VloerenCentrale Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ronald en zijn team zijn de reden dat je naar een vloerenspecialist gaat. Fantastische service en marktconforme prijzen voor de vloeren. Pak planken over? Geen probleem, die betalen ze terug. Plint ka... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super mooie vloeren en wordt heel netjes gelegd en nog secuurder afgewerkt. De plakplintjes rondom de deuren wordt exact met het kozijn mee gezaagd, ook met rondingen. De werknemers zijn heel vriendel... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtige walvis graad vloer gelegd door de vloerencentrale uit breda. Dank aan Ronald de adviseur . En zeker aan de vakmannen die de vloer hebben geegaliseerd en de vloer prachtig hebben gelegd .S... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben een open en een gesloten trap laten renoveren bij de Vloerencentrale. Prima voorlichting gehad. De planning was op de langere termijn maar er werd echt moeite gedaan om ons werder in te plan... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Gulvlægger
  2. Byggefirma
  3. Dagligstuemøbelbutik
  4. Indretningsarkitekt
  5. Soveværelsesmøbelbutik

Skrevet af virksomheden

VloerenCentrale is dé specialist op het gebied van vloeren, met een breed assortiment voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij geloven dat een vloer de basis vormt van elk interieur, en daarom bieden wij uitsluitend producten van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Of het nu gaat om PVC, laminaat, Marmoleum, parket of tapijt, wij hebben voor iedere stijl en elk budget een passende oplossing. Naast ons uitgebreide vloeren assortiment verzorgen wij ook traprenovaties en hebben wij alles op het gebied van binnenzonwering/raamdecoratie. Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke service en deskundig advies. Ons team denkt graag mee over de juiste keuze qua materiaal, kleur en afwerking, zodat de vloer niet alleen praktisch is, maar ook perfect aansluit bij de gewenste sfeer in huis of op kantoor. Naast een uitgebreid assortiment staan wij ook bekend om onze betrouwbaarheid: duidelijke communicatie, snelle levering en afspraken die we nakomen. Bij VloerenCentrale vinden wij het belangrijk dat klanten zorgeloos kunnen genieten van hun aankoop. Daarom bieden wij ook aanvullende diensten zoals professionele legservice, zodat de vloer vakkundig en netjes wordt geplaatst. Onze missie is eenvoudig: het creëren van tevreden klanten door kwaliteit, service en vakmanschap te combineren. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor iedereen die op zoek is naar een duurzame vloer waar men jarenlang plezier van heeft.

VloerenCentrale | Een vloer voor iedereen!

Skrevet af virksomheden

Zeer ervaren vloerenleggers
VloerenCentrale heeft zeer vakbekwame vloerenleggers (van oorsprong interieurbouwers) in dienst die stuk voor stuk pietje precies zijn in niet alleen het leggen van vloeren maar ook de afwerking daarvan.
Garantie
Niet alleen op de producten maar ook op de gelegde vloeren! Al onze producten komen van gerenommeerde bedrijven. Heeft u een klacht, dan wordt deze direct in behandeling genomen in overleg met de betreffende fabrikant. Daarnaast bent u altijd verzekerd van de aangegeven garantie periodes. (zie voorwaarden per fabrikant/leverancier)
Persoonlijk advies op maat
Iedere woning is anders en niet iedere vloer kan zomaar overal in elke ruimte gelegd worden. VloerenCentrale voorziet haar klanten altijd van persoonlijk advies opmaat.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Voor de meeste producten hanteren wij de laagste internetprijzen. Verschil met een internetwinkel: Bij VloerenCentrale krijgt u altijd service, garantie en advies op maat!
Gratis monsters
VloerenCentrale heeft van zo goed als haar gehele assortiment stalen op voorraad. Het is altijd mogelijk HELE planken en/of tegels mee naar huis te nemen om een en ander bij meubilair te houden en evt.mee te nemen wanneer u op zoek gaat naar bijvoorbeeld een keuken etc. U krijgt altijd minimaal 1 hele plank of tegel mee!
Grote showroom/magazijn
Vloeren zijn vanwege vele oppervlakte structuren, dessins en kleuren NIET van kleine monsterstukjes te beoordelen. Daarom liggen er in de showroom van VloerenCentrale altijd vloeren uitgelegd in oppervlak van minimaal 1x1m. Ligt de vloer niet in de showroom, dan leggen wij deze zonder problemen voor u uit in ons grote magazijn!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

57 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Prettige ervaring

Er werd goed geluisterd en meegedacht.
Snel en duidelijke afspraken gemaakt die ook nagekomen werden.
De tapijttegels liggen er netjes in.

27. oktober 2025
Uopfordret anmeldelse
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service, vriendelijk personeel en we gaan de vloerencentrale zeker nog een keer benaderen als we onze zolder verdiepeing will gaan doen.

17. oktober 2025

Uitmuntende service

Fijn persoonlijk contact ! Een vraag gesteld via contactformulier. Ik werd meteen opgebeld. Vriendelijk en behulpzaam. Stalen werden nog diezelfde dag opgestuurd. En ook de bestelling werd 1 dag later al geleverd.

11. oktober 2025
Uopfordret anmeldelse

Vakwerk!

De vloer van onze slaapkamer was deels recht met een schuine muur met een kelderluik.
Dennis heeft de vloer zeer vakkundig gelegd. De PVC tegels liggen in het patroon van de vloer op het Luik, en netjes afgewerkt met een passende strup

20. september 2025

Trap renovatie

Bij ons hebben ze twee trappen en overloop gerenoveerd! Keurig gedaan, netjes gewerkt, komen afspraken na! We zijn er zo blij mee, echt een aanrader!

11. september 2025

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Wij hebben door VloerenCentrale een prachtige PVC vloer laten leggen (beneden en boven) en beide trappen laten renoveren. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering is alles ontzettend goed verlopen. De communicatie was duidelijk en vriendelijk, de afspraken werden netjes nagekomen.

De vloer ligt er strak en mooi in, precies zoals wij gehoopt hadden. Ook de traprenovaties zijn tot in de puntjes afgewerkt.

21. august 2025

Top bedrijf!

Bezoeken showroom was heel duidelijk en meteen een click.
Perfect geholpen, ook thuis super netjes gewerkt en meegedacht. Opvallend netjes! Alle punten!

18. august 2025

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.