Bestilte og fik afsendt min pakke samme dag. Den var klar til afhentning på posthuset dagen efter. Fin webshop og produktet var som det skulle være.
Har før handlet hos DiMaria med succes. Denne gang skulle vi bruge en special-lavet sticker. Ved henvendelse til DiMaria, fik jeg super hurtigt svar retur med forslag til, hvordan stickeren... Se mere
Meget tilfreds med servicen i form af mails med ordrebekræftelse, hvornår varen blev afsendt, samt tlf.nr. hvis der skulle opstå problemer med leveringen, hvilket der ikke gjorde. Varen blev lever... Se mere
Købte et citat i akryl. Fineste kvalitet, er yderst tilfreds. Står fint på en hylde nu :) Hurtig levering på en dag. Indpakningen var i top, i papkasse med bobbelplast, derudover var selve akryl-cita... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
DiMaria er en lille dansk designvirksomhed med design, produktion og salg af wallstickers. Vi sælger online direkte til vores kunder, og ringer eller mailer du til os, snakker du direkte med ejerne - Anni og Karsten Gudiksen. Vi designer primært citater og tekster og dekoration til børneværelset, og laver også hundredevis af specialdesigns hvert år. Vi håber du er tilfreds med vores udvalg, ordrehåndtering og kundeservice, ellers hører vi gerne fra dig.
Hjarbækvej 65, 8831, Løgstrup, Danmark
- 50 44 68 00
- info@dimaria.dk
- www.dimaria.dk
Andre kiggede også på
Stort udvalg, fornuftige priser og hurtig levering!
Jeg bestilte 8 postkort fra Dimaria og de blev leveret to dage efter - i pakken lå endvidere to fine wallsticker-sommerfugle som nu pynter på væggen :-) Vil klart kigge forbi siden næste gang jeg skal have lignende produkter :-)
God service / hurtig levering
Kan kun tale varmt om firmaet - jeg handler der bestemt igen. Helt igennem god service og meget hurtig levering.
Super skønne produkter, dejlige priser og virkelig hurtig betjening, og så en lille chokolade til manden;-)
Der var simpelthen så mange ting og vælge imellem, og alle mulige farver, det var super nemt at bestille, ikke for mange klik, og så gik det hurtigt med leveringen, og skønt med bonus materiale. ;-)
Helt fantastisk service!
Jeg bestilte en plakat, og få dage efter modtog jeg den - desværre var plakaten gennemblødt, fordi Postbudet havde kørt rundt med pakken i regnvejr, så jeg måtte bede posten om at tage den med igen. Jeg kontaktede DiMaria Wallstickers, som ordnede det hele og sendte mig en ny plakat uden beregning.
Det var helt igennem fantastisk service, og ikke nok med det, så var der lagt lidt chokolade og et par wallstickers med i min forsendelse. Plakaten levede i den grad op til forventningen, og var meget flot.
Det var første men absolut ikke sidste gang jeg handler hos DiMaria, og det vil blive anbefalet til alle jeg kender.
super fed og personlig vægudsmykning
meget hurtig levering og tip top service. En fed måde at gøre sit hjem personligt på ved at få lavet sin egne wallstickers. Kan dog være lidt svære at sætte på vægge, der ikke er fuldstændig glatte.
Yderst tilfreds
Har bestilt personlig wallstickers til min arbejdsplads. Undervejs havde vi mange tilretninger, og den personlige service vi fik fra Dimaria, var super.
Resultatet blev fantastisk, og vi glæder os over at kigge på vores helt egne ord i stort format på væggen.
Lynhurtig respons pr. mail og lynhurtig levering.
Fantastisk
Vi var spændte på om de bestilte wallstickers kunne hæfte på vores murede vægge da de er med lidt struktur.
Det er intet problem, og vejledningen der fulgte med var i top. Det er blevet super godt og til daglig glæde.
En lille anbefaling: Følg vejledningen nøje og giv dig god tid når du sætter dem op, især de små bogstaver kræver tålmodighed, og vi synes det er nødvendigt at være to.
Kvalitet og service i top!
Ufattelig hurtig levering, flotte wallstickers, gode vejledninger, simpel og gennemskuelig virksomhed. Kunne ikke være mere tilfreds, bestilte mandag og onsdag var væggene prydret med smukt håndværk :)
For dyrt - og ingen prisgaranti!!!
For dyrt - har givet en pris over 30% mere end andre steder - og ingen prisgaranti!!!

Besvarelse fra DiMaria Wallstickers
Overfør kvalitet til dit hjem
Funger bare ! Wallstickers af god kvalitet , pakket ordenligt til forsendelsen,Handel og levering uden problemer. Handler gerne i firmaet igen.
hilsen Hanne
Jeg skulle bruge en bestemt wallsticker til mit barnebarns fødselsdag. Selvom jeg bestilte med 3 dages varsel, så nåede gaven frem inden hendes fødselsdag.
Og hun blev iøvrigt meget glad for gaven.
Meget fin response på mail !!
God service - hurtig levering
Købte en smuk plakat til vores frokoststue, den kom som aftalt og pynter gevaldigt.
Fantastisk
Den fedeste Wall stickers er kommet op i køkken/alrum 'vores familie' i sølv! Super sej og hurtig levering.Det var et sats da den skulle op på vandskurede vægge, men det er blevet et godt resultat.
Superb
Hurtig levering og flotte produkter - kunne være rart hvis i nogen dage eller uger kørte med gratis levering - bare for at lave lidt anderledes...
Højeste kvalitet og hurtig levering.
Jeg anbefaler Dimaria til alle jeg kender og når vores gæster spøger hvor vores flotte wallstickers er fra så viser jeg dem hjemmesiden.

Besvarelse fra DiMaria Wallstickers