-5 de støtter det store Orange…
-5 de støtter det store Orange græskarhoved som er facist og har fået Jimmi Kimmel fyret fra ABC/Disney, men i får vel fine skatefradrag af idioten?
Har lige opsagt jeres tjeneste
Her kan du få information om film, DVD'er, Disney Channel, Disneyland Resort Paris, Disney Store, W.I.T.C.H. og Anders And & Co.
Har lige opsagt jeres tjeneste
Skod app, der konstant bliver ved med at forlange man skal ændre adgangskode. Godt det skrammel er opsagt og snart slutter.
Opsagde mit abonnement på Disney+ i feb. men opdagede senere at jeg forsat blev trukket for abonnement. Henvendte mig til deres kundeservice som ikke vil give mig pengene tilbage for 1 måned da de siger vi har brugt det. Syntes ikke jeg skal straffes for at Disney+ åbenbart ikke har styr på deres opkævning og nedlukning af brugeradgange. Hvor er kundeservicen når det så åbenlyst er dem der har begået en fejl !!
jeg synes det for dårligt at de laver så studserne stikker hovedet i jorden når de bliver bange og det krænker mig da jeg med sikkerhed ved at de løber deres vej med 65kmt
Nazisterne censurerede indhold under anden verdenskrig.
Disney censurer indhold fra Disney+
Simpelthen svineri med deres ekstra plus halløj for ekstra penge. Grådighed tager ingen ende.
Så er det tilbage til at Downloade ulovligt. De beder selv om det.
Middelmådigt
Andre streamingtjenester har en minimumsbinding på en måned.... Men Disney tager 6 mdr...selvom de skriver ingen bindingsperiode... .så kan de sagtens lokke med en billigere pris end de andre...Det var hvad der stod i deres "det der står med småt"
Det var heldigvis ikke sandt alligevel... Derfor fra 1 stjerne til 3 stjerner. Fordi jeg misforstod det.
Jeg var der en måned og det var nok... Småt og dårligt udvalg. Tak for denne gang.
Lidt trist begyndelse på Disney+ abonnement som jeg har glædet mig til...
Ville downloade Disney+ app til Android, men det kunne ikke lade sig gøre...'Din enhed er ikke kompatibel med denne version'...
Synes ikke jeg har et hakkebræt af en smartphone... skal jeg virkelig ud og investere i en ny mobil eller findes der en anden app (ældre version) jeg kan downloade/benytte ???
Jeg bestilte legetøj på denne hjemmeside den 16. december - selvfølgelig julegaver. I modsætning til f. eks. BR eller Toys'R'Us (som i øvrigt leverede indenfor en til to arbejdsdage i juleperioden) stod der ikke noget om særlige leveringstider i julen på Disney.dk - bare, at hvis bestillingen var personaliserede varer, kunne leveringen tage op til 7 arbejdsdage. Min bestilling (som IKKE indeholdte personaliserede varer) blev først afsendt den 18. december....og ankom den 31. december, dvs. 8 arbejdsdage efter bestillingen! Uacceptable leveringsvilkår i julemåned, når forretningen ikke sælger andet end artikler til børn.
Købte svømmevinger til min søn med Planes. Hver dag han tog dem af var han blå over det hele fordi farven smittede af. Efter 4 dages brug gik den ene vinge midt over da vi tog den af.