Diamond Resorts Anmeldelser 4.632

1,3

1. Hotel
  2. Rejseselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Diamond Resorts offers timeshares and vacation ownership in 26 countries with destinations throughout the continental United States and Hawaii, Canada, Mexico, the Caribbean, Europe, Asia, Australia and Africa.

1,3

Dårlig

5 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Er lige kommet hjem fra en uge ferie på…

Er lige kommet hjem fra en uge ferie dette hotel.Bygget i 2012 så temlig nedslidt og rengøring ikke i top og beliggendeheden passer ikke der er 7 km til centrum og ikke 4 km som Sunweb skriver.Har gået hele turen så ved det. Så de 5 stjerne passer ikke her måske 3.5 OBS.

4. august 2025

Larm Stres og dårlig mad

3 elevator ned max ca 5 mennesker i hver
Til 13 etager og 300 værelser
Et elevator helved rekorden på en uge var en gang ventetid 38 min for kom op på 8 sal
Pool område meget højt musik fra 8 morgen til sent aften
Underholdning var det samme hver dag så teenager gad kun en aften
Maden i restauranten var langt under middel sorte æg og over steget og friture mad enten gummi agtig usmageligt eller ekstremt stærk
Nu har jeg sukkersyge så skal jeg ha cola er der cola free ved pool området smagte det af Mug hvor det i baren i lobbyen var ok
Mine baren soft drinks i køleskabet var med i all inc men jeg kunne ikke få skiftet dem ud med light produkter
I restauranten er der meget stressende
Ikke kun fra andre turister der løb rundt men også tjener alle steder du kunne knapt ta den sidste skefuld på gaflen eller nå at stille glasset før de straks hev det nærmest ud af hånden på en
De stod ligefrem og holdte øje med en mens man spiste eller drak for se præsis om hvornår du var færdig det var for os ikke en service men et stres faktor
Vi spurgte til hvor den del på stranden var der hørte til hotellet hvor der skulle være gratis ligge stole med i prisen vi blev hele tiden mødt med spørg der og spørg der ingen kunne fortælle os det og vi fandt det ikke yder mer var der meget affald på og ved stranden
Flere ting var direkte farlige ikke reperet eller holdt ved lige eks den sidste trappe op mod tag terassen var løs og kunne nemt knække flere af beskyttelse vinduerne på tag terassen og ud til kanten var enten løs / brækket i beslag eller ruder knust omkring de monterede holder og her kunne jeg godt frygte for et barn kom galt afsted.
Meget af personalet var afgante og kunne ikke engelsk.
Dette er bare en lille del omkring dette hotel der var så meget 🙈🤮
Har været på både 2 og 3 stjernet hoteller der er langt bedre
Her er der ingen ro eller afslapning og man skal lede længe efter de 5 stjerner
Sælger render rundt i pool området og ikke vil lade en være og man skulle gennem sælger i kælderen forbi anmassende sælger ved poolen for at komme ned i by gaden i Oba
Så aldrig igen jeg kommer her

2. juni 2025

Højt musik mm.

Det mindste man kunne gøre var at oplyse at hotellet havde en DJ lign. person ansat til at larme mest mulig ved poolen.
Voksen lege, gym. samt højt musik fra kl 10 til ca. 16 hver dag, det gider vi under ingen omstændigheder at høre på i sin ferie.
Kl ca. 21 begyndte de igen i deres tilknyttede Amfiteater til kl ca. 23.45
Hvis det havde været oplyst, havde vi ALDRIG valgt det hotel.
Hotellet var fint og rent, maden var ok og derfor dobbelt irriterende at de valgte den larm, gad vide hvor mange af gæsterne der syntes at det var fedt?

6. maj 2023

Snydt af billeder af Cala Blanca som var fup

Ankom til Cala Blanca i Taurito, Gr. Canaria d. 3-2 2018 og skulle være der i 4 uger. Ved ankomst måtte vi først vente 3 1/2 time til kl 1630 før vi kunne få vores lejlighed. Det viser sig at der er 2 elevatorer til 6 etager, een med spænd over de første etager og den næste med spænd over næste 3 etager, men slet ikke virker og man oplyser at de ikke ved hvornår de kan køre igen. Det er ikke ok når der så er 134 trapper at gå op og ligeså mange ned. Dette skal vi så hver dag i 5 dage, flere gange om dagen. Derefter virker den ene og nogle dage efter, den anden. Den anden er dog stadig problematisk og virker dog kun ca. hver 3` dag i resten af vores ferie. Da vi kommer ind i lejligheden ser vi til vores store skuffelse at den langt fra svarer til de billeder man har set på nettet. Det var noget af det værste vi har været indlogeret i. Eneste + var sengene og gardinerne, hvilke var det eneste som svarede til billederne på nettet. Rengøringen var ikke som lovet, det skulle være hver 3`dag, men efter 14 dage måtte vi flere gange påtale manglene rengøring og håndklædeskift. Vi måtte flere gange selv hente rene håndklæder da der gik op til 5 dage uden. Rengøringen var iøvrigt yderst mangelfuld. vi fejede selv gulvene 2 gange under opholdet. WC`et stod også løst på gulvet.

Som svar på tilbagemeldingen herunder, som jeg finder virkelig dumt at man kan undskylde sig for sådan en oplevelse, synes jeg det er absurd at tro vi kommer igen når man een gang har fået sin ferie delvist ødelagt !
Beklagelsen om at billederne ikke havde været som vores forventninger, kan jeg kun tilføje at de er direkte vildledende for gæsterne og dermed ikke kan undskyldes. Kun nogle lejligheder er renoverede, den vi fik var absolut ikke, så vi fik en helt anden vare end det forventede.
Vi vender aldrig tilbage, om det så var til halv pris, der er nok af andre hoteller at vælge mellem.
Hvis nogle skulle være i tvivl er vi i besiddelse af billeder fra lejligheden.

3. april 2018
Diamond Resorts-logo

Besvarelse fra Diamond Resorts

Hej Erik,

Tak for din feedback. Det er aldrig vores hensigt at vildlede og undskylde, om billederne på vores hjemmeside ikke matchede din forventning om din bolig. Cala Blanca har til formål at præsentere ekstraordinær service, og vi håber, at du har bragt bekymringer under vores medarbejderes opmærksomhed for at hjælpe. Vi forstår helt sikkert, hvordan elevatorer ikke fungerer, var en ulempe, og vi undskylder for dette. Vi arbejder på at installere nye elevatorer i månederne juli og august. Selv om vi forstår, hvordan disse begivenheder kunne have ændret din ferie, og med vores tilsagn om at give intet mindre end bemærkelsesværdige ferier håber vi at få mulighed for at forbedre din oplevelse hos os, når dine rejser bringer dig tilbage.

Tak skal du have,

Diamond Resorts

Vis anmeldelser på alle sprog. (4.632 anmeldelser)