1. Attraktion i forlystelsespark

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Dinoland er et indendørs dinosaur og forlystelsescenter

2,8

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

ALT for mange mennesker…

Det absurd i lukker så mange mennesker ind forstår godt i skal tjene penge men det bliver en ekstrem dårlig oplevelse og folk kommer ikke igen.. spild af penge vi gik kort tid efter vi kom der var så mange mennesker min datter ikke kunne komme til nogen steder

31. januar 2026

➕ Bedre ind hermans hule og Leo’s…

➕ Bedre ind hermans hule og Leo’s legeland - billigere og bedre kvalitet overordnet 🌟

➕ Super legeplads med forskelig aktivitets områder. 🌟

➕ Mulighed for at tage egen madpakke med 🌟

➕ Sød og venligt personale 🌟

➕ rolig og stille områder

➖ Dårlig udluftning i travle perioder.

➖ træls de ikke er en i Østjylland

➖ toiletterne er ikke altid helt rene..

1. september 2025

Dårlig virksomhedsetik

Ufatteligt dårligt ventileret. Det var som en ildelugtende sauna.
ALT for lidt at lave til de små (min søn er 2.5 år).
Det er ikke ligefrem billigt, så at forlange at man skal betale indgang, for derefter at have HELE 3 ekstra betalingslegeområder med sjove radiobiler og andre mindre biler elektriske biler. Her skal de fyldes med mønter. Hvor mange går rundt med mønter i dag? Det kan man så belejligt købe i receptionen 'skal vi bare sige blandede mønter for 100 kr?'. Forbandet svineri. Dårlig virksomhedsetik og mange mennesker vil ikke have råd, hvor de så må fortælle deres børn at de ikke kan prøve alle de sjove biler.

30. juli 2025

Rigtig fed legeplads, men seriøst

Rigtig fed legeplads, men seriøst personale mangler i høj grad undervisning i kundeservice.
Jeg er kommet i mange år med miner børn og har været rigtig glad men i dag søndag den 19 2025 kl. 11:00 ved indgangen og betaling ved kassen bevis på at hun ikke har evner til kundeservice. Jeg kommer ind før en bus fuld af blandet voksne og børn men alligevel vælger hun at betjene dem først og jeg skal stå og vente med to mindre årringe piger og vente selv om jeg højt og tydeligt gør hende opmærksom på at vi var ankommet og var først i køen og de andre ansatte kunne hjælpe så valgte de at stå og ledes som ingen ting, de kunne har trådt til ved kassen mens deres kolleger stempel bus selskabet ind. Det er ikke forbudt at bruge hjernen.

19. januar 2025

Super oplevelse med børnebørn på en…

Super oplevelse med børnebørn på en almindelig hverdag. Børn på 4 og 7 år nøde det fuldt ud - flot med udstillingen med dinosaurer rundt omkring sammen med forlystelserne- man får meget for pengene. De få forlystelser man skulle betale for var billige i forhold til oplevlelsen. Man kan fint at sidde med egen madpakker, men vi købte pizza og fritter, som smagte godt. Personalet er meget søde.

23. januar 2024

Fed legeplads for ungerne, MEEEN

Fed legeplads for ungerne, men købe mad skal man ikke ! jeg stod i kø ca 30 min. men helt okay, men fra man havde bestilt til det var færdig, ventede vi 1,5 timer, det er sgu ikke iorden når ungerne er sultne.. Ja vi kunne selv have taget madpakke med, men det var vi ikke klar over, da det var spontant og første gang..

23. juli 2023

Rigtig fed legeplads

Rigtig fed legeplads, men seriøst hvor er der ulækkert støvet, nogle steder ligger der op til 1 cm tykt lag støv. Der er kun gjort rent hvor man bevæger sig og kravler rundt, men tager man fat over sig for ikke at falde, så får man en bunke støv og nullermænd i hovedet. Det er for dårligt.

17. februar 2023

Forfærdelig oplevelse i ferie tid

Forfærdelig oplevelse i ferie tid. De lukker alt for mange mennesker ind, der stinker af madpakker og sved fordi der er mennesker OVERALT. Alt alt for varmt og alt for mange børn. De burde ikke lukke så mange mennesker ind.

15. februar 2023

Udvidelse er godt, men kan også blive for meget

Jeg har altid elsket at komme i dinos Legoland. Man kan være sammen med sine børn i alle forlystelserne.
Idag ville jeg ikke længere vælge dinoland til familie oplevelse, men mere som børne aflastning. Efter at udvidelserne har taget overhånd, kan man ikke længere søge til pause områderne for at søge ro. Det er blevet en jungle at finde sine børn, da man næsten ike kan se igennem de mange forlystelser.

14. december 2022

Super legeland

Sikke et flot, sjovt, pænt og rent legeland.
Tid til mange timers leg.
Mine børn på 5 og 2 år elskede det.
God plads til at sidde og spise, og maden var god.
Dejligt at alt fungerede som det skulle og at der var rigeligt bolde, kælke og donutsslides.
Det eneste lille minus var at man skulle betale 10kr for “radiobiler” og 5kr for nogle “bevægelige dyr” det synes jeg man har betalt for ved indgangen.
Helt klart et besøg værd😁

4. august 2022

Jeg var i Dinoland i Fredericia

Jeg var i Dinoland i Fredericia, en meget positiv oplevelse, specielt for min datter, mange mennesker, Ja! det er jo Vinterferie. mange forlystelser for børn i alle aldre ( gratis ) og de få betalings forlystelser, tja, suck it up Buttercup hvis man klager over at skulle betale en 5 kr.
Positiv oplevelse, minus var/er for lidt skraldespande i etablissementet og de der var, de var overfyldte, men det sker.

18. februar 2022

Det er et virkelig fint sted

Det er et virkelig fint sted, der er flot udsmykket og byder op til mange timers leg.
Personalet er virkelig venlig og imødekommende.

Desværre besøgte vi stedet i vinterferien og der var alt alt alt for mange mennesker lukket ind, i forhold til kapaciteten.
Flere børn på hver trampolin, lang kø ved kiosken, hallerne var virkelig varme (og det bliver de jo når så mange er aktive sammen), børn der skubbede og maste sig frem, for lidt “slæder” - og dem der var, blev optaget af de børn der havde dem, på rigtig mange ture.

I det hele taget oplevede jeg bare kaos.
Muligvis var det bare den helt forkerte dag vi kom på, men det gør hvert fald at jeg overvejer en ekstra gang, inden jeg tager den lange tur derned igen.

17. februar 2022

Fint og hyggeligt sted

Fint og hyggeligt sted. Min dreng elskede det. Der var varmt, men der var der også udenfor. Og flere gange kom der store mængder regn, så vinduer ikke kunne åbnes. Så ja man sveder, men det gør man jo alligevel når man løber rundt og leger.

27. juli 2021