Zeer goede ervaring. Er is bij de bestelling een fout geweest van mijn kant die zij snel hebben rechtgezet. Een minder betrouwbaar bedrijf had even goed mijn geld gehouden zonder iets op te sturen,... Se mere
Très satisfait de mon achat chez Discount Office. J’ai commandé un livre de recettes et tout s’est parfaitement déroulé. Le site est clair et facile à utiliser, la commande a été traitée rapidement e... Se mere
+ snelle levering + zeer goede prijs/kwaliteit + goed ingepakt - 2 (van de 20) zijn licht beschadigd: een zwarte vertikale streep op de voorkant - 1 sluitmecanisme ontbreekt
Na melding dat de vorige leveringen wat op zich lieten wachten heeft discountoffice onze zorg serieus genomen. Er werd een andere pakjesdienst ingeschakeld die wel tijdig kwamn leveren. Dankuwel!
DiscountOffice.be BV is de voordeligste online aanbieder van kantoorartikelen, facilitaire artikelen, veiligheidsartikelen en kantoormeubilair in de Benelux. Bovendien de meest complete met ruim 160.000 artikelen waarvan 85% uit voorraad leverbaar is. Steeds meer bedrijven, scholen, gemeentes, instellingen en particulieren ontdekken het gemak, de service en gunstige prijs-kwaliteitsverhouding van DiscountOffice.be. ---------------------------------------- DiscountOffice.be BV est le fournisseur en ligne le plus avantageux du Benelux en matière de fournitures de bureau, d'équipements, d'articles de sécurité et de mobilier de bureau. De plus, le plus complet avec plus de 160 000 articles dont 85% sont disponibles en stock. De plus en plus d'entreprises, d'écoles, de municipalités, d'institutions et de particuliers découvrent le confort, le service et le rapport qualité-prix avantageux de DiscountOffice.be.
Louizalaan 523, 1050 , Brussel, Belgien
- 02-3138724
- customercare@discountoffice.be
- www.discountoffice.be
Correcte Levering
Snelle en perfecte levering.
Rien à redire !
Prima website
Materiaal van goede kwaliteit vlot en snel geleverd. Positieve ervaring zal zeker nog eens bestellen.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Really useful box deksels stuk barst aan de zijkant
Deksels stuk van zowel de eerste als 2de bestelling. Geen antwoord op melding pas na een week dat het doorgestuurd is. Telefonisch niet bereikbaar en na vele malen proberen toch contact kreeg ik steeds dat ik een verkeerde keuze gemaakt had ook als was na optie 4 gewoon aan de lijn blijven. Wat dus niet ging. Uiteindelijk de dozen met de beschadigde deksels maar in gebruik genomen want een week wachten om gewoon een mail te krijgen dat je klacht is doorgestuurd is echt wel lang.

Alles is goed verlopen
De verpakking kwam beschadigd aan
De verpakking kwam beschadigd aan, en 1 stuk ontbrak daardoor. Ik heb dit reeds tweemaal gemeld en nog steeds geen antwoord ontvangen.

Appareil de qualité
Appareil de qualité , dommage que l extérieure est tout en plastique mais fonctionne tres bien
Verkeerd product geleverd
100% zeker dat mijn perforator dateert van voor 2018! Dus wat u schrijft klopt niet. En ook, de kost om iets te retourneren dat jullie zelf foutief hebben gestuurd is voor mij. Wat is dat nu voor een service?
Ik bestel regellatten voor mijn Leibnitz perforator 5008. De ontvangen regellatten passen er gewoonweg niet in...En ik moest ze per 10 kopen (zucht)

Levering vlot gekregen
LAMENTABLE - A FUIR!
LAMENTABLE!
- 10 jours que nous attendons notre commande.
- Une soi disant livraison DHL qui indique que nous étions absents à 16h50 alors que nous avons quitté le bureau à 18h30 lors de la première tentative
- Suite à contact téléphonique avec DHL, ils ont rapporté le colis chez Discountoffice le 13/03 car apparemment endommagé; plus rien ne bouge depuis sur le track & trace de DHL
- 3 appels téléphoniques, formulaire de plainte en ligne et 2 courriels n'y font rien; personne ne répond personnellement aux mails (formule toute faite qui n'a rien à voir avec ma plainte) et le contact téléphonique
- A ce jour toujours impossible de savoir quand notre commande nous parviendra.
UPDATE :
Comme la communication est plus efficace ici, merci de noter que :
- Nous avons reçu la commande ce jour par DHL.
- Néanmoins, il manque un article.
Veuillez donc nous créditer et rembourser ce dernier.
Bien à vous,

Besvarelse fra DiscountOffice.be
vandaag bestellen en morgen geleverd is…
vandaag bestellen en morgen geleverd is zeer fijn , uitgebreid gamma van artikelen , snelle reactie op vragen, mooie eenheidsprijzen tov concurrentie
Correcte en snelle levering