3,0

Middel

Dårlige udmeldelses vilkår

Gad ikke være medlem og henvendte mig da jeg ikke kan bruge dfl til noget som helst.
Henvendte mig start januar men skal alligevel betale frem til maj måned. For dårligt.

28. januar 2016

TR kæmpede ikke for mig

Har ikke haft mod til at skrive før. Men min TR kæmpede ikke meget for mig, hun var chefens højre arm. Så jeg fik ikke en chance til at tale min sag, de ville ikke lytte. Men de var vel bange for jeg ville sige sandheden om chefen, som jeg var ved at samle information op på. Men øv for mig de kom først. Nu har jeg gudskelov DK's bedste job dog ikke under DFL.

7. november 2015

Nepotisme, inkompetence og uduelige jurister

Jeg har i forbindelse med en ansættelsessag haft brug for professionel rådgivning fra juridiske afdeling i min fagforening DFL.

Min sag blev i første omgang vurderet uden at sags materialet blev gennemgået og jeg blev informeret om der ingen sag var.

Efter en formel henvendelse til hovedkontoret blev jeg afvist og informeret at alt var som det skulle være. Det virkede som aftalt spil mellem parterne.

Efter en formel klage direkte til forenings formanden blev sagen behandlet og prompte afvist med citater fra sags materialet.

Fagforeningen var ikke engang imponeret over de særlige overvældende åbenlyse interessekonflikter at min lokale sagsbehandler var formand i arbejdsgivers bestyrelse, fagforeningens bestyrelse og i den forening som skulle varetage fagforeningens medlemmer (3 formandsposter)

Ved at hyre en privat advokat kom der en sønderlemmende gennemgang af arbejdsgivers fejl, modsigelser og overtrædelse af egne regler frem i lyset. Fakta som gik fag jurister, formænd osv. forbi deres blikfang.

Hele oplevelsen var præget af at parterne (fagforeningen og arbejdsgiver) holdt sammen for at bevare deres "gode samarbejde" og aftalt spil.

Min holdning er klar, SPILD IKKE PENGE PÅ FAGFORENINGSMEDLEMSKABER. brug pengene på en flaske vin og giv til din egen advokat.

3. april 2014

Er dette din virksomhed?