Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund Anmeldelser 26

3,5

Havde jeg kunne give jer 0 stjerner havde jeg gjort dette. Jeg kan på ingen måder anbefalde jer til nogen, i forsøger og afpresse klinikker og bruger beskytte metoder! Jeres trustpilot afspejler v... Se mere

5 stjerner herfra og KÆMPE ros til Danielle! 🤩🤩 Jeg har haft en del problemer med min tidligere arbejdsplads og Danielle har hjulpet og støttet mig igennem det hele, og nu er sagen endelig lukket... Se mere

Jeg er virkelig skuffet over Dansk Kosmetolog Forening og føler, at deres mangel på service er under al kritik. Det er simpelthen umuligt at få fat på dem – jeg har skrevet både mails, sendt besked... Se mere

1. Online-marketingbureau

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Beskrivelse

3,5

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Frygtelig fagforening!!!!!!!!!!!!!

Frygtelig fagforening, anbefaler alle at vige stort udenom!!! Kæmpe advarsel!!!

Dansk frisør og kosmetiker forbund er ikke hvad de giver udtryk for! Mage til dårlig service og arrogance har jeg aldrig nogensinde mødt!
De føre dårlig fagforening skik, og undlader at svare på spørgsmål og flere henvendelser. De giver en mundkurv på og har bestemt IKKE forstand på omsorg eller respekt for medlemmer eller frisører, som de ellers går højt næset omkring og reklamere for.

De er pengegriske og yderst uprofessionelle!
Lover gule og grønne skove, men det hele er bare tomme ord og respektløs opførelse.

Aldrig i min vildeste fantasiverden havde jeg forestillet mig at blive holdt hen i godt 2 måneder, mødt af en ubehagelig jurist som er arrogant og mangler taleevne, da flere minutters stilhed efter man var færdig med at tale var hans måde at kommunikere på! Fik besked om at nu skulle jeg huske jeg var kommet ind af bagvejen! Og godt hver sætning jeg sagde, blev jeg mødt med, at de ikke kunne hjælpe mig før jeg havde betalt 6 måneder, nogle af gangene, lød han hånende på den måde han skulle sige det på. Nå men, hvordan skal jeg betale noget i ikke sender mig en fakturer på, men stadig trækker månedligt kontingent fra mig? Næsten 2 måneder skulle der gå før I så kunne sende mig en fakturer på 6 måneder, men i først kan hjælpe måske omkring februar/marts intet lyder sikkert. Undskyld mig men hvad er det for en måde at føre en såkaldt fagforening på for frisør?
Jeg klager over jeres ubehøvlede jurist direkte til vedkommende, og jeg ringer ind og fortæller om min behandling til en af jeres kollegaer. Den blev mødt med forargelse, og chok og dyb forståelse, jeg blev lovet at de ville vende tilbage til mig mandag første 1 dec. 4 december bliver jeg kontaktet af den jurist jeg tydeligt havde sagt jeg ikke ønskede at snakke med da jeg fandt ham ubehagelig og akavet. Ingen af mine spørsmål blev besvaret fra tidligere mails direkte til den omtalte jurist eller mit telefon opkald, til hans pågældende kollega. Han skriver så i den mail at de først kan kigge på min sag som beskrevet overstående. Jeg klager så, og denne gang os over han igen kontakter mig, efter her modtager jeg en ophævelse af medlemskab fordi I ikke kan leve op til den service jeg forventer, det skriver i simpelthen til mig, bare på en mere fornem måde! I har holdt mig hen i 1,5 måned uden kontakt trods jeg forsøgte at tage kontakt, jeg har betalt og gjort alt i bedte om, med det samme. I har ladet min sag være på pause i 2 måneder, hvor jeg i forvejen står i en meget sårbar situation! Jeg er sidder tilbage og føler mig så trådt på! I burde skamme jer til ind til knoglerne for den uforskammede behandling I har givet mig, føler mig svigtet og behandlet ekstremt dårligt.

Så hos Dansk frisør og kosmetiker forbund, har først tid til at hjælpe medlemmer efter 6 måneder. De skal vel og mærket også først have 11 måneders betaling måske 12 mdr. for du kan IKKE regne med noget fra dem. Hvad du kan regne med er stilhed og dit kontingent bliver trukket fra din bank konto.

Må i få en rædselsfuld jul.

4. december 2025
Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund-logo

Besvarelse fra Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund

Kære Benjamin

Vi har noteret os, at du har sendt en klage via email til vores ledelse.
Vores ledelse vil svare dig direkte som svar på den mail, som du har sendt.

God jul.

Mvh
DFKF

Vil absolut ikke anbefale DFKF

Vil absolut ikke anbefale DFKF. Jeg har haft en sag i gang hos dem i omkring 4 måneder, og derefter gik der yderligere 3 måneder, hvor jeg intet hørte. Jeg forsøgte at skrive til dem 2-3 gange uden at få svar. Og efter 7 måneder uden at høre noget trods flere rykkere ringer jeg til dem. Jeg fik så at vide, at min sag var lukket – uden at jeg havde fået nogen form for besked og uden svar på mine rykkere. En af begrundelserne for, at min sag var blevet lukket, var, at de ikke kunne få fat i eller få svar fra min tidligere chef. Det var netop derfor, jeg havde brug for deres hjælp – fordi hun ikke svarede mig.

Jeg stillede mig uforstående over for, hvorfor de havde lukket min sag uden at give mig besked, men personen jeg talte med, mente blot, at de havde sendt en mail – hvilket jeg jo kan se, at de ikke har.
Jeg fik så at vide i telefonen, at jeg inden for 1-2 dage ville modtage en mail med en begrundelse for, hvorfor min sag var lukket. Den mail har jeg stadig ikke modtaget, selv om der nu er gået over 3 uger.

5. november 2025

Supergod hjælp og rådgivning

Jeg har siddet på sidelinjen ved min datter, der har haft en sag, som DFKF har hjulpet hende med. Vi har kun positive ting at sige om den rådgivning og hjælp, vi har fået.

2. september 2025

Jeg er virkelig skuffet over Dansk…

Det er simpelthen umuligt at få fat på dem – jeg har skrevet både mails, sendt beskeder via Facebook og Instagram samt lagt besked på telefonsvareren to gange. Alligevel har jeg ikke fået nogen form for svar.

Jeg er glad for at jeg ikke søger hjælp eller vejledning. Jeg kommer i hvert fald ikke til at fortsætte mit medlemskab og vil nu i stedet forsøge at få mine penge tilbage for et medlemskab hvor jeg ikke har fået andet end frustration grundet den manglende kontakt. Rigtig ærgerlig oplevelse faktisk under al kritik

2. april 2025
Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund-logo

Besvarelse fra Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund

Kære Edina

Vi er naturligvis kede af, at du har haft en dårlig oplevelse hos en forening, hvor du er medlem.

Vi er dog ikke Dansk Kosmetelog forening, hvorfor at du har skrevet på den forkerte Trustpilot side.

Vi (Dansk Frisør og Kosmetiker Forbund) er en fagforening for ansatte frisørere, kosmetikere og wellnessmedarbejdere. Vi organiserer derfor ikke selvstændige.

Vi vil anbefale dig at kontakte vores samarbejdspartnere Danmarks Organisation for Selvstændige Frisørere og Kosmetikere (DOFK), som organiserer selvstændige frisørere og kosmetikere. DOFK kan måske hjælpe dig, nu hvor Dansk Kosmetolog ikke kan.

Dansk Frisør og Kosmetiker Forbund

Danielle Ezer

De sidste par år har jeg af flere omgange haft brug for rådgivning af fagforeningen. Selvom jeg både har skiftet erhverv og er blevet fleksjobber har jeg altid fået al den hjælp jeg havde brug for. Især Danielle har været meget grundig og sat sig 110% ind i kringlede regler og en lovgivning som ikke er nem at navigere i. Både under min barsel og i forbindelse med en opsigelse har jeg altid kunne regne med Danielles hjælp. Hun er dygtig til sit fag, en benhård forhandler og samtidig er hun så sød og støttende i processen. Hvem der end får hjælp af Danielle Ezer er virkelig heldig.

27. juni 2024

Ingen hjælp at hente

Ingen hjælp at hente, da dem man kan snakke med aldrig er på arbejde, plus når man melder sig ud så modarbejder de helt vildt ved kun at melde en halvt ud. Virkelig en tarvelig fagforening og er dybt skuffet over behandlingen i giver. (denne anmeldelse er baseret på behandling over 6 måneder, været medlem i 3 år.)

1. november 2023

Dygtig medarbejder

Kan varmt anbefale Danielle. Hun giver hurtig tilbagemelding, hun har styr på lovgivningen og er dygtig til sit arbejde. Hun er altid sød, høflig og har et højt kundeservice niveau. Mange tak for hjælpen 😊

15. maj 2023

Tak til Danielle

Jeg har senest fået meget kompetent hjælp til en manglende lønudbetaling fra min tidligere arbejdsgiver.

Danielle har været min rådgiver fra start til slut. Hun har behandlet min sag ud over alt forventning. Hun er dygtig og engageret, tager sit arbejde seriøst, følger op på sagens fremgang under hele processen, og holder tæt kontakt indtil sagen er afsluttet.

Det er tydeligt, at Danielle virkelig kender sit fag, og hun giver bestemt ikke op. På intet tidspunkt har jeg betvivlet, at hun ville lukke min sag med stor succes. Det er ikke altid nemt og problemfrit, når man, overfor sin arbejdsgiver, gør krav på at ens rettigheder bliver overholdt. Danielle har gentagne gange måtte tage direkte kontakt til overstående, og inddrage en advokat i sagen, før end at arbejdsgiver overførte løn.

Tak Danielle, for en meget tilfredsstillende service og støtte. Tak for de mange telefonsamtaler, og for at give dig god tid. Det er virkelig værdsat.

Danielle fortjener en lønforhøjelse.

11. november 2022

5 stjerner herfra og KÆMPE ros til…

5 stjerner herfra og KÆMPE ros til Danielle! 🤩🤩

Jeg har haft en del problemer med min tidligere arbejdsplads og Danielle har hjulpet og støttet mig igennem det hele, og nu er sagen endelig lukket. Er så glad for alt det arbejde hun har lagt i denne sag! Havde ikke kunne gøre det uden min fagforening. Så en kæmpe anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10. november 2022

Kæmpe ros til Danielle fra DFKF❤️

Da jeg blev sygemeldt med stress og depression gennem mit arbejde kontaktede jeg DFKF og fik Danielle som min rådgiver og jeg er SÅ heldig og taknemmelig over at have haft hende ved min side. Hun har været en kæmpe støtte for mig og jeg var aldrig noget så langt hvis ikke det var for hende!
Vi har snakket mange gange og længe i telefon. Hun er så nem og behagelig at snakke med. Der har aldrig været noget rush med Danielle når vi har snakket, hun giver sig god tid og man føler sig ikke bare som en opgave der skal overståes, hun er der og hun giver ikke op! Da sagen blev taget op og vi skulle i forhandlingsmøde var hun mega cool! Her var hendes også rigtig søde kollega Rikke med og var var de bare gode! Selvom dem på den anden side af bordet begyndte at kører hårdt på, så nægtede de at finde sig i noget! Tak for alt, jeg føler endelig jeg kan begynde at trække vejret lidt igen❤️❤️

25. februar 2022

HOLD JER LANGT VÆK FRA DKDF!!!!

Havde jeg kunne give jer 0 stjerner havde jeg gjort dette.
Jeres trustpilot afspejler virkelig hvilke fagforening i er, og man skulle helt sikkert se det afsnit i kontant hvor i også var med!
Hold jer langt væk fra denne fagforening og brug hvilken som helst anden da alt andet KUN kan være bedre end dansk frisør og kosmetiker forbund!

10. maj 2021

Ingen tilbagemelding.

Ingen tilbagemelding.
Har den 17 december henvendt mig til fagforeningen, da jeg har observeret en tendens i frisørsaloner som de unge ikke er tjent med. Det lader til at de er ligeglade med deres medlemmer. Sørgeligt at vores fagforeninger ikke vil stå bag de unge og deres arbejdeforhold.

8. januar 2020

Betaler til en fagforening som ikke har rygrad nok til at gøre deres arbejde ordenligt

Havde en forfærdelig sjef som snød med min løn, undlod at betale ind til Sygeforsikring Danmark, var fuldstændig ligeglad med arbejdsmiljøloven og kørte mig ned psykisk så det endte med at jeg blev sygemeldt i 2 mdr pga akut stress.
Tog så til min fagforening (DFKF) som skal forstille sig at være der for os (medlemmer) og kæmpe for vores sag.
Men hende jeg kom til møde med sagde ordret "Jamen sådan har det været siden inden du blev født." og at jeg ikke skulle forvente at det ville ændre sig foreløbigt. Og at der ikke rigtig var noget de kunne gøre andet end at kikke på den økonomiske del af det.
Er så skuffet og flov over min fagforening!

9. december 2014