Forsikringen er lige til at lukke op og skide i. Fordi jeg er opagt pga. Stress (dårligt arbejdamiljø) er jeg ikke berettiget til min lønsikring, fordi jeg ikke har været ved speciellæge i psykiatrie... Se mere
Havde en super god samtale med Thomas Grau!🤩 Jeg vil helt bestemt bruge ham i fremtiden. Hvis der er nogen der har det Faglige Hus Forsikring eller overveje det, kan jeg jeg varmt anfalde jer at tage... Se mere
Ring og spørg efter Flemming Poulsen, han får ting til at ske! Der bliver fulgt op på sagerne, med korte svartider. Jeg sparede knap 4000 kr/år ved at købe forsikringer ved Flemming og Det Fagli... Se mere
Jeg havde egentlig en dårlig oplevelse initielt med Det faglige hus forsikring. Dog må jeg indrømme at deres kundeservice har gjort min oplevelse virkelig god. Her er klart nogle medarbejdere, det a... Se mere
Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S tilbyder forsikringsløsninger til medlemmerne hos Det Faglige Hus. Vi sikrer, at medlemmerne er rigtig forsikret. For os betyder det, at du hverken skal være over- eller underforsikret. Du skal have præcis de forsikringer, der passer til dig og din familie - til den rigtige pris. Vi kalder det "forsikring med fordele".
Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig - uanset om du skal have et tilbud på dine forsikringer, har spørgsmål til dine forsikringsprodukter eller har en skade. Du træffer os på tlf. 73 40 41 45 eller mail: info@detfagligehusforsikring.dk.
Strandbygade 16, 6700, Esbjerg , Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Jeg blev ringet op for nogle måneder siden og blev lovet bedre dækning, billigere forsikring
Billigere blev forsikring men markant dårligere dækning og idag blev jeg ringet op at jeg skulle markant overveje at tingene er "værd" anmelde det kunne jo koste mig flere penge eller blive opsagt
Jeg synes det er fejt at hvis uheldet er ude så skal jeg undgå at bruge min forsikring eller har jeg ingen...
Så kunne jeg lige så godt lad vær med at have en i første omgang..
Overvejer kraftigt at skifte asap

Besvarelse fra Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S
Super god hjælp og information. Lydhøre og hjalp ved de mindste spørgsmål. Vil helt sikkert anbefale til andre

Besvarelse fra Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S
Jeg fik hjælp af Morten Andersen fra Det Faglige Hus Forsikring, og han var simpelthen super professionel og behagelig at tale med. Han tog sig tid til at forklare alt på en måde, der var til at forstå, og man kunne mærke, at han virkelig ville hjælpe.
Alt i alt en rigtig god oplevelse

Besvarelse fra Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S
Hurtig hjælp på telefon - fik den hjælp og vejledning jeg havde brug for. Og penge ind på min konto uden problemer!

Besvarelse fra Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S
Vil ikke anbefale at forsikre dig hos DFH

Besvarelse fra Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S
Hvis du vil have hjælp fra Fagligehus Lønsikring, så glem det. De vil lyve for dig under et salgsopkald og ikke betale dig det, du har ret til. Hvis du siger dit job op og ikke bliver fyret, får du ikke udbetalt din lønsikring. Hvis du bliver fyret inden for 6 måneder eller siger dit job op lige efter 6 måneder, får du ikke udbetalt din lønsikring. Mit råd vælg en anden troværdig organisation.

Besvarelse fra Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S
Vi havde et besøg fra Christian omkring forsikringstilbud. Det var et meget behagelig og godt møde. Yderst venlig, behagelig og kompetent rådgivning.
Vi har kun ros herfra

Besvarelse fra Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S
Rigtig god gennemgang af relevante forsikringer og holdt op imod nuværende forsikringer. Fik samme dækning eller bedre. Samlet besparelse 2500 kr. om året. Jeg sagde Ja Tak og tak til Assurandør Christian K. Krüger for super service

Besvarelse fra Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S
Ekstrem god kundeservice og rådgivning. Havde besøg af Dennis, som både var god til at forklare, ærlig og sjov. Så selv en som mig, uden meget viden omkring forsikringer følte jeg forstod og faktisk synes det både var relevant og lidt interessant at snakke om. Derudover svarer Dennis altid hurtigt tilbage, hvilken er et stort plus i min bog.

Besvarelse fra Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S
Dennis er en fantastisk forsikringsmand.. han svare altid når man skriver eller ring.. 😊 det er næsten ligegyldigt hvad tid man kontakter ham, så har han altid et svar eller en løsning..Tak for dig, Dennis😊

Besvarelse fra Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S
Jeg kom til at ødelægge indvendige glas på døren til min oven. Da jeg var ved at gøre den rent.
Så jeg bestilte en ny rude på nettet, ringede efterfølgende til Forsia forsikring og forklarede hændels forløbet og samme dag fik jeg pengene overført til en ny rude.
Nem og super kunde service!

Besvarelse fra Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S
Vi fik en rigtigt god snak med Christian Klingert Krüger, han var god til at forklare om vores forsikringer, derfor valgte vi at skiftet fra Alka/Tryk, til Det faglige hus forsikringer.

Besvarelse fra Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S
Den dårligste forskningen som jeg har haft!
Nå det ringer og sælger dækker det alt. Man når det det skal betale så Skaden er ikke omfattet🤮🤮🤮

Besvarelse fra Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S
Virkelig god oplevelse. Forsikringsmanden var meget hjælpsom og forklarede de forskellige ting godt. Vi blev dækket mere ind, til billigere penge, end hvad vi havde hos vores forrige forsikringsselskab

Besvarelse fra Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S
Min kæreste og jeg havde en skøn snak med Dennis S., omkring vores nuværende forsikringer, samt en snak om hvad Det Faglige Hus' forsikringer kunne tilbyde.
Dennis var rigtig god til at fortælle, på en menneskeligmåde, hvordan vi kunne blive endnu bedre dækket og så faktisk til en endnu bedre pris.
Vi følte os i hvert fald trygge og var rigtig glad for den nemme og den personlige kommunikation.