DHL Freight Anmeldelser 754

1,5

Forsøger at få en pakke hjem fra Webshop i Sverige. 1. gang smider DHL min pakke væk - 2. gang ender pakken i pakkeboks, jeg får ingen advisering - og nu er pakken sendt retur. Håber 3. gang er lyk... Se mere

Da jeg kommer hjem kl 22.30 er der ingen pakke foran min dør, de havde efterladt den udenforan, og heldigvis var den jo der endnu. Dog var det ikke den aftale vi indgik da jeg talte i tlf med dem t... Se mere

En chauffør fra DHL skader nogle varer på min arbejdsplads - han har intet at gøre ved os... Chaufføren forsøger at bakke, men det er ikke en spidskompetence der besiddes, og vi har emner til en... Se mere

Jeg har booket med DHL de sidste 7 år som selvstændig. En gang gik det galt men den måde DHL Freight håndterede det var godt nok dårlig! De har aldrig sendt mig fragtlabel ved manuel booking (mod ek... Se mere

1. Kurértjeneste
  2. Spedition
  3. Logistikvirksomhed
  4. Fragtservice

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Welcome to DHL Freight. Your partner for overland transports for groupage, part or full truck load including road, rail and intermodal solutions accross Europe

1,5

Dårlig

Forsøger at få en pakke hjem fra…

Forsøger at få en pakke hjem fra Webshop i Sverige.
Håber 3. gang er lykkens gang..

8. april 2026

ekstremt dårlig planlægning og inkompetent kundeservice

Min pakke ankommer til DHLs terminal i Fredericia onsdag aften.
Jeg tager derfor fri torsdag for at være hjemme og modtage pakken. Hele dagen sker der intet med forsendelsen.

Jeg ringer ind og får at vide, at pakken var blevet væk om morgenen, men at de nu har fundet den igen, og at den er klar til levering fredag.

Jeg tager derfor endnu en fridag fredag for at være hjemme. I løbet af dagen ringer jeg frem og tilbage med DHL 7 (!!!) gange, før jeg endelig får at vide, at pakken igen er blevet væk om morgenen, og at chaufføren er kørt uden den – endnu en gang.

Nu får jeg besked om, at jeg først kan få pakken mandag, og kundeservice kan endda ikke garantere, at pakken er med der, fordi “det er jo menneskeligt at begå fejl”.

Som løsning bliver jeg anbefalet at tage endnu en fridag og så “håbe på”, at pakken kommer. Der tilbydes ingen kompensation, og jeg får samtidig at vide, at DHL Freight ikke kan få hjælp fra DHL Express – selvom det er samme koncern.

Resultatet er:

2 spildte fridage

0 leveringer

0 ansvar

0 kompensation

Noget af det dårligste og mest uprofessionelle service, jeg nogensinde har oplevet.
Jeg vælger aldrig DHL igen.

28. januar 2026

Virkelig god support da jeg ikke havde…

Virkelig god support da jeg ikke havde fået besked fra underleverandør om at min pakke var ankommet til pakkeshop.
Men personen der hjalp mig var velvidende og fik løst problemet hurtigt og fandt pakkens lokation med det samme!

18. december 2025

Umuligt at planlægge

Bliver et mindre skriv dette.
skal modtage et styk gods fra tyskland. starter den 1 december, og modtaget i hamborg den 5 december, for så afvide jeg modtager den mandag den 8 december. er så hjemme der. men intet sker, jeg ringer ind, og de siger den er forsinket men hun for trykket på computer at den skal afsted mandag så jeg har den tirsdag. ringer så ind tirsdag morgen da jeg kan se den ikke er afgået i nu. for så afvide den ikke er afgået i nu og hun ringer derned og få den afsted tirsdag aften så jeg har den onsdag. tager så fri onsdag også. tirsdag kl 18 kan jeg se den afgår som hun sagde i telefonen og jeg ku så være sikker på den kom onsdag. jeg er så hjemme. men kan ikke se den kommer ind til toulov onsdag morgen og ringer så ind nu her kl 09. og forvide der noget forsinkelse ( hvordan kan en lastbil tage 15 timer on at nå hamborg til toulov ) ? for så afvide den først kommer torsdag. så spild fridag igen. det kan jo ikke passe det her ? skal selv sørge for at vide alt, samtidig med jeg skal spilde fridage på intet. har taget 10 dage at få en palle fra tyskland til danmark og den er her stadig ikke.

10. december 2025

Skulle have en pakke DHL og kontakter…

Skulle have en pakke DHL og kontakter dem pr telefon for at høre om levering fik en dårlig oplevelse, da de sagde at det ikke var dem men Post nord der leverede pakken og det Tyske postvæsen. De indrømmede at det var dem der havde forsendelsen men kunne ikke give oplysning af dem

4. april 2025

Naka logistics - super levering!

Vi plejer, at få paller med varer bragt af DHL - men de her to sidste gange, har det været Naka logistics, som har leveret (for DHL). Sikke en super service! Altid smilende og hjælpsomme og sidst men ikke mindst; én dag hurtigere levering, end hvad det plejer at være, når DHL skal levere varer til os! Kan virkelig varmt anbefales.

24. januar 2025

En rigtig god oplevelse og levering

En rigtig god oplevelse og levering. Kom til en anden adresse end aftalt. Leveret min 126 kg pakke med hjælp, helt indtil døren, da jeg ikke selv kunne grundet vægten. Rigtig sød og smilende medarbejder, meget tilfreds, så tak til NAKS LOGISTICS.

18. december 2024

Kæmpe anbefaling

Fik leveret en større pakke fra Sverige med DHL's underleverandør NAKA LOGISTICS, og der var fuld service over hele linjen!
God hjælp og vejledning, da jeg desværre havde måtte forlade huset lige i det tidsrum de havde været der dagen før. Pakken kom med på ruten igen dagen efter, og kom til angivet tidspunkt. De tilbød endda at bære det ind for mig og tage pallen med, da jeg er gravid i 7. måned og intet må løfte.
10 ud af 10! Tak for hjælpen til Alen og hans kollega!

18. december 2024

Total useriøst!

Total useriøst!! Umuligt at spore en pakke da de scanner dem som aflev. Inden lastbil forlader centralen, da de ingen scanner har på bilerne????

18. oktober 2024

Jeg er enormt skuffet over at et…

Jeg er enormt skuffet over at et selsskab der udelukkende består af at sende pakker, er så uhøflige, langsomme og dårlige til logistik. Min pakke fra Tyskland, står i taulov, i den samme container den ankom i for 4-5 dage siden fordi de ikke har tid til at tømme den og ekspedere pakkerne videre. Personalet fra kundeservice er uhøflige og små irriteret, når man ringer for at hører hvad status er, fordi jeg jo skal planlægge at have fri til at kunne modtage den.
Det er den længste periode jeg endnu har ventet på en forsendelse, og som jeg ovenikøbet har betalt mange penge for at få sendt. Jeg beder den firma jeg har bestilt igennem om at benytte et andet firma til andre kunder!

12. juni 2024

Jeg er forfærdet over den behandling

Jeg er forfærdet over den behandling, jeg har fået fra DHL Freight! I mandags blev en pakke leveret til mig, som slet ikke tilhører mig. Den har to forskellige labels på sig. Det er tydeligt, at min label er blevet taget fra min pakke og sat på den anden, da den pakke, jeg modtog og som de har returneret, vejede kun mellem 5-10 kg. Min pakke med min elcykel fra Kina vejer derimod 150 kg, hvilket indikerer tyveri, da nogen har flyttet min label til en anden pakke. Jeg er skuffet over DHL, et stort firma, der burde undgå denne slags fejl. Det drejer sig ikke om en billig cykel, men en specialbygget elcykel. Nu hævder de, at det tyske firma har mistet min pakke! Det er latterligt, at min store cykel er forsvundet eller stjålet på denne måde, især når min label ikke engang var korrekt placeret på den anden pakke. De kommer konstant med nye forklaringer, og nu vil de have, at jeg kontakter min kina-leverandør! Efter næsten 7 måneders ventetid på denne cykel er det uacceptabelt, at den forsvinder på denne måde. Det værste er, at de påstår over for min kina-leverandør, at cyklen er blevet leveret! Jeg vil råde alle til at undgå dette firma, da jeg kan se på Trustpilot, at mange har haft lignende oplevelser.
Man mister ikke bare en pakke på 150 kg uden en bevidst handling, og kundeservice har været ubrugelig. Det er latterligt, at de skylder på et tysk firma i stedet for at undersøge, hvad der er sket med min elcykel. Deres behandling og medarbejderes opførsel er amatøragtig og uprofessionel. De virker ikke til at gøre deres arbejde ordentligt, blot taler om at tjekke videoovervågning uden reel handling.

11. december 2023

Tager ikke ansvar for skader forvoldt af deres chauffører

Chaufføren forsøger at bakke, men det er ikke en spidskompetence der besiddes, og vi har emner til en kunder, der beskadiges.
Vi har billeder af skaden, bilen og chaufførens DHL-kort - dette er sendt til DHL Freight som aftalt med en super kundeminded ansat, og så stoppede al kommunikation ellers, da det kom til manageren på terminalen.

Vi skriver i dag 7. august 2023, og vi har stadig intet hørt fra DHL Freight efter de fandt ud af, det vil koste dem penge at køre ind i andres ting.
problemet er bare - det bliver dyrere for DHL, hvis vi skal rejse ud af landet for at rette op den skade, deres chauffør har forvoldt.

12. juni 2023

Er dette din virksomhed?