Dintandlaege Taulov Anmeldelser

4,0

Igen og igen bekræftes det – verdens bedste tandlæge Endnu en gang kan jeg kun bekræfte, hvor dygtige, professionelle og ikke mindst omsorgsfulde mennesker der er hos dinTANDLÆGE Taulov. Hver e... Se mere

Verdens bedste TANDLÆGE KLINIK at komme i . Man får en fantastisk behandling af alle i klinikken. Men kunne ikke være mere bange for at komme til tandlæge end jeg var. Men de har alle været med til at... Se mere

Bedste tandlæge. Jeg har total tandlægeskræk. Aldrig er jeg blevet mødt af mere forstående personale, der har taget sin den tid jeg har haft brug for, uden at få mig til at føle mig forkert. Mine beh... Se mere

Jeg har altid været tilfreds med mine utrolig mange store behandlinger jeg har fået hos ´Min tandlæge i Taulov´. Beroligende hånd på skulderen, og tid til at kigge på patienten i stolen mht. behand... Se mere

1. Tandlæge

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

ISO certificeret lokal tandlægeklinik for egnen omkring Taulov, Fredericia og Kolding

God

Svarer typisk inden for 2 uger

En stjerne er for meget

En stjerne er for meget

Var til tjek i går hvor de overdriver meget og sagde jeg havde begyndende huller over alt (hvilket jeg ikke har, som er bekræftet af en anden tandlæge) derudover hæv de min tråd som jeg har efter en nøgle af så nu sidder den løst, og gør så ondt at jeg har kvalme. De skal ikke hive en tråd af som ikke er løs (jeg tjekket dagligt og som blev tjekket for 14 dage siden af en anden tandlæge). De har sagt jeg skal bestille en tid ved dem fir at få den på. Det er da en nem og god måde at tjene flere penge på

6. februar 2023

Hej Maja.
Her i Taulov arbejder vi hver dag på at passe på vores patienters tænder. Vi bestræber os på at bidrage til alle, ung som gammel, med den bedste tandsundhedsmæssige livskvalitet. Uanset hvilke udfordringer, vores patienter måtte komme med, nyder vi den åbne og anerkendende samtale i trygge og rolige omgivelser, således at vi kan hjælpe bedst muligt. Du er velkommen til at lægge vejen forbi vores klinik, idet vi altid er parate til at lytte til synspunkter, der kan medvirke til at gøre os bedre.
Vi har nu via Trustpilot bedt dig sende os videre beskrivelse af dine oplevelser, idet vi bestemt vil analysere dit svar med henblik på at forbedre de forhold, som du måtte finde utilfredsstillende.
dinTandlæge Taulov

Det skønneste sted

Det skønneste sted. Ikke som man kender tandlæger. En dejlig klinik med masser af farver og blomster og hygge. Det samme kendetegner personalet. Søde og varme og fuld af liv og der er plads til et grin og god humor.
Samtidig er de dygtige.
Kan virkelig anbefales. Særligt hvis man måske har tandlægeskræk.

18. januar 2021

Besvarelse fra Dintandlaege Taulov

Kære Pia. Bedre sent end aldrig. :-) Tusinde tak for dine smukke ord og anbefaling af os. Vi er både glade og taknemlige for at have dig som patient. En af de ting du fremhæver er stemningen og fagligheden på vores klinik. Det er netop denne varme stemning og ikke mindst vores omhu, der mest af alt ligger os på sinde.
mvh dinTANDLÆGE Taulov

Jeg har kun godt at sige om alle hos…

Jeg har kun godt at sige om alle hos Din Tandlæge i Taulov. Man får altid en god og omsorgsfuld behandling, uanset hvem man er inde hos og/eller taler med.

7. december 2020

Besvarelse fra Dintandlaege Taulov

Kære Camilla. Bedre sent end aldrig sender vi dig en stor tak for din fine anmeldelse. Det betyder rigtig meget, når vores patienter anerkender os for vores arbejde.
mvh din Tandlæge Taulov

Den bedste tandlæge

Den bedste tandlæge! Faglig og kompetent personale og Bettina er SÅ venlig og imødekommende og jeg føler mig 100 % tryg i hendes hænder. Hun passer godt på mine "bisser" :o)

15. marts 2019

Mette er bare en rigtig god tandlæge…

Mette er bare en rigtig god tandlæge 😀jeg har gået ved hende i 15år og jeg har førhen lidt af tandlæge skræk men det har hun hjulpe mig af med 😀har aldrig ondt i maven mere 😍rigtig god jul til Mette og hendes personale og tak for gid behandling 🎅🏻🎄

3. december 2018

Der er kun godt at sige

Der er kun godt at sige, som en der havde tandlæge skræk, tager jeg med ro i sindet op til Mette. Iøvrigt er samtlige ansatte i klinikken nogle rigtig søde og friske mennesker. Meget tilfreds.

11. september 2018