Dinkretaferie Anmeldelser 19

4,6

1. Rejseselskab
  2. Rejsebureau
  3. Rejsearrangør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Velkommen til en hjemmeside, hvor du får nøglen til et "anderledes og spændende Kreta - med et væld af oplevelser, helt bagom øens turistfacade.

4,6

Tak for to skønne uger

Vi havde den skønneste ferie på Kreta i juni 2015 trods den eskalerende krise mellem Grækenland og EU. Vi boede først hos bedstemor Argirou i Topolia. Her nød vi den store gæstfrihed og bedstemors varme og søde væsen. Omgivelserne var fantastiske. Vi gik flere dejlige ture i området og satte stor pris på stilheden i byen. Udover vores egne børn, der legede i poolen, kunne vi kun høre hanegal, geder og indimellem en hund eller to. Ugen efter tog vi til det blomsterskønne lille hotel Konaki i den idylliske landsby Panormo. Her brugte vi mange timer ved havet, hvor vi snorklede på skift, mens vores 4-årige ommøblerede stranden. Værtsparret på hotellet var søde og hjælpsomme. En af dagene kørte vi op til Karens landsted. Børnene syntes, det var sjovt at snakke dansk med en græker, og så var det skønt at sidde og spise ved siden af brægende får og kigge ud over landskabet og middelhavet i baggrunden.
Vi var på øen samtidig med at vigtige forhandlinger mellem Grækenland og EU fandt sted i Bruxelles. For os virkede det som om at krisen var langt væk. Når vi snakkede med de lokale om krisen kunne de ganske vist blive følsomme og fortælle, hvor hårdt de kæmpede for Grækenlands fremtid. Men det, der fyldte mest i mødet med kretenserne, var venlighed, høflighed, en varm humor og ikke mindst en gæstfrihed, som vi aldrig før har oplevet.
Før ferien satte vi stor pris på Karens hjælp med at finde det rette sted til netop vores familien.
Tak for 2 enestående uger på den gæstfrie og varme ø.
Elisabeth og familie
PS: Vi havde ingen problemer med at hæve penge i bankerne trods store overskrifter i danske medier om, at grækerne var ved at tømme deres banker for kontanter.

28. juli 2015

Glæder mig til at vende tilbage!

I juli i år (2014) besøgte mine to teenagere og jeg selv Kreta for første gang. Jeg ønskede ikke en charterferie og fandt til sidst Karens hjemmeside, hvor der var så mange dejlige steder at vælge i mellem.
Jeg var lidt sent ude med at bestille, men Karen var utrolig hjælpsom med at stykke en hel uge sammen for os, så vi faktisk kom til at bo 2 forskellige steder på Kreta. Det sted, jeg allerhelst ville leje, var nemlig kun ledigt i 4 dage . Billeje ordnede hun også knap en uge inden vi skulle komme, hvilket vist ikke var helt nemt, da alt var ved at være udsolgt.
Vi skrev mange mails frem og tilbage, og jeg er meget overvældet over hendes hjælpsomhed på alle måder. Jeg nåede desværre ikke at møde hende, men talte med hende i telefonen, da hun ringede for at byde os velkommen til Kreta. Vi mødte dog hendes mand og søn på deres landsted og taverna i Maroulas - et meget dejligt sted at besøge!
Det kan kun anbefales at rejse med DinKretaFerie, uanset om man rejser til Kreta for første gang eller man har været der mange gange.

23. august 2014

Paradiset i Maroulas

Jeg har bestilt rejse igennem Karen@dinkretaferie.dk tre gange nu. To gange alene og sidste gang havde jeg min datter med.Jeg kan på det varmeste anbefale dette. Karen udlejer de mest fantastiske huse/lejligheder. For mit eget vedkommende har jeg fundet mit eget lille paradis i Maroulas. Her er en lille lejlighed øverst på deres eget landsted. Jeg har aldrig følt det så dejligt, at bo andre steder. Her befinder sig en utrolig ro, varme og kærlighed til livet. Jeg elsker simpelthen at være der. Her er den smukkeste udsigt ud over havet. Her er der stadig den rå natur. En skøn gå tur igennem stilhed og oliventræer og så er du nede ved havet og butikker og tavernaer. Jeg kan på det varmeste anbefale, at bestille igennem Dinkretaferie.dk. Gitte

23. juni 2014

Din Kreta Ferie den bedste

Vi var 6 prs = 4 voksne og 2 børn afsted fra 27 juli til 3 august 2013 og boede i villa Helios. Et helt fantastisk hus hvor intet, og jeg mener intet manglede. Vi ankom om aftenen med taxaer, som Karen havde booket for os, og kort tid efter kom Maria og hendes mand ( som var ejere af huset )og viste os rundt og forklarede os hvordan alt fungerede, og hele ugen kiggede de forbi og checkede at alt var i orden og havde også forslag til udflugter i området, samt hvor man med fordel kunne handle ind. Rengøring var helt i top både inde og ude. Poolen blev renset og checket , håndklæder skiftet både ude og inde. Alt var bare super. Vi kan varmt anbefale Din Kreta Ferie og Karen er hurtig til at svare på alt i forbindelse med bestilling og forslag til flybilletter. Mange hilsener fra tilfredse feriegæster. Lisa Jeppesen Roskilde med familie

12. oktober 2013

Den bedste måde at holde ferie på

Vi har nu brugt Karens " dinkretaferie" 3 gang og må sige at det er den bedste oplevelse til dags dato.
første gang var i 2006 og d var vi en hele familie afsted på 6, og næste år var vi 9 afsted, og så var vi afsted sidste år.
Karens service er helt i top, og vi har endda hver op og besøg Karen og hendes familie, ungerne nød at være der, og fik en oplevelse som de normalt ikke vil have fået hvis vi havde boet på et hotel ind i byen.
Krisen mærkede vi ingenting til da vi var afsted sidst år, og skal vi til Kreta igen bliver det gennem Karen og din Kreta ferie igen.
Det er klart en oplevelse folk går glip af.
så kun jeg vil jeg give 10 ekstra stjerner

5. juli 2013

Fantastisk!

Vil du opleve Kreta som i "gamle" dage, så bestil dit ophold igennem Din Kretaferie.
Det er svært at vælge mellem de dejlige steder, som tilbydes i små hyggelige byer.
Aldrig har jeg oplevet en service som den Karen gav. Vi mailede sammen flere gange før ankomst, og sandelig om ikke vi blev ringet op kort efter ankomst, med spørgsmål om vi var tilfredse!! "Bare ring hvis der er noget I vil spørge om!" Fantastisk, det er ikke sidste gang vi bestiller bolig igennem Din Kretaferie!
Vh Anne-Grethe Overbeck

11. juni 2013

Fem stjerner er ikke nok ! Fås ikke bedre, mere charmerende mere ægte græsk formidling er svært at finde

Har med kone og fire børne prøvet flere at Karens boliger gennem tiderne, samt camping, vores favorit er Maroulas. Vi har lejet huset med pool oppe på bjerget 2 år I træk . Huset ligger blandt får geder og med en uovertruffen udsigt , når man hører geder og får møder man også Karen mand Michalis , som altid er omgivet af dyr og er en kæmpe oplevelse for børn og voksne.
Vi er "Din Kreta Ferie" fans og for ikke at "ødelægge" min troværdighed , vil jeg da lige nævne at Karen er min kusine , men derfor kan hun godt være en blæksprutte I turkis der fixer alle dine Kreta ferie behov , og det er hun.
At jeg først nu taget mig sammen til at anmelde " Din Kreta Ferie´s" gode service, viser jo at det er mig der er det sorte får I familien
Tak til Karen & Michalis
Alle er enige om at den går til Kreta igen igen

7. april 2013

Aneria ferie med Karen til *****.

Efter anbefaling fra vores venner bestilte min hustru og jeg en ferie gennem Karen fra Din Kreta Ferie. Da jeg ikke er helt så mobil, som jeg var i mine yngre dage, anbefalede Karen, at vi lejede enten lejlighed 1 eller lejlighed 2 på Aneria., idet vi så ikke ville få nogen græske trapper at slås med.
Karen ordnede alt for os mht. flybilletter og billeje. Hun sendte os også en masse dejlige informationer om Kreta samt en super god kørevejledning fra lufthavnen og til strandområdet ved Episkopi, hvor lejlighedshotellet var beliggende. Vi var således godt rustet til vores første Kretaferie nogensinde.
Men alt fungerede og flyet med kaptajn Jensen ved roret sørgede for, at vi også ankom til Chania Lufthavnen til tiden. Lige uden for ankomsthallen stod der som aftalt en repræsentant for biludlejningsselskabet, og vi fik oven i købet en vogn 2 nr. større, end den vi havde bestilt – men til den aftalte pris for den mindre vogn. Herligt.

Lejlighed 1 i Aneria opfyldte alle vores behov: Indgang i ”stueetagen” (selv om det er på 1. sal). Ingen trapper. 2 soveværelser med relativ gode senge. 3 balkoner + en form for en terrasse på bagsiden af huset, så det altid var muligt at finde læ for den til tider lidt hårde brise fra havet subsidiært skygge fra den til tider ret brændende sol. Alt var fint og ganske velholdt. Ejeren, Adonis, taler lidt engelsk og er meget, meget service minded. Vores nærmeste yndlingsrestaurant blev ”Cactus”, der ligger lige i den anden ende af hovedgaden i den nærliggende landsby Episkopi. Maden er super og priserne er under det halve af, hvad man tager i de typiske turist områder.
Vi købte de fleste fornødenheder enten i det lille supermarked ved indkørslen til Episkopi eller det større supermarked på hovedvejen ind imod Chania og Georgioupoli, som i øvrigt nok er et besøg værd trods turist strømmen.

Den store ferskvandssø Kournas er et besøg værd. Man skal nøjes med at tage kaffen der, og så køre videre op til landsbyen med samme navn, hvor de lokale taverner har langt bedre lokale retter og til en fjerdedel af priserne nede ved søen. Og så er landsbyens ældste (de sorte mænd) meget nysgerrige og snaksalige over for os turister. Men den lokale rødvin der er forfærdelig. Snup hellere den hvide. Og så skal man besøge den lokale ”pottemager”, der har de ægte varer i en super kvalitet. Hans egen frisk- og koldpressede olivenolie er bare super. Han snakker i øvrigt fint engelsk og kan give mange gode lokale tips.

Karen besøgte os et par gange under opholdet, idet hun ville sikre sig, at alt bare var i orden. Og det var det, Karen, til 5 stjerner eller flere, hvis dette kan lade sig gøre..
Trods finanskrise og problemer på fastlandet er vi ikke bange for igen at begive os ud på en ny rejse til det dejlige Kreta, når vores lidt skrantende helbred tillader det.

Jeg er næsten ved at få en gammel kendt græsk tankegang, når jeg i al fredsommelighed som pensionist siger: Velsignet være de unge, for de skal arve udenlandsgælden!

Finn Wendelboe

7. december 2012

En 5 stjernet rejse til Kreta – Georgiopolis – Arrangeret af Karen fra ”Din Kretaferie”. *****

Vi har rejst til Kreta før med Karen, så vi havde overhovedet ingen betænkeligheder på grund af den græske økonomiske krise og de mange uroligheder på fastlandet, da vi pludselig fik en mulighed for en uge i varmen fra d. 5. til 12. oktober 2012. Karen kom med et super godt tilbud: Fly retur, 2. værelses lejlighed, bil i 7 dage. Vær så god: Under 5.000 kr. i alt for 2 personer.
Vi talte med Karen via Skype og fik vores supplerende spørgsmål besvaret på hendes yderst professionelle måde. Samtidig modtog vi Karens ordre på hendes eneste ekstra behov for danske varer: Lakrids! (husk altid det, når I rejser med Karen). Tilbuddet var bare i orden, så vi kunne hurtig bestemme os: ”Den snupper vi”, selv om vi aldrig før havde hørt om det lille ”Irinis appartements” med blot 5 lejligheder fordelt på 2 etager. Alle lejligheder er med A/C, balkon, TV og pænt badeværelse.
Alt gik som det plejer. Flyet var oven i købet 100 % til tiden. Bilen ventede i lufthavnen, og Karen havde inden vores afrejse sendt os en af sine sædvanlige gode kørevejledninger.
Vi fik en varm velkomst til Irinis af det meget gæstfri værtspar Antonia og Georgos. Det var en fantastisk og charmerende lejlighed, der ventede på os i nogle skønne naturomgivelser. Lejligheden ligger i udkanten af den til tider hektiske by Georgiopolis med gåafstand til byen på ca. 150 meter og til stranden er der ca. 250 meter. Irinis har et dejligt udendørs område sådan lidt a’ la en oase med bl.a. palmetræer. Midt i haven er der et samlingssted, hvis man skulle ønske at grille med lidt mere plads, end der er på lejlighedernes terrasser. Vi havde flot udsigt over naturen og imod de hvide bjerge.
Allerede dagen efter ankomsten besøgte vi Karen og hende og hendes mand Michalis på deres pragtfulde landsted i landsbyen Maroulus, der blot har ca. 150 indbyggere.
En dejlig aften fulgte, og vi nød både den fantastiske udsigt over dalen og Michalis pragtfulde serveringer med tilhørende retsina og vand, som det sig hør og bør. Karen kunne jo uddybe vores viden om Kreta og den øjeblikkelige politiske og økonomiske situation i landet specielt set i forhold til Kretas fremtid som turistmål. Karen kom også med nogle super gode forslag til bilture i områder, vi faktisk aldrig havde besøgt. Der var så mange, at vi på ingen måder havde mulighed for at nå dem alle; men da vi allerede på det tidspunkt var enige om, at vi ville komme tilbage til Irinis sammen med vores datter og en af hendes veninder til foråret 2013, så har vi der mulighed for at nå nogle flere af Karens mange forslag.
Vejret var endnu engang med os --- måske har Karen også en finger med i spillet der? Irinis ligger bare super godt med masser af mindre dejlige restauranter og butikker inden for gåafstand, og alligevel så langt væk, at vi aldrig fra vores balkon kunne høre ”turisteriet” fra den travle Georgiopolis.
Efter endt ferie gik turen tilbage til Danmark og det klamme, grå efterårsvejr. Heldigvis ved vi allerede nu afrejsedatoen for vores efterårstur til Kreta og Irinis. Alle oplysningerne vedr. denne rejse ventede nemlig på os fra Karen, da vi var sikkert og præcist hjemme og fik åbnet for vores ventende mail.
Niels Ole Hansen
Hornbæk.

6. december 2012

Hvis friheden til at vælge står i højsædet - så rejs med din Kreta ferie

For 8 år siden lejede vi en luksus villa i Stavromenos til 8 personer - viblev glade for Kreta så vi har lejet mange forskellige boliger på Kreta igennem din din Kreta ferie -vi har været på det lille familie ejede pension Simili i lgå afstand til Chania Centrum og lige ved havnen og badestrand.

Vi har også prøvet Karens meget hyggelige lejlighed i Maulas - snyd dig ikke selv for at stå op en nat og se udover kysten og den dejlige stjernehimmel
Vores fortrukne sted er dog Kissamoss hvor turismen ikke rigtig er slået igennem endnu - så kan man rigtigt nyde den uspolerede græske dagligdag
Det er dejligt når man bestiller igennem din Kretaferie - der bliver sørget for bil i lufthavnen - og man får også en god kørevejledning - til den bolig man har lejet
i det hele taget er det en top service man får igennem din Kretaferie - hvis der er spørgsmål kan man bare ringe og få svar - det gør at man altid er tryg

det er det samme vi hører fra vores venner som vi også har anbefalet vores Keta ferie til.
Iøvrigt vil vi sige at krisen mærker man ikke noget til som turist - så tag trygt til Kreta
Mange hilsner

Gitte og Louis

25. november 2012

DinKretaFerie er lig med høj service og tryghed

Jeg kan varmt anbefale DinKretaFerie - og jeg giver hermed 5 stjerner også gerne 6.

Men pas på - når du først har booket ophold hos DinKretaFerie vil ingen andre rejsearrangør kunne leve op til den service og standard - det er stærkt vanedannende og vi skal helt sikkert booke hos DinKretaFerie igen!

Vi var af sted sidste år og vil meget gerne af sted igen i 2013 - det er slut med charterrejser, sålænge Karen udlejer villaer på Kreta. Der er ingen tvivl om, at hendes hjerte banker for Kreta og det er hendes fornemmeste opgave, tror vi, at hendes gæster skal føle den samme kærlighed.

Da vi var både børn og voksne, der skulle af sted, var der flere hensyn der skulle tages, inden vi bookede vores ophold. Karen var i denne proces utrolig sød, imødekommende, serviceminded og ikke mindst meget tålmodighed ift vores krav. Karen var meget hurtig i sine tilbagemeldinger og vi følte hele tiden, at der var en god og ærlig kontakt i vores mange mails frem og tilbage. Der var helt klart tale om en kontakt, som var til at stole på.Karen kom selv med forslag til, hvor vi ville få den bedste ferie og var samtidig også meget lydhør overfor vores ønsker.
Da vi ankom til villaen først på aftenen, var ejeren til stede og hun viste os rundt i huset. Der var indkøbt de mest nødvendige ting til os, som var sat i køleskabet. Der manglede ikke noget! Det var fuldstændig fantastisk, at opleve, at der var styr på det hele og huset var endda over vores forventning.
Vi kan varmt anbefale andre at bruge DinKretaFerie og det er absolut ikke sidste gang, vi vil benytte os af villaleje på Kreta.
Det er trygt og rart, at der er en dansker i området, som kan træde til og hjælpe, såfremt man skulle få behov.

Karen - tak fordi du gav os en rigtig dejlig ferie!

23. november 2012

Trygt og godt

Vi har i mange år rejst på egen hånd til Grækenland, og da vi første gang skulle besøge Kreta, faldt valget på at booke via DinKretaFerie. Det har vi så gjort 3 gange i alt nu. Vi valgte pensionatet Semeli. Normalt vender vi ikke tilbage til tidligere feriesteder, fordi vi gerne vil se noget nyt, men lige bestemt her har vi fået alt det, vi kan begære. En fin service både hos DinKretaFerie og på Semeli. Vi fik af DinKretaFerie tilbud om at de ville booke taxi fra lufthavnen og ind til feriestedet,.Desuden havde DinKretaFerie arrangeret en græsk aften og der var mulighed for at ringe til Karen hos DinKretaFerie hvis vi fik problemer, eller hvis der skulle dukke spørgsmål op. Vi kan varmt anbefale at leje feriebolig via DinKretaFerie. Trygt og helt perfekt - hvis du altså vil spare en masse penge på ophold, og det vil vi gerne. Vi kommer igen.

11. november 2012

Konaki, Panormo - alle tiders afslappende feriested.

Vi har netop været på Kreta i uge 42 med det bedste vejr, man kan tænke sig efter årstiden, 26-30 grader og næsten skyfrit hele ugen.
Vi er fire voksne, og vi havde lejet os ind i en ferielejlighed på Konaki gennem DinKretaferie og Karen. Stedet var fint beliggende, 100 m til indkøbsmuligheder og ca. det samme til stranden. Selve lejligheds komplekset var meget velholdt og hyggeligt at se på udvendigt, mens man godt kunne se indvendigt, at det ikke var helt nybygget. Værtsparret var nogle meget flinke og rare mennesker, som gjorde deres til at få opholdet til at fungere. Vi oplevede også en dag, hvor der var strejker i de større byer, men vi blev adviseret dagen før af Karen - og en lokal tjener fortalte os aftenen før, at vi burde holde os fra en planlagt tur til en markedsdag. Det gjorde vi så og mærkede derfor ingen gener af strejken. Alt i alt kan vi kun anbefale en henvendelse til Karen og DinKretaferie, hvis du skal planlægge din egen tur til Kreta

7. november 2012

individuel ferie på Kreta

vi var blevet trætte af charter og jeg gik på nettet og var så heldig at finde DinKretaferie, det har vi ikke fortrudt, der er boliger til mange og til få og til dem som vil bo tæt med hvor det hele foregår og til dem som foretrækker at bo blandt det kretiske folk, tæt ved vand eller oppe på bjerget, så der er noget for enhver smag, selv har vi holdt ferie på deres eget landsted midt blandt hunde, høns, katte, geder, får,kaniner og søde mennesker og dejlig udsigt til bjerge og kysten.
Denne gang tog vi også til Nea Hora lidt udenfor Chania by,det kan også anbefales.
Marianne Stonor

5. november 2012

Hjælpsomhed og varme på Kreta

Som ved et lykketræf fandt vi Karen på nettet, og så gik det bare derud af med at få bestilt rejse sammen med vores venner - nu skulle de mange års sammensparede penge fra vores kortklub fyres af!
Karen var der for os hele tiden, og hun klarede alle mulige udfordringer lige fra flybilletter, billeje og til opfyldning af køleskab.
Sygdom kom på tværs og vores venner måtte rejse alene. Karen var der straks med opmuntrende mails, og hun gav vore venner en fantastisk ferie.
Vel hjemme igen er vennerne ikke i tvivl - vi må derned allesammen. Så uge 42 er allerede bestilt, og vi er igen mødt af Karens personlige og kvikke betjening - vi ses på Kreta, Karen :-)

DinKretaFerie kan anbefales!

VI var en familie på 7, der var afsted til Kreta en uge. Via Karen lejede vi en villa og 2 biler.
Villaen var fantastisk, det græske folk venlige og mere engelsktalende en forventet. Vi mærkede intet til krisen. Vejret var skønt langt det meste at tiden, 22-30 grader i oktober.
Vi besøgte Karen og Mikalas sted - fantastisk udsigt, hyggeligt, dejlig mad.
Alt fungerede perfekt, med undt. af at den ene bil pludselig ikke ville starte. Vi fik straks tilbud om en taxa (!) hvorend vi skulle, på firmaets regning!
Servicen fra Karens side var tiptop hele vejen.

Selvstændig Kreta Ferie med dansk support

Efter at have googlet "authentic Crete" i håbet om at finde en hyggelig og ikke alt for turistet lille by med både hav, by og natur, fandt jeg linket til Din Kreta Ferie. Det var lige hvad vi efterspurgte og vi havde en fantastisk ferie i hyggelige Panormo, hvor værtsparret stolt promenerede deres lille barnebarn op og ned af gaden.
Super fine oplevelser på Konaki Apartments, og man føler sig næsten som en del af familien, når husets frue insisterer på at lære disse nordiske barbarer de mest basale hilsner og høflighedsfraser. På køretur i de omkringliggen bjerge stødte vi på en lille græsk-amerikansk olivenolie producent, som selvfølgelig var i famile med hotelejerne: Grækenland, når det er bedst!
Hvis man ikke orker charter-rejsen, men alligevel gerne vil have sikkerhed for kvalitet, så er Din Kreta Ferie et virkelig godt bud, som jeg kun kan anbefale.

konkurs Cimber/Sterling

Glæder mig til at flyve til Kreta, man er jo i lufthavnen før en vis mand får sko på tjekker ind alt ok , kommer til gaten , gate gourme er ved at laste der ser godt ud, flere mennesker kommer til , tiden går og ganske vist står der at næste besked kommer kl. 0800 tænker ikke nærmere over det. først da kl. er 0615 undrer vi os, hvad sker der ? een er på nettet kan fortælle at cimber/sterling er krakket, nå hvad så , ingen giver besked om noget, vi henvender os hos SAS der kun fortæller at vores kufferter kan hentes i bagage udlevering. shit hvad nu? mange af os forsøger at finde andre fly at komme med men nej det lykkes ikke; ingen ved noget. hvad gør en klog ringer til Karen på Kreta og hvad sker hun har allerede sørget for en billet til næste dag ; hun er bare så god og m.h.t. hotel og bil der er bestilt ordner Karen det. knus til Karen. det gør at jeg fortsat satser på ferie på Kreta via Karen og hun har hoteller i flere forskellige prisgrupper og mange steder på det nordvestlige Kreta. Har boet på mange forskellige kategorier hoteller med mange venlige grækere og stadig på trods af krisen er det græske folk søde, venlige og gæstfrie.Dinkretaferie er et virkelig fint alternativ til de store rejsebureauer, den personlige kontakt betyder også at jeg får små tips om steder hvor turister ikke lige finder vej. Knus til Karen fra Karin Karlsson i Roskilde

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto