For 5 uger siden bestilte jeg Murerværktøj for 283 GBpound som blev trukket fra min konto den følgende dag hvor jeg også modtog en mail hvor jeg skulle acceptere 20GBP tillæg for shipping til DK, hvilket jeg gjorde og beløb blev straks trukket. Derefter skete der intet, Jeg har sendt 5 mails og alle er blevet ignoreret. For to dage siden ringede jeg til diytools, hvor der blev givet mange bortforklaringer og vedkommende ønskede at undersøge sagen og straks ringe tilbage. Da jeg ikke hører svar inden for 3 timer ringer jeg igen og personen siger om jeg ikke har læst min mail der lige er afsendt, hvilket han havde bedt en anden person at gøre(der var ikke afsendt mail fra diytools). Han nævner, at de mangler enkelte værktøjer på min orderliste, men vil fremsende hvad de har og refundere resten og dette indenfor 10 dage. Jeg accepterer og efterfølgende sender jeg flere mails til diytools, hvor jeg beder dem om at bekræfte telefonsamtalens indhold.Jeg har rykket med flere mails men modtager intet svar.--Result 5 weeks 303GBP drawn from my account and still no tools nor response from DIYTOOLS