Havde først givet en dårlig anmeldelse fordi min pakke aldrig ankom men det viste sig at være UPS som ikke havde meddelt at pakken var ankommet allerede 25. Juli (bestilte 18. Juli) - god kundeservice... Se mere
Jeg modtog alle mine pakker. Perfekt levering og kjoler samt tasker lignede produktet fra hjemmesiden. Jeg har returneret 3 tasker, som jeg stadig ikke har fået penge tilbage for. Der er gået 2 u... Se mere
Modtog et par bukser som tydeligt var brugt, lugtede, manglede knapper og havde pletter. Jeg skrev til kundeservice for at høre hvad jeg skulle gøre. Selvom der står de svare inden for 3-5 hverdage ve... Se mere
BESTIL ALDRIG NOGENSINDE FRA DESIGUAL!!!! Jeg bestilte en taske den 20 juli og de var hurtige til at trække pengene. Jeg hørte aldrig noget omkring levering og skrev derfor en mail til kundeservice... Se mere
Om Desigual
Desigual es una marca de moda española fundada en 1984 en Barcelona por Thomas Meyer. Diseñamos y vendemos ropa y accesorios para mujer, hombre y niños, incluyendo vestidos, chaquetas, camisetas, pantalones, calzado y bolsos, disponibles en tienda online y en tiendas físicas en más de 100 países.
Nuestro primer producto, una chaqueta creada en 1984 a partir de vaqueros reciclados, es considerado hoy una de las primeras piezas de upcycling de la industria de la moda — un compromiso con la reutilización de materiales que seguimos manteniendo en parte de nuestras colecciones.El nombre "Desigual" y el lema "no es lo mismo" nacieron de la mano de la cineasta Isabel Coixet, reflejando nuestra identidad: moda que se atreve a ser diferente. Operamos con un modelo omnicanal, conectando con nuestros clientes en tienda física y online.
"Life is awesome" es nuestro motto: el optimismo, la diferencia y la alegría de vivir son la razón de ser de la marca.Ofrecemos atención al cliente y envíos nacionales e internacionales. Descubre nuestras colecciones en desigual.com
Paseig Mare Nostrum 15, 08029, BARCELONA, Spanien
- help@help.desigual.com
- www.desigual.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Mon jeg nogen siden ser min vare
Jeg har nu ventet siden den 19.januar på min skjorte. B006956543. Får hele tiden det samme svar på mail - beklager, vi arbejder på det😡😡

Ingen respons
Det virker måske overflødigt at anmelde denne virksomhed når jeg nu finder ud af at deres rating er så dårlig som den er. Tænkte dog at de havde bedre styr på deres egne produkter end de andre steder, der sælger deres produkter fordi vi bestilte en vare, som ikke var på lager, men hvor Desiguals hjemmeside angav at den ville komme i løbet af 4-6 dage. Den kom så cirka ti dage efter bestilling med en email om at den var forsinket undervejs. Da den lander er varen beskadiget og vi har skrevet til dem for at få en løsning uden at vi skal vente endnu potentielt set mere end ti dage på en ny. Ingen respons andet end automatisk email retur om at de kigger på sagen. I telefonen ligger de på grundet travlhed med lovning om at jeg bliver ringet op når der er en ledig medarbejder. Det er ikke sket endnu og jeg ringede for relativt lang tid siden, så jeg er da glad for at jeg ikke ventede i telefonen.

desigual.com. Scam????
shop [at] Desigual com
Har nogen nogensinde fået svar på mails til denne adresse?
Min ordre B006581045 hr nu været ‘in transit’ i 5 dage og ingen svarer på hvornår jeg kan forvente levering
Har fået mail (inden jeg skrev og rykkede) om 10% på ny ordre pga forsinkelse, men jeg skal da ikke handle hos dem før jeg ser min kjole til 1.400kr som ER trukket på min konto den 22. Okt !!!

Besvarelse fra Desigual
Bukser sendt med tyverialarm på
Jeg modtog et par bukser sendt fra Barcelona - tyverisikringen var ikke taget af.
Jeg skrev til kundeservice, og efter en måned fik jeg svar, at jeg skulle sende dem tilbage, og jeg kunne desværre ikke få dem igen eller et par andre magen til.
Det var utilfredsstillende, og jeg gik ind i en tøjbutik i Silkeborg, hvor jeg bor, og der tog de den meget gerne af for mig, så jeg nu kan bruge bukserne - det havde jeg foreslået til Desigual, men de svarede ikke på det.

Besvarelse fra Desigual
Bestilte varer 1/7 2024 og beløbet blev…
Bestilte varer 1/7 2024 og beløbet blev trukket samme dag. Jeg har aldrig modtaget mine varer og heller ikke modtaget min betaling retur. Desigual har svaret på mine henvendelser at de vil vende tilbage. Nu påstår de, at pakken ikke er afhentet. Jeg har aldrig modtaget besked om, at pakken var leveret
Dårlig, dårlig service

Fin oplevelse
Ukompliceret bestilling, varen blev leveret inden for den lovede tid, og beskrivelsen var dækkende. Jeg handler der gerne igen.
Ordrenummer B006119773

Besvarelse fra Desigual
Vær opmærksom på fake side som intet…
Vær opmærksom på fake side som intet har med Desiqual at gøre.
Desiqual Outlet Denmark. Er et scam. Har ikke modtaget min varer fra et Hong kong firma med dette navn.
Desiqual har troligt svaret på min henvendelse og er kede af det, men kan intet stlle op. Jeg har sendt sidens navn til dem.

Besvarelse fra Desigual
Jeg bestilte varen slut december
Jeg bestilte varen slut december. Pengene blev trukket, men varen er aldrig kommet. Jf track og trace burde den ellers. Sjovt nok også helt fra Kina - så noget “lugter”
Har forsøgt at skrive. Men enten dur den oplyste mail ikke, og dem ved track og trace er fuldstændig ligeglad.
Order Number. 2023122721816940

Jeg har betalt en pakke 12.januar
Jeg har betalt en pakke 12.januar
B005538846
1433,60kr
Jeg har et sporings nummer hos Bring i Danmark
Men de har ikke set pakken endnu
Det er ikke i orden
Jeg har sendt 2 mails til Desigual og bare fået automatsvar

Fup og svindel ?
Har bestilt en kjole d 3/1-24. Der er 4-7 dages leveringstid . Har flere gange skrevet til kundeservice .. de vender aldrig tilbage . Nu kan jeg se min pakke er i transit ? Har bestilt fra jer 3 gange og har indtil nu kun modtaget 1 pakke .Tænker om det er en fup og svindel butik ?

Bestilte 28.12
Bestilte 28.12.2023 og pengene blev straks trukket. Rykket og rykket men de skriver bare de behandler sagen. Har endnu ikke modtaget noget eller penge retur. B005462399. Har ellers tidligere elsket deres tøj og ville lige prøve igen

Besvarelse fra Desigual
Jeg bestiller tøj til en fest jeg skal…
Jeg bestiller tøj til en fest jeg skal til. Der er tre uger til festen. Tør fordi jeg bliver informeret om at der er levering 4-8 arbejdsdage. Nu er der gået en måned, tøjet er ikke nået frem. Har prøvet at kontakte alle dem på alle måder nu. Ved live-chat sige de begge bare kan trace, og så slutter de chatten. Desuden lukker de en af så mange an ikke kan skrive mere når man har meddelt. Hvis man vil skrive gn siden skal man have en kode: xxxx/***.
Har prøvet en masse muligheder, intet virker. Når man skriver en mail svarer de at De vender tilbage "as soon as possible" jeg skrev for en uge siden...og denne mail kan ikke besvares. Jeg måtte købe andet tøj til min fest, så vil bestemt returnere desiguals tøj igen... Altså Hvis jeg nogensinde får det. Og hvis jeg tør at sende d det

Fup og svindel🤦🏼♀️
Fup og svindel🤦🏼♀️
Bestilt og betalt en taske - der aldrig er dukket op!
Ingen respons fra Desigual på adskillige henvendelser pr. mail.
Ingen mulighed for at spore pakke 🤬
Køb ALDRIG her…….
Hæver penge-uden at sende varen!
Jeg bestilte en bluse ved desigual. De hævede penge for blusen, men fandt ud af, at den var udsolgt. De skrev de ville sende pebgene retur, men nu er der gået godt 20 dage og jeg har stadig ikke modtaget mine penge. Troede ikke man måtte hæve penge fra kundernes konto førend man har sendt varen???
Rigtig god oplevelse
Blev meget nervøs, da jeg læste alle de dårlige anmeldelser på nettet, men de er nu gjort til skamme. Jeg bestilte en kjole online. Kjolen kom efter ca. 5 dage, men var desværre for lille. Jeg kontakede kundeservice (chat), som var meget venlige og imødekommende. Jeg sendte kjolen retur og inden for en uge havde jeg fået alle mine penge retur. Jeg vil bestemt handle der igen :-)
Hurtigt og bare i orden
Efter jeg havde bestilt min frakke, læste jeg først anmeldelserne på Trustpilot ,så derfor var jeg noget spændt på hvilken service der ville blive ydet.
Men ,men super service .
Jeg bestilte frakken søndag eftermiddag , og modtog den torsdag.
Løbende blev jeg informeret om hvor den var med UPS.
Betalingen blev først trukket da jeg havde modtaget varen. super fint.