God (og gratis) oplevelse
Flinke og passioneret menesker på stedet, som gerne fortæller historier om de gamle motorer.
Absolut et besøg værd, hvis man er til teknik.
DieselHouse is built around a mammoth-sized B&W diesel engine from 1932, which for more than 30 years was the largest diesel engine in the world. DieselHouse tells, in an authentic environment, the history of the diesel engine, which is one of the central technologies of the industrial world. The exhibitions are supplemented by different types of audio-visual communication, which make them come alive and give the audience the possibility to focus according to interest.
Absolut et besøg værd, hvis man er til teknik.
Vi er 3 der i dag har besøgt DieselHouse Museum - Energiparken 8 - 2450 SV. Det var et fantastisk spændende besøg. Store maskiner/motorer i kæmpe rum. Museet er bygget logisk op - med fine infotavler og plancher - flere bevægelige. Afsæt gerne 2 timer. Vi fik i dag den allerbedste rundvisning af en medarbejder, der selv har arbejdet på B&W i en lang årrække. Et anbefalelsesværdigt museum! Gratis adgang. Tak for det. Mvh Jesper, Torben og Henrik A.