Dine Advokater

1. Centraladministration og juridiske services

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

DINE Advokater ApS

Andre kiggede også på

Vi kan varmt anbefale advokat Bjarne Rasmussen og sekretær Jane Wichmann fra Dine-Advokater.dk

Vi har benyttet dem både i forbindelse med salg af bolig og nybyggeri.
De er begge meget kompetente til deres arbejde, og de har altid tid til at hjælpe og besvare spørgsmål.
Især vores byggesag understreger vigtigheden af at have en god advokat på fra starten af et nybyggeri. Til orientering kan oplyses, at vi havde valgt et byggefirma, som blev grundlagt i 1978. Et byggefirma, hvor vi havde en forventning om, at de behandlede deres kunder anstændigt. Vi blev desværre klogere.
Vi kan derfor på det varmeste anbefale, at man benytter advokat Bjarne Rasmussen og sekretær Jane Wichmann.

28. maj 2017

Besvarelse fra Dine Advokater

Tak for de pæne ord. Jeg er glad for at kunne hjælpe Jer, og glad for, at I trods alt er glade for Jeres nye hus, selvom I måtte meget bøvl igennem før I nåede så langt. :-)

Yderst Tilfreds

Jeg har Advokat Firmaet i 3 efter hinanden sager. Jeg er yderst tilfreds med resultater.
Advokat Bjarne Rasmussen har fuld kompetence og gå direkte til sagen.
Jeg kan anbefale Advokat firmaet for deres højt service niveau og deres fuld forståelse af min sag.

22. august 2016

Besvarelse fra Dine Advokater

Tak for de pæne ord - jeg har været glad for at hjælpe dig. :-)

Familiadvokat

Meget positiv oplevelse, kompetent, altid til at få fat i, selv på hans ferie, lyttende.
Kan klart anbefales

3. august 2016

Besvarelse fra Dine Advokater

Tak for de pæne ord Niklas. Har været glad for at kunne hjælpe dig :-)

Kan varmt anbefale Dine Advokater !!

Jeg har i 2 omgange fået hjælp fra Bjarne Rasmussen, som har taget ca. 2 år hver gang. Jeg er mere end fuldt ud tilfreds og har altid fået en god behandling med rådgivning og vejledning.
Der har altid været meget hurtigt svarmelding tilbage til mig enten om det var på mail eller pr. telefon. Fik hver gang i telefonen altid af vide jeg bare skulle ringe hvis jeg havde nogle spørgsmål.
Bjarne er en meget dygtig Advokat og vil altid føle mig tryk ved at han køre min sag.

14. juli 2016

Besvarelse fra Dine Advokater

Tak for de pæne ord Line. Er glad for, at jeg kunne hjælpe dig :-)

Dårlig behandling og inkompetence

Sjældent har jeg mødt magen til inkompetent advokatfirma- Hold fingerne langt væk fra dette.

Ringede til dem klokken 14, da de sendte mig et brev, at anklagemyndigheden havde udvalgt dem som advokater, ja hvorfor mon, da anklagemyndigheden så var sikker på at vinde.

Ringede til den, men jeg kunne ikke snakke med advokaten og sekretæren var gået hjem...Efter at have presset på, så fik jeg fat i advokaten, som var arrogant og ikke havde styr på hans ting.

Brug dem ikke.

forsættelse på sagen:

Ringede til en anden advokat, som var yderst kompetent. Brugte en time på sagen, hvor han skrev et brev til politet, hvorefter politiet frafaldt sagen. adv. Bjarne Rasmussen anbefalede at tilstå,,, ADV: Bjarne Rasmussen brugte en 1,5 time på sagen, hvorfor fandt han ikke dette ??

Adv. Bjarne rasmussen fakturede 1,5 time i sagen på en sagen, som han ikke har behandlet, men har også rygte for overfakturering.

Mener stadig, at han bør skulle en tur i advokatnævnet, men da politiet trak sagen efter kompetent rådgivning fra en ordentlig og dygtig advokat, så kunne jeg ikke bruge advokatnævnet, da det var politiet som skulle betale. Derfor trak jeg sagen omk. advokatnævnet tilbage.

BRUG HAM IKKE: MEN DER ER VEL EN GRUND TIL, AT HAN HAR 3 NEGATIVE ANMELDELSER.

Hvorfor er Bjarne Rasmussen den eneste, som siger, at han er kompetent, men 3 negative anmeldelser siger det modsatte ?

12. marts 2015

Besvarelse fra Dine Advokater

Tak til Jesper for at give mig lejlighed til at korrigere nogle misforståelser: Det er ikke anklagemyndigheden der vælger mig som forsvarer, men derimod Retten. Straks jeg modtager meddelelse fra Retten om at være forsvarer, skriver jeg til den jeg skal være forsvarer for. Det gjorde jeg også i Jespers tilfælde, og det er det brev Jesper ringede til mig om. Jespers spørgsmål var hvad sagen drejede sig om, og jeg oplyste, at det stod i brevet, og at jeg lige ville tage Jespers sag frem, så jeg kunne give yderligere oplysninger. Da jeg havde taget sagen frem, var Jesper meget utilfreds med alt det der stod i mit brev til ham. Jeg oplyste Jesper om, at jeg som advokat har pligt til at sende ham en skriftlig ordrebekræftelse, og at Advokatsamfundet (som alle advokater skal være medlem af) kræver at jeg giver en række specifikke oplysninger. Jesper var fortsat meget utilfreds, og jeg blev så enig med Jesper om, at han nok skulle finde en anden forsvarer, og det gjorde han så. Jeg nåede således slet ikke at være forsvarer for Jesper. Ærgerligt, at han ikke nåede at opleve, at jeg en særdeles kompetent forsvarer. Jesper klagede over mig til Advokatnævnet, (som jeg også i brevet helt generelt havde oplyst ham om mulighederne for) men han trak senere klagen tilbage.
advokat Bjarne Rasmussen

Endnu en gang tak til Jesper for nye kommentarer. Det giver mig anledning til at korrigere lidt yderligere. Det er ikke korrekt, at jeg har brugt "1,5 time" på sagen. Det korrekte er 1 time og 15 minutter, og det er det, jeg har oplyst til Retten, og som er godkendt af Retten. Både før og efter Jespers sag har jeg haft mange (og tilfredse) klienter. Men som advokat, kan det desværre ikke undgås, at nogle klienter - som Jesper - er utilfredse. Vi bestræber os dog på, at give alle klienter en ordentlig og seriøs behandling. Men en sjælden gang passer "kemien" simpelthen ikke sammen, og så er det godt for en utilfreds klient, at der er ca. 6000 andre advokater at vælge imellem. Og godt for Jesper, at han har valgt denne mulighed, og fået et godt resultat.
Bjarne Rasmussen

daniel jakobsen

Jeg kan ikke anbefale advokatselskabet [..]. Sagsbehandleren [..] forklarer mig at min erstatning bortfalder hvis jeg ikke skrev under (inden for 3 mdr) på tilbuddet fra forsikringsselskabet, efter jeg så har skrevet under, oplyser [sagsbehandleren] mig at dette ikke er sandt. Jeg føler virkelig ikke at advokatselskabet varetager deres klienters interesse.

6. juni 2011

Besvarelse fra Dine Advokater

Jeg har tidligere svaret Daniel, men da hans anmeldelse stadig står her mere end 4 år efter, vil jeg for en sikkerheds skyld kommentere den igen. Vi har repræsenteret Daniel på bedste vis, og også opnået et godt resultat til ham. Det er korrekt, at hvis et tilbud fra et forsikringsselskab ikke accepteres, vil det bortfalde. Hvis forsikringsselskabet ikke har sat en frist for accept, siger loven ikke klart hvornår tilbuddet bortfalder, men det skal ske indenfor den tid forsikringsselskabet ved tilbuddets afgivelse "kunne påregne ville medgå". Derfor har vi oplyst til Daniel, at han i sin sag ikke måtte vente mere end 3 måneder på at tage stilling til om tilbuddet skulle accepteres. Det har vi oplyst Daniel om, og det er beklageligt hvis han har misforstået informationerne herfra.

Bundkarakter

Anmodede om hjælp til erstatning efter arbejdsskade. Det blev til en masse brevveksling med forsikringsselskabet, behæftet med adskillige fejl. Dertil kommer flere fejlbehæftede fakturaer. Til sidst måtte de meddele mig at de ikke længere kunne varetage min sag, da de ikke havde kompetancen i huset.

1. august 2010

Besvarelse fra Dine Advokater

Jeg har tidligere svaret Rolf, men da hans anmeldelse stadig står ukommenteret her 5 år efter, vil jeg for en sikkerheds skyld svare på ny. Det er ikke korrekt, at vi har præsteret adskillige fejl i brevveksling og fakturaer. Men det er korrekt, at Rolf ikke var enige i vores vurderinger. I en sådan situation, foreslår vi klienten - og det er også sket i Rolfs tilfælde - at finde en anden advokat. Og så er det meget tænkeligt, at vi mundtligt har sagt til Rolf, at vi nok ikke var dygtige nok til hans sag.
Advokat Bjarne Rasmussen