Snydt af billeder af Cala Blanca som var fup
Ankom til Cala Blanca i Taurito, Gr. Canaria d. 3-2 2018 og skulle være der i 4 uger. Ved ankomst måtte vi først vente 3 1/2 time til kl 1630 før vi kunne få vores lejlighed. Det viser sig at der er 2 elevatorer til 6 etager, een med spænd over de første etager og den næste med spænd over næste 3 etager, men slet ikke virker og man oplyser at de ikke ved hvornår de kan køre igen. Det er ikke ok når der så er 134 trapper at gå op og ligeså mange ned. Dette skal vi så hver dag i 5 dage, flere gange om dagen. Derefter virker den ene og nogle dage efter, den anden. Den anden er dog stadig problematisk og virker dog kun ca. hver 3` dag i resten af vores ferie. Da vi kommer ind i lejligheden ser vi til vores store skuffelse at den langt fra svarer til de billeder man har set på nettet. Det var noget af det værste vi har været indlogeret i. Eneste + var sengene og gardinerne, hvilke var det eneste som svarede til billederne på nettet. Rengøringen var ikke som lovet, det skulle være hver 3`dag, men efter 14 dage måtte vi flere gange påtale manglene rengøring og håndklædeskift. Vi måtte flere gange selv hente rene håndklæder da der gik op til 5 dage uden. Rengøringen var iøvrigt yderst mangelfuld. vi fejede selv gulvene 2 gange under opholdet. WC`et stod også løst på gulvet.
Som svar på tilbagemeldingen herunder, som jeg finder virkelig dumt at man kan undskylde sig for sådan en oplevelse, synes jeg det er absurd at tro vi kommer igen når man een gang har fået sin ferie delvist ødelagt !
Beklagelsen om at billederne ikke havde været som vores forventninger, kan jeg kun tilføje at de er direkte vildledende for gæsterne og dermed ikke kan undskyldes. Kun nogle lejligheder er renoverede, den vi fik var absolut ikke, så vi fik en helt anden vare end det forventede.
Vi vender aldrig tilbage, om det så var til halv pris, der er nok af andre hoteller at vælge mellem.
Hvis nogle skulle være i tvivl er vi i besiddelse af billeder fra lejligheden.
3. april 2018