stjernet hotel med flisebelægning overalt, men der var rent og det lugtede aldrig på noget tidspunkt dårligt eller grimt.

Vi er netop lige kommet hjem, og børnene har virkelig fundet sig en masse venner for livet, og den ene har vi også udvekslet kontakt oplysninger, for at holde kontakten. Denne udflugt var også et af de udflugter, ingen af os egentligt ville hjem fra, men hverdagen kalder jo og som en campingplads og den charme der hører til, så har oplevelsen altså været et stort 5 tal og gerne flere hvis det var muligt..

Oplevelserne i nærheden, er der mange af og nogle har vi besøgt og haft det hyggeligt, og på pladsen er der en fast tur rundt på pladsen kl.17 og bål aften 2 gange om ugen, hvis der ikke er brændingsforbud.

Så dette er virkelig et sted, der fortjener at blive kaldt en camping plads, for det er så autentisk, hvis man elsker det simple campingliv og møde andre mennesker.

Så de negative mennesker, som "kræver" mere, bør overveje at blive hjemme eller tage en all inclusive i et andet land med ønsket om at få diarre..

Vi kommer helt sikkert igen!

13. juli 2025

Jeg bor i egen campingvogn og kan kun…

Jeg bor i egen campingvogn og kan kun udtale mig ud fra dette…En dejlig rolig plads..midt i en skov …fuglesang og sus i trækronerne…alt ialt en plads efter mit hjerte😊..Der er vand tæt på alle pladser…el tilslutning også…og altid en lysning at finde, hvor solen er..når den skinner..Toilet og badeforhold ok..ikke nye, - men rengjorte og iorden..bålplads hvor man kan mødes til samvær, hvis man ønsker dette..vender jævnligt tilbage..og besøger helst disse pladser midt i naturen..
Kan anbefales…vel også til børnefamilier, da Djurs sommerland er i cykelafstand herfra..
Er altid blevet godt modtaget..og vender gerne tilbage..
Mvh
Knud T

29. juni 2025

Super hyggelig campingplads med god stemning

Vi har i rigtig mange år holdt sommerferie her, nogle gange i telt andre gange med hytte, og det er altid en god oplevelse. Campingpladsen er inde i en skov, så der er dejlig med læ, og det er ikke bare en stor kedelig mark. Hytterne er små men gode til prisen, og vi har aldrig haft problemer med dem. De andre faciliteter (køkken, bad, toilet) er som man kan forvente, af noget der bliver brugt af mange mennesker, og der bliver tydeligt gjort rent hver dag. Vi er altid blevet mødt af venlige og imødekomne personale, og stemningen er bare rigtig god og hyggelig.

5. juli 2024

Jeg har lige booket hytte til vores 11. sommerferie i træk i Djurs Hytteby og Camping.

Jeg har lige booket hytte til vores 11. sommerferie i træk i Djurs Hytteby og Camping, og jeg glæder mig allerede 😊. Det er altid super hyggeligt, faktisk er det den hyggeligste campingplads, jeg har besøgt. Du kan altid finde en dejlig teltplads med le og privatliv. Hytterne er små (som der står på deres hjemmeside), men de er billige og pæne og rene, og når man kommer 2 voksne, er der fint med plads. Køkken og toilet/bad er også fine. Ejerne er altid søde og hjælpsomme, så har man et problem, er det bare om at spørge 😊. Vi kan slet ikke forstille os en sommer, uden et besøg her 😊.

1. juli 2024

Sidst på sæsonen

Sidst på sæsonen, og hvor trænger dette sted til en kærlig hånd. En ting er, at hytterne lugter af fugt og skimmel men fælles arealerne er møgbeskidte. Der er skimmel i badene og døde myg på væggene. Spindelvæv i lofter og langs vægge. Gulvene og væggene kunne trænge til en dybderengøring.
Et forslag til ejer: betal dig fra rengøringen. Få nogle professionelle til at hjælpe dig. Endvidere smid al service ud og start forfra - Ikea kan sagtens gå an. Istedet for skår i små kaffekopper.. mug i kanterne i køleskab.

Denne campingplads har sikkert engang været flot og velholdt, men nu er tiden inde til en større renovering og rengøring så betalende gæster ikke behøver at give 2 kr for bad i rum, der er så beskidte. Endvidere er tanken om at ens børn overnatter et sted med så meget fugtskade (hytterne) ikke rar. Når lugten sidder i al ens medbragte sovegrej efter kun en nat så må koncentrationen af skimmel være for høj. Der burde være tilsyn med om tilstanden i hytterne er i orden ift en vis standard man kan forvente som betalende gæst i DK.
Denne perle kan blive flot og give mange minder for mange familier såfremt nogen putter penge i til en større renovering og rengøring.

31. august 2024

Det er jo’ altid et sats når man…

Det er jo’ altid et sats når man betaler forud for en “vare” man ikke har set i virkeligheden og da vi dukkede op til overnatninger i en hytte i Djurs hytteby og camping blev vi overraskede over den, ud fra vores forventninger, ringe stand hytten var i. Jeg vil undlade at beskrive det nærmere, men blot notere at jeg kan tilslutte mig nogle af de kommentarer der er skrevet her på siden. Vi forlod hytten umiddelbart efter ankomst og afleverede nøglen i receptionen og fik besked på at sende en mail med vores konto nr. så Djurs hytteby og camping kunne tilbageføre den indbetalte leje for to overnatninger, hvilket de endnu ikke har gjort. Vi forlod stedet den 23/8.

23. august 2024

Det er simpelt, men godt

Det er simpelt, hyggeligt, tæt på naturen og Djurs sommerland familiedrivet hytteby, som kan anbefales for dem, som søger efter en unikt, simpelt og ikke dyrt ophold med gå afstand til Djurs sommerland.
Har været der 3 gange, med børn, og min mor og har hygget i skoven og forlystelsesparken.
En dejlig tradition med bål om aften og søde mennesker omkring.

15. juli 2024

Mug og fugt .

Havde booket 3 dage i en hytte . Da vi ankommer får vi anvist en hytte der som oplyst ikke var særlig stor . Det er hvad det er. Det vidste vi godt. Vi havde dog ikke regnet med at hyttens stand var så dårlig som den var .
Den lugtede indelukket og der virkede fugtigt. Vi tænkte det kunne være fordi den havde været aflukket i en længere periode . Der var ikke stige op til de øverste køjer så der skulle man benytte hyttens spisebord til trin hvilket i sig selv ikke er særlig hygiejnisk . Der var dårlig lys i hytten og den ene lampe virkede ikke ordentligt .
Da vi gik inventaret igennem var der ikke service til 4 og der manglede forskellige ting . Det var i hvert fald umuligt at lave mad . Der var ligeledes mug på både skærebræt og gryder . Bænken udenfor var ustabil ligesom trinnet ind til hytten var i dårlig forfatning . Jeg gik op for at høre hvorvidt vi kunne fortryde da det var meget mangelfuldt. Jeg blev tilbudt en anden hytte selvom jeg forsøgte mig med at annullere. Jeg måtte pakket alt sammen igen og flytte hytte . Den var dog lidt bedre men stadigvæk meget fugtig og var også mangelfuld hvad angår service og andet . Der var store spindelvæv i hjørnerne , køleskabet havde også mug pletter og servicen i skabet var vådt. Den var dog lidt større og der var omend trangt plads til den bestilte barneseng - som i øvrigt ikke stod klar ved ankomst . Der var heller ikke nogen stige og jeg var også her forundret over hvordan en voksen skal kunne komme derop . Denne hytte havde dog en lille terresse på , så man i det mindste kunne sidde der .. igen tænkte jeg at hytten nok havde været indelukket og det var årsagen til den høje fugtighed .. jeg bemærkede at vinduerne i samtlige andre hytter stod åbne ( også om natten ) så skovens dyr kunne kravle ind og ud som det passede dem. Børnene og jeg blev enige om at vi trods alt er campister og det her var et sted at sove .. vi måtte derfor lige gøre rent og vaske op samt fjerne mug fra vanddunken hvorefter det nok skulle gå. Vi blev desværre klogere da natten kom idet der var så høj fugtighed så man ikke kunne sove . Den mindste dreng hev efter vejret flere gange og vi kunne vælge imellem et vindue åbent eller skovens dyr i løbet af natten. Vinduet havde vi derfor på klem så vi i det mindste kunne nøjes med myg. Vi sov derfor først 0330. Trods træthed og en halv umulig baby var de største børn meget opsatte på den lovede tur i Djurs sommerland ,hvor vi havde en aftale med nogle venner og noget familie , så det måtte vi gøre. Da vi kommer tilbage fra Djurs sommerland kl 18 og åbner døren endnu engang vælter den fugtige mug lugt ud i hovedet på os igen . Alle børn på stribe var enige om at en nat mere var total uoverskuelig og den mindste havde fortsat vejrtrækningsbesvær så vi bestilte en tid til tjek ved lægen og gik op og spurgte om vi kunne annullere . Beskeden var at når det var sygdom kunne vi godt. Jeg forsøgte annullere de sidste 2 dage men fik at vide at jeg skulle have været ude kl 10 så. Det var umuligt dels at nå og dels at forklare børnene der havde glædet sig til Djurs sommerland . Hjem skulle vi dog den dag så jeg sendte en mail med oplysninger samt endnu en appel om at betale for den ene nat alene vi havde brugt hytten. Der var tomt i alle andre så der stod jo ikke ligefrem folk i kø. Til det får jeg et arrogant svar om at barnesengen ikke var pakket rigtig sammen og gulvet ikke vasket , men det havde de klaret for mig. Jeg sendte derfor en mail retur med samme arrogante retorik hvori jeg forklarede hvad jeg havde klaret for dem den anden vej herunder rengøring og fjernelse af spindelvæv etc . Jeg anerkendte faktisk også at trods situationen blev mine børn tilbudt en traktortur og vi fik da anvist en anden hytte hvorfor jeg sådan set ikke ville have gjort som de fleste andre nok havde gjort -nemlig klaget og tjekket ud. I det hele taget forsøgte jeg mig egentlig med en ordentlig kommunikation trods vi ved vagtlægen fik at vide at det var en astmatisk reaktion min søn viste tegn på. Noget han aldrig har haft før . Efter 4 dage var jeg forsat uden svar på mailen og min mand ringer derfor derop for at indgå en fornuftig dialog . Han bliver mødt af samme arrogance og flere gange får han at vide at jeg var fuldt ud tilfreds med hytten. Min mand konstaterer at ejer jo så må mene at det er mig der lyver for min mand omkring forholdene. Han får også at vide at der ikke er kommet nogen mail og at alt jo var i orden. Han giver ham flere chancer for at kompensere men arrogancen er top høj . Jeg fremsender derfor mailen igen hvortil jeg skriver at jeg fortsat er uden svar. Der er endnu ikke kommet svar og nu er tålmodigheden brugt op. Der har været adskillige chancer for at indgå en konstuktiv dialog og leve op til de “ altid glade kunder “ de bryster sig af herinde . Desværre havde jeg ikke tjekket trustpilot inden bestilling hvor jeg jo kan læse at der også er en arrogant og nedladene retorik. Hvad mon der findes på fb?

5. august 2024

Endnu en dejligt uge på pladsen

Endnu en dejligt uge på pladsen.
God service og godt humør.

29. juli 2024

Besvarelse fra Djurs Hytteby og Camping

Det er altid dejligt at høre fra en ”gammel” gæst, der værdsætter pladsens kvaliteter og kommer igen år efter år.

Et rigtigt hyggeligt sted

Et rigtigt hyggeligt sted, som vi har besøgt to år i træk. Vi er 14 personer, 6 voksne, 3 børn, 4 små børn og en teenager, og alle har befundet sig godt og været meget tilfredse med forholdene:)
Vi kommer meget gerne igen.

26. juli 2024

Kan ikke anbefales!

Vi havde (2 familier) lejet 2 hytter, som så fine ud på det ene billede man kan se og en plantegning. (Vi havde kontakt med ejer, da vi havde set nogle dårlige anmeldelser, for at få nogle flere billeder, men de kom aldrig, han forsikrede os dog at de var bragt i orden.
Vi tog desværre chancen - så da vi ankommer til campingpladsen, blev vi meget overrasket over hyttens tilstand, begge hytter lugtede helt forfærdeligt! Det var virkelig ikke et sted vi kunne byde vores børn (9mdr, 4år, 5år og 11år) eller os selv! Legepladsen var der flere steder som var ødelagt / råddent, så den var ikke sikker at lege på. Et plus var dog hoppeborgen, som ikke fejlede noget.
Kan bestemt ikke anbefale at leje hytterne.

7. juli 2024

Det passer jo ikke.
I havde forventet et regulært sommerhus – og det kan en beskeden overnatningshytte ikke leve op til.
Vi kunne ikke registrere lugtgener, og begge hytter blev lejet ud kort efter, at I havde forladt pladsen, og ingen havde klager over lugtgener.
Du har dog ret i, at der var 3 brædder på legepladsen, der var flækket, men de blev udskiftet, inden I nåede at forlade pladsen.
Vi ønsker kun glade og tilfredse gæster, og dem har vi rigtig mange af, så derfor fik I det indbetalte beløb tilbagebetalt.

Gør jer selv den tjeneste og spring denne plads over

Efter jeg blev truet til og slette min sidste anmeldelse, vælger jeg at lave en ny efter at jeg både har snakket med jurister og politiet, da jeg ikke vil finde mig i at blive truet.

Jeg vil aldrig anbefale denne campingplads til nogle, jeg har aldrig oplevet en mere uhygiejnisk sted end denne campingplads. Jeg havde desværre ikke læst anmeldelserne herinde inden jeg havde lejet en hytte, men det håber jeg andre gør. Jeg synes Hytterne var møg beskidte, fugtige og synes de stank gammelt og beskidt. Og der var mug på køkken redskaberne, bestik bakken var beskidt og køleskabet var heller ikke gjort rent.og hynderne var så tynde at man ikke kunne mærke man lå på en madras. På Wcerne var der mudder overalt på gulvene, Og poolen var iskold selvom der stod den var opvarmet. Vi kunne simpelthen ikke holde ud og være i hytterne eller spise der, så vi bruge 2 dage af 10 timer i Djurs sommerland.
Jeg synes ikke det Burde ikke være tilladt og leje disse hytter ud, vi fik de slemmeste hovedpiner og hoste. Jeg prøvede og få en god dialog med at få mine penge tilbage men det vil han ikke, da han ikke selv kan se det mange andre kan se, at det er ulækkert. Så hvis jeg kunne give den 0 stjerne gjorde jeg det.

8. juli 2024

Kære Winnie

Dine anmeldelser bliver værre og værre.
I de snart 40 år vi har drevet denne plads, har vi aldrig truet nogen. Til gengæld har vi ofte gæster, der har truet med, at de vil komme igen næste år. Det er vi glade for, det kan du også se på de mange positive anmeldelser, der ligger på internettet.
Hvis du mente, at rengøringen i hytten var utilstrækkelig, kunne du have meddelt det til os, og vi havde selvfølgelig fået det klaret med det samme.
Jeg vil dog medgive, at du kom med en ske, der var plettet. Den fik du selvfølgelig byttet omgående, men du rejste ikke kritik af rengøringen.
Baderummene bliver rengjort 2 gange daglig, men hvis bare en enkelt gæst glemmer at tørre fodtøjet af på måtten, kan man i det regnfulde vejr let afsætte spor på gulvet.
Koldt vand? Pooltemperaturen var på ankomstdagen 22,4 grader. Ph aflæst til 7,21 og Cl 1,29. Har du flere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Når man opholder sig i en lille hytte i en regnvejrsperiode og hænger det drivvåde tøj til tørre i hytten, så bliver indeklimaet fugtigt. Det er derfor vigtigt, at man lufter ud. Det havde du glemt, men det har vi klaret for dig, ligesom vi har gjort rent efter dig.
Fortsat god sommer til dig.

17 år

Vi har været fastlægger i 17 år på camping pladsen, nu tager vi et år af gangen på grund sygdom. Er meget glad for at være der, vores børn, børnebørn og nu oldebørn, har holdt ferie der og kommer stadig på besøg. Vi har mødt mange flinke mennesker fra mange lande, Evald taler skole engelsk med dem. Igennem årene har vi haft meget sosial samvær med gæster, fastlæggere, personale og ejerne.Et dejlig sted at slappe af på , der er det vi skal bruge.

21. juli 2024

ABCD

Har aldrig været der, men hvad jeg høre om stedet, ja så er det ikke et sted jeg skal bruge min sommer på.

21. juli 2024

Kære Torben West Christensen
Nej! Hvis du kun lytter til løse rygter, så er det ikke et sted for dig.
Vi satser kun på glade gæster; dem har vi mange af, de kommer igen år efter år.
Du kunne jo også prøve at læse de gode anmeldelser, dem er der faktisk adskillige af.
Jeg undrer mig over, at du anmelder et sted, hvor du aldrig har været, og jeg undrer mig også over, at Trustpilot viderebringer en anmeldelse på et så uvederhæftigt grundlag.
Jeg formoder, at det er Vibeke, der har fået dig til at skrive denne anmeldelse.
Men alligevel vil jeg ønske dig en god sommer.

Hold jer væk! Onde hensigter fra ejer

Fuldstændig sindssyg behandling af kunder/gæster, om man føler en anmeldelse er uretfærdig eller ej. Almindelig pli og etik gennem en korrespondance med kunder, burde være at efterstræbe. Til gengæld truer man med advokat og regninger for aflyste bookinger af andre gæster, grundet dårlige anmeldelser.

17. juli 2024

Kære Peter
Jeg tror, at du er kommet ind på en forkert emailadresse.
Vi har aldrig truet nogen, og det har vi ikke gjort i de snart 40 år, vi har drevet pladsen her.
Tværtimod har vi rigtig mange gæster, som kommer år efter år, og dem er vi glade for.
God sommer til dig.