Ondanks waarschuwing wederom naar afhaalpunt gestuurd. Dirck3 zegt hier niets aan te kunnen doen. PostNL zegt dat in opdracht van Dirck3 te doen, om kosten laag te houden. Zeer vervelend, gelukkig g... Se mere
De prijzen zijn echt de beste Er waren wat problemen met de bezorging en toen werd ik gebeld door dirk om een oplossing te zoeken Contact via mailverloopt ook geweldig Vriendelijk en denken mee... Se mere
Mijn man en ik waren zojuist bij de slijterij van Dirk 3 aan de kort ambacht laan te Zwijndrecht. We zijn niet meer zo jong, mijn man had best moeite met het tillen van de twee kratten bier. Er sto... Se mere
Ik had twee dozen wijn besteld. PostNL komt niet eens langs ondanks een aankondiging per mail. De dozen worden gewoon rechtstreeks naar een afhaalpunt gebracht. Een tijdje geleden werden er twee doze... Se mere
Dirck3 is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis! Met 96 winkels zijn we één van de grootste slijterijketens van Nederland. Vanuit ons hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn wordt de formule zeer kostenbewust aangestuurd, scoren onze inkopers superscherpe deals en bedenken we toffe acties die altijd voordelig zijn voor jou als klant!
Holland
- www.dirckiii.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Snelle levering
Snelle levering, scherpe prijzen en persoonlijk kaartje <3
Snelle service, gratis bezorging.
Geweldig! Goede aanbiedingen en zeer snelle service. Ook zit er altijd een kleinigheidje en een persoonlijk geschreven kaartje bij, ik houd daar van. Je moet inderdaad 6 flessen bestellen maar dan is bezorgen ook wel gratis. En.... ze verkopen ook alcoholvrije wijn ;)
Het is een fijne winkel en mooie…
Het is een fijne winkel en mooie aanbiedingen.
Nu zijn er ook aanbiedingen die je alleen via internet kan bestellen, prima geen probleem.
Waar ik dan van baal is dat je 6 flessen moet bestellen anders wordt er niet geleverd, en kan gewoonweg niets bestellen.
Er staat op hun site
VERANTWOORD ALCOHOLGEBRUIK?
Maar wel 6 flessen moeten bestellen omdat die aanbiedingen niet in de winkel worden verkocht. Beetje dubbel🥂
Snelle levering
Snelle levering, goede prijzen maar vooral dat handgeschreven kaartje doet het hem.
Als ik wat nodig heb kijk ik tegenwoordig eerst bij Dirk3
Wat een fijne winkel is dit
Wat een fijne winkel is dit - ik bestel er online en telkens wordt het niet alleen snel en goed geleverd, maar zit er ook een persoonlijk kaartje en een kleinigheidje bij. Hartverwarmend. Hartelijk dank weer Dirk III!
Dit is echt de ALLERLEUKSTE webwinkel
Dit is echt de ALLERLEUKSTE webwinkel van Nederland (en goedkoop) Altijd een leuk handgeschreven briefje erbij en iets lekkers (een pinda of iets anders). Steeds weer een verrassing als je je doosjes wijn (en ook heerlijke Jus O alcoholvrije wijn) na ontvangst uitpakt. Een top webwinkel!