Aldrig mere det Ny Teater!!! Siddepladser elendige, ingen benplads, stolene ubehagelige at sidde så længe i, som forestillingen varede, ødelagde så meget af det der burde være en god oplevelse til d... Se mere

Jeg var inde og se Anastasia The Musical igår. Jeg havde bestil 1 plads til kørestol og ledsager ved siden af. Der var desværre nogle minusser Der gjorde oplevelsen øv. 1 Der gives ikke rabat på... Se mere

Har set utallige opsætninger på byens smukkeste teater. Senest endnu engang "Phantom of the opera" det lykkedes os desuden at opleve teateret bag kulisserne ved kulturnatten hvor der var midnats omvi... Se mere

Vi sad på 1. Etage 1. Række. Miss Saigon. Lyden var i store træk forfærdelig og skinger. Vi fik ingen sammenhæng i teksten. Når Kim sang blidt og sørgmodigt kunne vi ane betydningen af ordene. Person... Se mere

2,4

Under middel

De har en rigtig dårlig handicap…

De har en rigtig dårlig handicap politik. Det er bl.a. ikke muligt at få en ledsager med, uden at skulle betale fuld pris. Under dække af at de er en privat virksomhed, det er ellers ikke noget problem i andre privat og offentlige virksomheder/institutioner.

1. juni 2023

Dårlig lyd skænder gode scenepræstationer

Vi sad på gulvet, 4. række, lige numre. Teatermenuen var glimrende, og forestillingen var veludført scenisk. Desværre formåede lydanlægget/-teknikeren at spolere lange passager, værst af alt alle Miss Saigons (Kims) sange. Ellens sang og enkelte andres sange var flot gengivet, mens andres forlod højttalerne forvrængede og for skingre. Det må kunne gøres bedre.

12. april 2023

Forvrænget lyd. Højtalerne kunne ikke følge med

Personligt tror jeg at stemmerne var lagt ved så høj lydstyrke at tonerne blev forvrænget af elektronik/højttalere. Der var meget skingert og støjende. Det ligner ikke de andre oplevelser vi har haft i teateret. Forestillingen har simpelthen nået anlæggets maximale evner. Skru ned.

5. april 2023

Dårlig lyd, dårlige sæder, dårlig dansk

Miss Saigon er Sikkert en fin forestilling men der går for meget fra oplevelsen når over halvdelen af ordene i sangene ikke er tydelige nok for publikum (det hjælper heller ikke at det ikke er alle der taler dansk - gebrokkent bliver aldrig tiltalende) så blev oplevelsen for os der sad på 1 etage i siden meget skinger og uforståelig og da vi alle er over 1.35 i højden så var benpladsen meget trang og vi kæmpede med kramper - heldigvis kunne vi rejse os under forestillingen (hvilket var nødvendigt for at se den ene halvdel af scenen - for ikke at miste endnu mere af forestillingen)
Alt i alt ikke en oplevelse der står mål med prisen - desværre

31. marts 2023

Akustikken er simpelt hen ikke i orden…

Akustikken er simpelt hen ikke i orden og det hjælper slet ikke når flere af sangerne ikke taler ordentligt dansk. Min mand og jeg forstod ca. 50 % af, hvad der blev sunget. Vi gik i pausen, dels p.g.a. førnævnte dels fordi min mand fik kramper i benene af at sidde med benene klemt inde. Vi kommer aldrig i dette teater mere.

29. marts 2023

Vildt dårlig pladser havde bestilt…

Vildt dårlig pladser havde bestilt billetter til logen kunne ikke se meget af stykket ,det vi kunne se var godt , man burde ikke sælge så dyre billetter , skuffet over at de kunne finde på det , dårlig stole så man for ondt i ryggen og måsen øv en oplevelse

11. december 2021

Waitress

Var inde og se Waitress i det smukke gamle teater. Hold nu op en fantastisk forestilling, med fantastisk sang og scenografi❤️

19. maj 2021

Vildt ligeglade med sine kunder

Vildt ligeglade med sine kunder. Efter fremflyttet premiere på én forestilling (så de kunne tjene flere penge på en anden) måtte jeg og flere andre aflyse vores ferie, og en stor gruppe fra hele verden der skulle mødes til premieren fik finde andre billetter og kunne dermed ikke mødes. Oven i købet kunne vi så kun tage til Kbh en fredag, da vi ikke kunne få ferie andre dage - og det skal de sgu have ekstra betalt for. Når jeg så klager til DNT, tror I så at jeg fik en undskyldning? Næh nej. “Dine bemærkninger er noteret”, var svaret jeg fik. Har nok aldrig fået et svar hvor man er så ligeglad med sin kunde før.

3. december 2019

Smukt gammelt teater på Vesterbro

Oplevede "The Phantom of The Opera" d. 01. marts '19 på Københavns smukkeste teater.
Stedets historie med den indtagende og meget intime sal, med de smukke og rigt dekorerede lofter, og med rødt og guld allevegne skaber den fantastiske stemning, som kun Det Ny Teater kan tilbyde.

Siddepladser:
Havde billetter til logen på balkonen, plads 2+4. Forud for bestilling af billetter ( á kr. 613,- + gebyr) blev udsynet fra logen efterprøvet via hjemmesidens virtuelle guide, - det så fint ud.
Billetterne var ved modtagelsen påtrykt teksten "Begrænset udsyn", og udsynet var bestemt også begrænset! Yderste højre del af scenen - ca. 1/3 - kan ikke ses fra logen. Dét er prisen for at kunne sidde privat, have masser af benplads, og at kunne smide skoene under forestillingen:-)

Forestillingen:
Storslået, mageløs, gribende, berusende og berigende for både øret og øjet! Imponerende "Christine" havde masser af power i sin klangfulde stemme foruden fint skuespiller-talent, og "Phantom" var da også i stand til at fremvise hele paletten: fra de vrede, dybe, buldrende svingninger til de fineste, mest sprøde toner. En flot fortolkning og en vidunderlig stemme! Jeg ville have foretrukket en "Raoul" med en mere klar artikulation. Når et ord som "livet" skal synges på dansk, vil jeg kunne høre et tydeligt I foruden også T-et. Ordet skal ikke lyde som om, at det staves med D. Stemmen var fin, men savnede flere steder en bedre artikulation - men smag og behag er som bekendt forskellig.
Såvel musikere som sangere og dansere leverede dog alle en fortræffelig præstation, så kritikken er i petit-kassen:-)

I øvrigt: P-kælder forefindes i Codan-huset tæt på teatret (ét minuts gang), og flere spisesteder er i gå-afstand fra teatret.

3. marts 2019

Vi kommer igen!!

Vi var i eftermiddag inde og se en fantastisk fremvisning af phantom of the opera.
Jeg er ikke kender og har ikke meget erfaring med teateret, men dette var en vidunderlig forestilling, vi følte at vi fløj der fra, vi var helt høje på oplevelsen. Jeg vil ikke fremhæve nogle af skuespillerne for jeg følger aller gjorde det virkelig godt!!
Jeg ville ønske at jeg viste om man kunne give en mere direkte ros til skuespillerne/sangerne for de formåede sammen med musikken at imponere en nordjyde, der skal normalt meget til.
I gjorde det levende og greb en om hjertet og hev en helt ind i stykket!
Det er ikke sidste gang jeg tager i teateret!!
Tak er som regel et lille ord, men TAK det var en oplevelse!!!!
Jeg kan se der er mange der brokker sig over udsynet til senen, vi sad på gulvet. Vi fik alt med det var så godt!!

10. februar 2019

teatret har mange gode opsætninger men…

teatret har mange gode opsætninger men denne anmeldelse gælder teatrets håndtering af deres gavekort.
Købte over nettet d.18 / 12 -2018 gavekort på 1500 kr. til julegave. Gavekortet ville blive " tilsendt gavepakket "
På grund af den korte tid til jul og på grund af at man brugte Post Nord kunne man ikke garanterer at gavekortet ville nå frem til tiden men mailede for en sikkerheds skyld gavekortet. Det " rigtige " gavekort nåede selvfølgelig ikke frem - desværre - heller ikke inden nytår !
Efter flere telefon samtaler - vi skulle bare vente kortet var sendt!
Ved den sidste samtale fik jeg at vide at det ville koste ca 50 kr. at få det tilsendt !!!??? grundet porto, men det kunne afhentes gratis.
Jeg bor i provinsen og jeg har købt meget over nettet men køb på
500.kr. og opefter har altid været gratis porto
. Mine indvendinger udmøntede sig i at man ville sende porto frit. Beløbet var forlængst trukket på min konto. Den 14 - 01 -2019 modtog vi et pænt gavekort

19. januar 2019

Er dette din virksomhed?