Købsoplevelse i absolut topklasse. Vi fandt Diluxu biler (og Kim) ved et rent tilfælde og heldigvis for det. Vi har fået en ovenud fin og sober behandling af Kim - utrolig behagelig og ikke mindst in... Se mere
Jeg kan ikke anbefale Diluxu. Vi ventede forgæves på en bil i tre uger, hvor leveringstidspunktet hele tiden blev udskudt. Da vi var blev “brændt af” for tredje gang blev vi bedt om at overføre 5.000... Se mere
Vi købte i efteråret 2021 en BMW I3S hos DILUXU. Bilen blev købt ubeset og uden prøvetur, men alt var i orden på bilen ved modtagelsen. Efterfølgende har der været en enkelt mindre reklamation, som... Se mere
Har forsøgt at komme i kontakt med dem flere gange men de svare ikke.. Virker meget useriøst
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har forsøgt at komme i kontakt med dem…
Har forsøgt at komme i kontakt med dem flere gange men de svare ikke..
Virker meget useriøst
Super god oplevelse at handle bil hos Diluxu!
Jeg havde egentlig besluttet ikke at skifte min gode Mercedes C200 CDI dieselbil ud det næste par år, havde lige fået den synet. Men en tur forbi Kim Dennig hos Diluxu e-motion, gav mig noget at tænke over. En god relevant snak omkring det at skifte til elbil, med masser af god info gjorde at nu var det nu. Ikke så meget sniksnak om alt det som man ved i forvejen, men afklaring af det som er relevant. Og så er det jo en fornøjelse at det er samme person man taler med fra først til sidst! Tak for en super god behandling. Mvh Kim Jessen
Køb af brugt BMW ix3
Køb af brugt BMW ix3
Vi har i efteråret købt bil hos Diluxu ubeset. Vi havde gode samtaler med sælger og billeder at gå efter. Det har virkelig været en positiv oplevelse. Der er blevet taget godt hånd om os i det hele, både med køb samt salg af ældre bil.
Levering af bilen fra Fyn til Sjælland blev også klaret.
Når vi engang skal have ny bil igen, er Diluxu det første sted vi søger - vores absolutte anbefalinger herfra.
Jeg havde den fornøjelse at købe min…
Jeg havde den fornøjelse at købe min nye (brugte) Skoda enyaq.
Havde en dejlig oplevelse og han tog min Mondeo i bytte.
Gode priser rare samtaler med Kim.
Køb af Cupra Born
Jeg har handlet med Diluxu igennem Kim, da vi i familien skulle have en Cupra Born.
Kim leveret en super service og gav en god pris for byttebilen - Vi kørte fra København da vi slet ikke var i tvivl om at få den rigtige vejledning igennem Kim, når skal overgå fra forbrændingsmotoren til at kører ren EL.
Jeg vil helt klart anbefale Diluxu hvis du står i samme situation som os :-)
5 ud af 5 stjerner herfra!
Har lige været på syd Fyn og handle med…
Har lige været på syd Fyn og handle med Kim. Jeg købte en VW ID4; og fik en god byttepris for min gamle bil.
Alt er bare gledet rigtigt fint. Kim er rigtig behagelig at handle med. Så min varmeste anbefaling herfra.
Så set for vores vedkommende var det helt perfekt at tage turen fra det Sønderjyske. Så den lille køretur oveni den gode behandling vi har fået af Kim, gør bare oplevelsen helt perfekt.
De varmeste anbefalinger fra
Lars og Bitten
Køb af BMW i3S
Købte en BMW i3S hos Diluxu og vi fik en god personlig og forstående betjening af Kim. Meget nærværende og gode muligheder for prøvekørsel. Fik svar på stort set alle spørgsmål vi havde omkring købet.
Super oplevelse ved køb af Cupra Born
Min partner og jeg har lige købt en Cupra Born hos Diluxu med forhandleren Kim. Det har været en fornøjelse af handle med Kim. En super venlig person der har service i højsæde.
Ved levering af bilen, havde vi bøvl med at få banken til at overføre beløbet. Det tog over 1 time før det lykkedes, til trods for at vi dagen før havde forberedt alting med banken. Kim var meget tålmodig trods ventetiden, og vi undskyldte også flere gange, fordi hans familie også skulle vente, da de kom for at hente ham.
Tak for den gode behandling! :)
Vi har lige handlet bil hos DILUXU
Vi har lige handlet bil hos DILUXU, igennem Kim. Kim og DILUXU får den bedste anbefaling herfra. Kim har fra starten været god til kommunikerer med os som kunder og hele tiden holdt os opdateret, både inden køb af bil, men også efter købet. Vi har følt os trygge og godt orienteret ved køb af bil hos DILUXU. Da vi kommer på afhentningsdagen og skal hente vores nye bil, har Kim været ude og købe nye originale måtter, da der ikke var nogle i bilen. Dette var ikke noget vi på forhånd havde aftalt, men sikke en fin service. Desuden tilbød Kim - da vi skal afhente bilen - at møde os i Nyborg, da vi bor på Sjælland. Alt i alt, er vi godt tilfredse og vil give DILUXU og Kim vores bedste anbefaling. Tusind tak for handlen og din måde at være på Kim.
Købsoplevelse i absolut topklasse.
Købsoplevelse i absolut topklasse.
Vi fandt Diluxu biler (og Kim) ved et rent tilfælde og heldigvis for det. Vi har fået en ovenud fin og sober behandling af Kim - utrolig behagelig og ikke mindst interesseret i at alle skal føle sig godt tilpas gennem hele forløbet. Lige fra at prøve forskellige biler, få god sparring og gode råd, hvor man aldrig føler sig det mindste presset fra sælger. Det har været en ubetinget god oplevelse fra første telefon kontakt til afhentning af bil. Jeg vil 100 procent se, hvad Diluxu har på hylden næste gang, vi skal handle bil. Varm anbefaling herfra.
Vi købte i efteråret 2021 en BMW I3S…
Efterfølgende har der været en enkelt mindre reklamation, som blev udbedret på garantien - super fint!
Min næste el-bil bliver også købt hos DILUXU.
Købt en ID.4
Købt en ID.4. Fantastisk service, og en troværdig og behagelig handel.
Kim gjorde elbil's køb til en tryk og god oplevelse. Uden overraskelser.
Kim er en super behaglig mand. Det har været en rigtig god oplevelse at handle med ham. Han reserverede bilen til os efter jeg havde kontaktet ham, og det på trods af der var 5 der ringede og ville købe den på stedet. Så han endte med at pille den af nettet.
Der var “mormor lader”og V2L adapter i bilen. (følger med fra ny) men Kim mente ikke vi skulle køre uden et 3 faset kabel i bilen, så det fik vi også med, uden beregning.
Der var ingen “skjulte” gebyrer oven i købsprisen i stil med klargørring, levering, krav om finanering eller andet.
Kun prisen på nummerpladerne.
(Jeg fra bad mig klargørring, da jeg hellere ville gøre det selv)
Kim var virkelig fleksibel med åbnings tiderne. Vi kunne først prøve køre bilen sent om aften, da vi kom langvejs fra og vi skulle endelig bare køre en lang tur for at få god føling med bilen.
Han fik bilen på plader og toldsynet osv i løbet meget kort tid.
Alt sammen med super god kommunikation.
Og faktisk er han den eneste sælger jeg har set på Bilbasen der ikke, enten tog en sindsyg overpris for bilen,eller som reklamerede bilen på en måde, hvor man nemt kunne blive snydt af det udstyr der er i de danske biler men som er tilkøb i Tyskland.
Jeg kan kun på der varmeste anbefale at kontakte Kim, hvis man er på udkik efter en elbil.
Han vidste meget om bilen, og var helt ærlig hvis der var noget han ikke vidste, og så fandt han ud af det til næste gang vi talte sammen.
Vi har igennem Kim og Diluxu købt vores…
Vi har igennem Kim og Diluxu købt vores nye lækre Skoda Enyaq som vi er så glade for!
Bilen er importeret fra Tyskland, og var slået op på bilbasen. I en tid med lange leveringstider på fabriksnye biler, kan vi se at flere af de Enyaq'er som er udbudt på bilbasen er udbudt til en højere pris end listeprisen. Dette var ikke tilfældet hos Diluxu, og efter første snak med Kim, var der ingen tvivl om at Kim ligger vægt på at det skal være en god og ordentlig handel for begge parter.
Kim var god til at holde os opdateret løbende, og vi har følt os trygge igennem hele handlen, selvom det var en ny oplevelse både at købe elbil samt at købe en importeret bil.
Vi har derfor kun rosende ord og anbefalinger herfra :)
Fantastisk service!
Fantastisk service!!
Skal du have en ny elbil, så er det Diluxu motors du skal have fat i. Kim er yderst professionel og hurtig med at få ting klaret. Jeg blev enig med Kim om en Tesla Model 3, som han fik hjem fra Tyskland indenfor 1 uge. God kommunikation hele vejen igennem og samme eftermiddag/aften som den kom hjem sørgede Kim for at få plader på og levere den til mig på Sjælland, da jeg akut manglede bil. Det er hvad jeg kalder fremragende service. Kim tog sig endda tid til at gå bilen igennem med mig og funktionerne. Han fortæller at den ene fælge har fået et kantstenskys der var lidt grov, som han beklagede og sagde jeg blot skulle få fikset hos et autoværksted og så vil han dække dette.
Mine varmeste anbefalinger går til Kim og Diluxu Motors!
Hilsen Qendrim
Fantastisk oplevelse med diluxu motors
Fantastisk oplevelse med diluxu motors. Fik importeret bil fra Tyskland. Kim var en kæmpe hjælp, og alt gik gnidningsfrit.
Der var en lille mangel på bilen i forhold til den tyske forhandlers beskrivelse. Den tog diluxu sig af selvom det ikke var deres skyld, der var en mangel.
100% tilfreds.
Flink, ærlig og god købsoplevelse
Flink, ærlig og en rigtig god købsoplevelse.
Jeg kan varmt anbefale diluxu biler.
Vh Kim
Købte for nyligt en bil af Kim fra…
Købte for nyligt en bil af Kim fra Diluxu.
Han er en venlig mand der leverede super god service så vi var vældig tilfredse med handlen.
Kan klart anbefales at handle her.
Når først man har købt er det slut med service
Jeg købte en bil uden først at have prøvet eller se den. Bilen var som aftalt, og som forventet. Der var ekstra fælge med som aftalt. Så på det punkt ingen klager. Vi talte om at jeg skulle have et ladelabel med. Det lykkes ikke ejeren at fremskaffe et sådant inden afhentning. På dagen hvor jeg hentede bilen fik jeg at vide at der ville komme ladebokse og kabler i ugen efter, og at jeg kunne købe ladeboks til indkøbsprisen. Jeg har efterfølgende ikke kunne få kontakt til ejeren pr. sms eller telefon. Synes det er lidt uprofessionelt, inden handlen var der ingen problemer med kontakt.
Fin service i forbindelse med…
Fin service i forbindelse med hjemtagning af brugt el-bil fra Tyskland.