Super tilfreds kunde
Jeg har været kunde gennem flere år .
Altid 100% tilfreds .
Ovenikøbet de skønneste varer til en fair pris / tilbud.
Bedste anbefaling herfra .
Stæremosen 12A, 3250, Gilleleje, Danmark
Jeg har været kunde gennem flere år .
Altid 100% tilfreds .
Ovenikøbet de skønneste varer til en fair pris / tilbud.
Bedste anbefaling herfra .
Jeg modtog en forkert vare før jul, men har ikke kunne komme i kontakt med butikken. De svarer ikke må mail eller tager telefonen.
Super service. Fik tilsendt de fineste ting samt et fint personligt kort - dejligt at kunne få lov at handle lidt lokalt. 🫶
Sindsygt glad for mit køb! Hurtig fragt, virkelig flot pakket ind og en lille slikpose med🍡🎀 Der var også et rigtig sødt kort med. Vil klart anbefale at handle her🌟
Super hurtig afsendelse og fin hjemmeside med godt udvalg.
Fik pakket en gave ind uden problemer.
Vil absolut anbefale😁😁
Hvis man gerne vil af med sine penge, skal man bare handle med Det Søde Hjem. Jeg købte nogle varer hos Det Søde Hjem men desværre passede det ikke til mine andre ting. Jeg returnerede varerne som forskrevet og Det Søde Hjem fik kassen udleveret d. 18-1-2023.
På trods af rykkere og telefonopkald som ikke bliver besvaret, har jeg stadig ikke modtaget mine 560,00 kr.
Så hvis du gerne vil af med dine penge uden at få noget for dem, så handel med Det Søde Hjem.
Anne Marie

Besvarelse fra Det Søde Hjem
Stort udvalg af skønne varer, gode priser og flot og robust indpakket. Jeg er begejstret, så derfor 5 stjerner herfra.

Besvarelse fra Det Søde Hjem
Nem og hurtig bestilling og forsendelse. Indpakningen varerne var meget flot. I forbindelse med nogle spørgsmål jeg havde til ordren, fik jeg en meget imødekommende og venlig besvarelse og forklaring. Tydeligvis en ejer/personale der kærer sig om kunderne. Giver butikken mine bedste anbefalinger.
Overskuelig hjemmeside og utrolig hurtig levering, med et personligt kort. En dejlig købsoplevelse, tak for det :-)
Så fine varer, hurtig forsendelse og god betjening :) Og en skøn overraskelse også - Jeg vender helt sikkert tilbage igen og igen <3
5 stjerner! Jeg bestilte min pakke mandag og den ankom onsdag formiddag. Den var så fint pakket og alt i alt rigtig god service :)
God oplevelse med fin indpakning, en personlig hilsen og en lille overraskelse i pakken.
Søde som navnet! Altid overraskende hurtig levering. Man kan som kunde se frem til en dejlig pakke med en lille overraskelse og sød hilsen! 😊
God og hurtig kundeservice, gode priser og hurtig levering 😊⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Har handlet her nogle gange, varne kommer hurtig 🥰