Kundeoplevelsen er forfærdelig. Jeg kommer aldrig til at handle der igen. Meget uhøfligt personale i Rødovre centeret. Grove overfor kunder, men virker også som om der er meget dårlig stemning mel... Se mere
Kundeservice er under al kritik: Der bliver ikke svaret på dine mails, f.eks. ville jeg annullere min ordre, men alligevel blev min ordre sendt afsted? Ligeledes når man så prøver at komme i kontak... Se mere
Har flere gange i forbindelse med fødselsdagen forsøgt at placerer en ordre, men uden helt til at kunne komme til betaling... Hvis man ikke kan få lov at betale og bestille en vare, hvad er så... Se mere
Jeg fik tilsendt en anden størrelse end den jeg havde bestilt. Jeg retter henvendelse, og rykker for svar 6 dage efter. Sender pakken retur og rykker for bekræftelse og mine penge 8 dage efter. Der... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Køb dit modetøj online på designersmarket. Vi har modetøj fra Kaffe, Cream, Gestuz, Denim Hunter, Fransa, b-young, Karen by Simonsen med flere. Fragten er gratis og vi har selvfølgelig dag til dag levering. Denne Trustpilot profil er kun vedr online shoppe.
Banetoften 32, 7500 , Holstebro, Danmark
- +45-97410415
- www.designersmarket.dk
Andre kiggede også på
Hurtig levering - god service og nem returnering.
Hurtig levering, god service, venlig ekspedition. Kan varmt anbefales. Lækkert tøj. Desværre var kjolen jeg købte for stor, men intet problem at returnere. Fik tilsendt pakkelabel, som gjorde det nemmere med returneringen.
Rigtig god service, Super hurtig forsendelser og super hurtig tilbagebetaling, hvis varen returnerer
Super service. Rigtig Hurtig modtagelse af varen. Modtog allerede en dag efter med den ene pakke og bestilte en pakke mere som kom kun 2 dage efter, da jeg skulle bruge kjolen i en anden farve/størrelse, end jeg havde regnet med. Super hurtig tilbagebetaling af pengene igen, allered dagen efter returvarerne var afleveret var pengene på min konto.
Super hurtig betjening
Kanon hurtig levering. Fortjener bestemt 5 stjerner
Stærkt vanedannende
Jeg har snart handlet mange på Designmarket, og jeg kan varmt anbefale det. Hurtig levering og gode priser, så det er bare super
Hurtig lev - god oplevelse
Super god side - Varen var som beskrevet. Hurtig levering og gos service.
Nemt, hurtigt og 100% i orden
Ikke noget at udsætte overhovedet. Dejlig overskuelig side. Skulle bruge varen til en gave, og den hurtige levering gjorde at jeg kunne have en gave, den dag jeg skulle bruge den. (Var jo ude i hvad man vil kalde næsten god tid ;-) Kort sagt super....
Ikke særlig begejstret
Udvalget på webshoppen er stort, men det er frygtelig irriterende, at når en vare findes i flere farver, så skifter billedet af varen ikke, når man vælger en anden farve end den viste. Man kan med andre ord ikke vide, hvordan de forskellige farver ser ud, hvilket afholder mig fra at bestille.
Derudover er deres retursystem heller ikke optimalt. Man skal selv tage en kopi af fakturaen og sende med. Lav dog en returseddel. Jeg har ikke mulighed for at kopiere uden at skulle forbi biblioteket og det er alt for besværligt. Desuden skal man selv betale returportoen og på posthuset med pakken. Andre webshopper har gratis returporto med GLS og det er super nemt med en returlabel.
Super hurtig levering, god service, gnidnings frit., jeg ville handle her igen
Fine varer - lidt langsom levering.
Jeg bestile ca. 5 dele. Leveringen kunne dog godt have været lidt hurtigere.
SUPER kundeservice
Altid god kundeservice, de sødeste piger! Svare altid på telefonen!
Hurtig levering og god service.
Hurtig levering og virkelig god service ved returnering af varer.
Kun gode oplevelser...
... så jeg fortsætter med at handle hos designersmarket!
Bare i orden!!
Meget hurtig levering, også når du sender varer retur der skal byttes! Kan varmt anbefales!
Hurtig levering, dog ville det være rart hvis der var en returlabel med i pakken
"jævn" hjemmeside
En hjemmeside, hvor jeg mangler inspiration til match, farvekoder fortæller ikke umiddelbart, hvad farven er fx. Dust Dowe.
Lækkert tøj i mange forskellige stilarter
Mit shoppegen er ikke voldsomt stort, og jeg er ikke særlig vild med at gå i tøj butikker. Derfor er jeg også vild med webshoppen designersmarket. Lækkert tøj til rimelige priser. Det er nemt at bytte og fragten er gratis. Så bliver det ikke nemmere.
Jeg kunne dog godt ønske mig, at der var lidt flere oplysninger på de enkelte dele; som f.eks. længden på nederdele.
Men alt i alt er jeg vild med webshoppen, og jeg kommer uden tvivl til at handle der fremover.