Jeg håber virkelig at DISPUK har mere…
Jeg håber virkelig at DISPUK har mere styr på hvem der møder til undervisning, så de ikke skal stå i samme situation som jeg:
Fra første dag, blev en konstant fraværende og jeg forvekslet. Det vidste jeg ikke før, en ansat jeg havde hyret til undervisningsforløb på den institution, jeg var leder af, ved første møde, hvor jeg og ansatte var til stede, pludselig sagde til mig i alles påhør: Nå, det er jo dig, der har meget stort fravær ved undervisning hos os. Det betød meget store problemer for mig i forhold til ansatte.
Da jeg kontaktede administration, nægtede en kontordame at høre på mig, på trods af, at jeg havde skrevet dagbog fra samtlige undervisningstimer og gruppesessioner i en dagbog, jeg kunne fremvise. Hun nægtede at kontakte gruppemedlemmer.
Det skabte enorme problemer for mig.
Jeg blev så sygemeldt gr mands alvorlige sygdom, og derfor gik jeg ikke til eksamen. Men- havde fulgt samtlige to års undervisning med mere og dokumentation på det.
Alligevel blev jeg, da jeg kontaktede kontoret senere, for at få overblik om mulig sygeeksamen, og dokumentation i dagbog, med præcise beskrivelser om hver enkelt fremmødes indhold, også i grupperne, afvist. Også at man kunne tale med mine gruppemedlemmer, som dokumentation for mit fremmøde. Men nej!På en meget ja, fræk måde, med besked om aller nådigst at kunne få dok. for et års undervisning: "Du har jo knapt været her," påstod damen hårdnakket. Jeg var stadig syg og magtede ikke balladen. Det var en virkelig grim oplevelse, og jeg fik aldrig et bevis for mit frembær i to år. Dato husker jeg ikke længere.