Digitalstreet.nl B.V. Anmeldelser

1,2

I purchased a Sponeta SDL Black Outdoor table tennis table via Galaxus.ch. The table arrived damaged (scratches on the playing surface and a broken side panel). Galaxus informed me... Se mere

een Becker navigatie gekocht en kreeg meteen de verkeerde aangereikt. domme opmerkingen van het personeel kreeg ik gratis erbij. navigatie heeft vanaf de eerste dag niet goed gefunctioneerd en de s... Se mere

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Snel en heel snel

Het zoeken naar een opdracht ging zeer vlot, betalen in 1 handeling en je wordt precies geïnformeerd wat de status is. Heel fijn en binnen een paar uur al de link ontvangen wanneer het wordt bezorgd. Sneller kan het gewoon niet :)

5. november 2014

Camera-klem toch nog te pakken!

De Cullmann Magnesit snelkoppelingen van de 42 x 42 mm serie worden niet meer gemaakt. Gelukkig kon Digitalstreet in Heumen er nog één leveren. Bestelling werd snel, netjes verpakt en verzorgd afgehandeld.

26. oktober 2014

Perfect geregeld

Zowel de bestelling online als de levering zijn perfect verlopen.
Bestellen is eenvoudig, goede terugkoppeling per email, dat vind ik altijd wel prettig omdat je op die manier goed voortgangscontrole krijgt over je bestelling. Dat geeft ook vertrouwen.
Artikel op tijd geleverd.
Bestelnummer 375821

25. oktober 2014

Perfecte levering en afhandeling

Product: "Canon Speedlite 430EX II Flitser" besteld bij DIGITALSTREET. deze is zeer snel geleverd en op de juiste manier bezorgd. Kwaliteit en prijs zijn zeer goed te noemen. Nota en garantiebewijs als bijlage bijgevoegd zodat we eventueel op een later tijdstip geen problemen verwachten. Een aanrader voor iedereen die een kwaliteitsproduct voor een aangename prijs wil aanschaffen.

24. oktober 2014

Goede service

Ik had een Sigma objectief besteld voor mijn Nikon. Na de bestelling werd er contact met mij opgenomen om te vragen welke body ik heb, omdat niet alle Nikon body's met dit objectief werken vanwege de autofocus. Bleek dat mijn body dus geen eigen autofocus aansturing heeft en enkel met objectieven werkt die een eigen autofocus motor hebben. Meteen en andere besteld, de volgende dag ontvangen. Goede service wat achteraf problemen heeft voorkomen.

6. oktober 2014

snel en goed

Op 5 januari besteld en op de 6e al geleverd. Snel en goed dus. Alles erop en eraan. Ik lees wat klachten over garantie, hopen dus dat we dat niet nodig zullen hebben.

6. januar 2012

Wettelijke garantie onbekend

digitalstreet verwijst je na de fabrieksgarantie naar de fabriek, in deze Nikon. Bij verwijzing naar de wettelijke garantie en het verzoek de klacht te onderzoeken ontkennen ze zelfs het bestaan van de wettelijke garantie. Zelfs na alle stappen gevolgd te hebben die consuwijzer.nl aandraagt blijven ze ontkennen en op aangetekende brieven reageren ze niet. Ze zijn ook niet aangesloten bij de geschillencommissie zodat niet anders resteerde ze aan te melden telefonisch bij consuwijzer in de hoop dat de consumentenautoriteit er wat mij gaat doen.

3. november 2011

Snelle levering

Afhandeling bestelling en betaling via Ideal is zeer snel verlopen.
1 dag na de bestelling de Panasonic Lumix TZ 20 in huis.

28. juni 2011

foutloze levering

Bestelling vlot, betaling via Ideal vlot en je komt terug op hun site die direct meldt dat bestellling is geslaagd. Een tracktrace-adres van TNT krijg je zodra het daar binnekomt. Ik bestelde vrijdagavond, zij postten op maandagochtend, toen kreeg ik bericht van Digitalstreet. Ik zag dat het dinsdag in het sorteercentrum was en smiddags met de chauffeur onderweg was. Nog voor ik thuis was, was het al bij de buren afgeleverd, briefje in mijn bus dat zij het hadden aangenomen. Perfect.

11. maj 2011

Snelle service

Vorig jaar een digitale camera gekocht. Goede overzichtelijke site, wordt vaak aanbevolen door Kieskeurig als voordelig en betrouwbaar. Ook goede presentatie van combinatieaankopen, als passend etui, accu en memorycard.
Goede afhandeling (info-voorziening en verpakking) van de bestelling

30. oktober 2010

snelle levering

Onderwaterbehuizing voor camera aangeschaft, alles netjes verlopen en 3 dagen later per post ontvangen.

7. oktober 2010

slechte aftersale

Ik heb hier een tamron 18-270 objectief gekocht, die binnen een maand een defect bleek te hebben. Nadat ik het had teruggestuurd, beweert dit bedrijf dat er niets met het objectief aan de hand is en krijg ik het ongerepareerd weer teruggestuurd. Mijn opmerkingen dat de lens toch echt niet functioneert, en ik dus een hoop geld voor een niet goed functionerend product heb betaald, zijn aan dovemansoren gericht. De medewerker wilde niet zeggen wie hij was, en intern blijkt er een slechte communicatie te zijn. Ik baal als een stekker dat ik bij dit bedrijf een lens heb gekocht!!

28. juli 2009