Din Erstatningsadvokat Anmeldelser

4,4

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Jeg kan i høj grad anbefale Steen…

Jeg kan i høj grad anbefale Steen Thorup som erstatnings advokat.
Steen er virkelig rar og havde fuldstændig styr på min sag. Jeg har været tryg hele vejen igennem med ham ved min side, og han svarede altid på alle mine mange spørgsmål. Jeg fortryder på ingen måde at have valgt Steen til at føre sagen for mig.

8. januar 2023

Effektiv, fair og en du kan regne med!

Steen Thorup er en særdeles effektiv, menneskelig advokat der lytter, skærer igennem det irrelevante, er meget fair og har de bedste priser i branchen.
Jeg vil til en hver tid anbefale at du ringer til ham med det samme hvis du har en erstatnings sag, hvis du er kommet til skade kan det vitterligt ikke betale sig ikke at få en advokat til at hjælpe dig, allerede dagen efter.
Lad være med at vente til sidste sekund ligesom mig.

2. juni 2021

Professionel og dygtig

Jeg har brugt Steen Thorup som min erstatningsadvokat i en sag, der desværre trak meget langt ud pga. modparten. Jeg kan nu afslutte min sag efter 6 års kamp, hvilket jeg kan takke Steen for!

Steen har været yderst professionel og dygtig hele vejen igennem. Han har haft overblik og fokus. Han har været god til at informere om, hvad der skulle ske, og hvordan vi sammen skulle løse det. Han har været god til at formidle videre til mig samt at forklare, hvis jeg har haft spørgsmål ift. paragraffer, risici, krav eller andet. Han har altid holdt den gode tone ift. modparten, selv når det har været frustrerende og svært.

Jeg har bestemt været tryg hele vejen igennem ved at lade Steen overtage min sag.

Jeg kan klart anbefale Steen Thorup som erstatningsadvokat.

14. marts 2021

Steen er en fantastisk og ærlig…

Steen er en fantastisk og ærlig advokat, som overtog min datters og min sag. Jeg er så glad for, at jeg skiftede over til ham. Han har altid tid til, at man ringer, og man føler ikke, at man er en belastning. Han har et godt overblik, og han yder råd og vejledning hele vejen gennem forløbet. Dertil kommer, at han er god til at orientere en om, hvad der sker i sagen.

Nu håber jeg ikke, at vi får brug for en erstatningsadvokat igen, men hvis vi gjorde, ville jeg ikke tøve med at kontakte Steen.

1000 tak, Steen for at hjælpe os igennem et langt forløb. Jeg havde ikke klaret det uden dig :0)

8. november 2020

Ærlig, troværdig, professionel.

Har afsluttet et ca 11 årig forløb med Steen Thorup som advokat på denne sag og kan kun varmt anbefale ham.
Man må sige at man under en sag med både kommuner og forsikringsselskaber bliver meget presset og frustreret. Man skal konstant balancere i en verden hvor alt idag er dækket af mistillid og paragraffer og reformer. så det eneste faste trygge holde punkt under en sådan proces er at havde en kompetent advokat som Steen Thorup med sig undervejs. Hos Steen får man lov at komme af med frustartioner, mens han holder fokus på det relevante. Man kan aftale med ham hvornår man selv indhenter dokumenter og hvornår han gør noget i ens sag. Han er fair i rammesætningen af omkostninger og informerer en omkring ens forbrug af hans bistand når behovet er der. I denne sag var der undervejs tvivl omkring om man skulle stoppe sagen mens man stod med et tilbud, men i sidste ende faldt valget på at følge Steens kyniske advokat råd og hans mange års erfaring hvilket gav pote og gav en langt højere erstatning end modpartens 1 tilbud. Men man skal vide at processer som dette kræver tålmodighed og is i maven trods man er igennem mange rutchebane ture. Men vil klart anbefale enhver at bruge Steen Thorup i en sådan proces for du får hvad du betaler for og du finder ingen som i den grad er så kompetent, ærlig, troværdig, samt professionel og som holder styr på paragraffer, fokus på sagens kerne og bistår med vejledning. Lad hver at tro man kan gå igennem sagerne selv uden en advokat, for der er så mange faldgrubber man som almindelig person intet aner, så derfor anbefaler jeg at hyrer Steen Thorup. Uanset hvad så ring og hør hvad han kan gøre i din sag for det er alt værd.
Husk du er mere værd end at lade dig nøjes med noget, tag kun den bedste som er Steen Thorup efter min personlige anbefaling.

27. januar 2020

En meget lang svær sag blev kørt i hus med stil

Jeg har været yderst tilfreds med den service jeg modtog fra dinerstatningsadvokat v/Steen Thorup.

Steen er knivskarp og rigtig god til at sætte sig ind i alle sagens vinkler inkl.den frustration, der følger med fra dig som klient fordi modparten driver en til vanvid. Selvom man er helt op at ringe over situationen så kører Steen altid med god tone og han formår at holde modpartens fokus på sagens kerne mens han forklare klienten klart og tydeligt, hvad der venter forude og hvornår der må/kan gøres noget bestemt mv. Steens fokus er at få sagen afsluttet til alles tilfredshed uden unødig videre tovtrækkeri i bl.a. i retsalen, som helst skal være aller sidste udvej. Så uanset hvor hårdt han går til på modparten så er tonen tydeligt til gavn for en fælles forståelse som fremmer en mindelig afslutning.

Steen gennemskuer sagen meget hurtigt og hvis han tager sagen danner han hurtigt et godt overblik over situationen og forklare vejen frem. Han er meget ærlig om alt hvad man spørger om fra salær til hvad man kan forvente af sagens udfald. Hvis man beder om noget udover det, der er aftalt fortæller han med det samme om det koster ekstra og/eller om det er nødvendigt i den pågældende sag f.eks. at have ham som bi-sidder ved samtale med kommunen. Han øser ud af sine mange års erfaring på området og giver gode eksempler som skaber klarhed over din situation.
Stærke frustrationer undervejs kan ikke undgås når sagen strækker sig over længere tid men med Steen føler man sig i rigtig gode hænder.

Min sag var lang, omfattende og til tider helt uigennemskueligt, især for modparten. Steen har godt øje for detaljer hvad angå både §§ og talberegninger, som tit glippede for både mig og modparten. F.eks. lå nogle ting over et år tilbage i korrespondancen som f.eks.aftalt beregningsgrundlag og vi andre havde glemt alt om den men Steen leder alles opmærksomhed hen til det vi sidst aftalte, og få modparten tilbage på beregningsbordet så hele beløbet kommer med. Alt er nu afsluttet og jeg er meget tilfreds med den rådgivning jeg fik samt sagens udfald.

Jeg vil klart anbefale dinerstatningsadvokat v/Steen Thorup.

16. december 2018

Yderst professionel, kyndig og reel!

Jeg har benyttet mig af Din erstatningsadvokat v. Steen Thorup gennem en større erstatningssag, der takket være Steen Thorup forløb rimelig smertefrit og blev afsluttet tilfredsstillende trods en meget besværlig og usamarbejdsvillig modpart.
Steen hjalp mig sikkert gennem junglen af paragraffer, berettigelser, krav, muligheder, risici mm., og uden hans kyndige vejledning havde jeg mildest talt været på bar bund og havde stået i en situation, som var langt mere uoverskuelig og frustrerende, end den allerede var i forvejen.
Steen var altid i stand til at komme med kvalificerede og klare svar på alle mine spørgsmål, og det føltes derfor trygt at følge hans anvisninger og overlade sagen i hans hænder.
Han er yderst professionel og effektiv, og samtidig fornemmer man hele tiden mennesket bag.
Således får man en både saglig, reel og meget sympatisk behandling, og jeg kan derfor varmt anbefale Steen Thorup som erstatningsadvokat!

9. oktober 2018

Min Erstatningsadvokat / Steen Thorup

Min Erstatningsadvokat / Steen Thorup, Har udført et rigtig flot og profesionelt arbejde, i forbindelse med en genoptagelse af en tidligere skade. Steen går ikke på kompromiser og har fået maximal erstatning. Vi takker mange gange.

Susanne og Jan Hansen

5. juni 2018

Anbefaling af Din Erstatningsadvokat

Din Erstatningsadvokat v. Steen Thorup, har udført et meget professionelt og godt arbejde på mine vegne igennem et svært forløb. Altid hurtigt og kompetent udført. Jeg kan kun anbefale Din Erstatningsadvokat til andre der, men forhåbentligvis ikke, havner i min situation. Torben Andersen

14. marts 2018

Professionel og ærlig service med hurtig behandlingstid af sag

Jeg har brugt firmaet, da jeg for to år siden blev påkørt af en bil. Min advokat (Steen Thorup), har guidet mig gennem hele forløbet og har styret al korrespondance ml. skadevolders forsikringsselskab og undertegnende. Det har været dejligt at få hjælp til alle de papirer/ sagsakter der skulle indhentes i forbindelse med skaden.
Min erstatningsadvokat sørgede for at jeg fik penge for svie og smerte samt tabt arbejdsfortjeneste under min lange sygemelding på mere end 1 år.
Jeg kan varmt anbefale firmaet til alle, der står i den uheldige situation at være kommet ud for en skade/ uheld m.m.

4. juni 2015