Helt fantastisk forløb, bestilte min vare om lørdagen. Mandag morgen, var pakken allerede sendt. Tirsdag morgen var den klar til afhentning. Samt blev underret under hele forløbet. Ikke sidste gang je... Se mere
Øv øv øv. Troede ikke jeg købte en reklame plakat fra Design dyret hvor jeres logo absolut skal være på nederst for så kunne i godt sælge dem billigere.
Kæmpe anbefaling Havde glemt noget i min ordre og skrev til kundeservice og vupti ALT blev ordnet og jeg kunne bare vente i spænding på min pakke Har købt hos dem flere gange og det spiller bare :... Se mere
Fantastisk, var lidt sent ude med at bestille, lavede en notits til dem, hvornår gaven skulle bruges. Designdyret var meget hurtige og gaven nåede frem.
Du finder skønne plakater i alverdens kategorier. Der er navneplakater, fødselsplakater, fotokunst, dyreplakater, studenterplakater, designplakater og massevis af børneplakater. Designdyret er et finurligt og kaotisk univers drevet af en familie med skøre tosser.
Vardevej 140, 7280, Sønder Felding, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Hurtig levering og flot plakat jeg har modtaget.
Kæmpe anbefaling
Har købt hos dem flere gange og det spiller bare :)
Jeg har kun haft en rigtig god oplevelse, at handle hos jer 😊
Med Venlig hilsen Dinah.
Intet negativt herfra. God og hurtigt service, både ift afsendelsen og leveringen, men også når man skriver til jer 👍👍
Lynhurtig levering og meget smuk plakat i tyk lækker kvalitet. 5 kæmpe store stjerner herfra.
Hurtig og god service. Jeg bad om at få tilsendt en prøve på mailen af den plakat som var bestilt, det var intet problem. :) 5 stjerner herfra.
Trods covid-19 var der hurtig levering. Super godt materiale og et meget bedre design end forventet. Så 5 stjerner her fra :-)
Nemt og hurtigt. Handler gerne her igen
Plakaten er så fin :)
pæn kvalitet og hurtig og sikker levering.
Vil gerne handle der igen
Levering til tiden. Men jeg bliver bombet med overfladisk smiger og leflen om at jeg er så sej.. det ved I jo intet om. Så overvej jeres brug af tomme floskler når I ikke kender jeres kunder personligt. Men varen er ankommet så tak for det.
Nemt at navigere på hjemmesiden, hurtig bestilling og hurtig levering
Tiden fra jeg bestilte til varen blev leveret var bemærkelsesværdigt kort. Rigtig fin kvalitet og super service.
Meget positiv oplevelse, kan anbefales.
Flotte plakater og hurtig levering.
De spørgsmål jeg sendte pr mail en aften, blev besvaret med det samme - super.
Billige plakater og hurtig levering! Helt sikkert et besøg værd 🥰
Jeg spurgte til nogle varer og fik svar med det samme (via Facebook) - bestilte, fik servicemails undervejs, og varen leveret hurtigt (med GLS).
Kan anbefales!
Hurtig levering og i den stand man forventer👍 Der gik tre dage fra køb til levering😊
Hurtig levering, god service og god kvalitet og så støtter købet af plakaten et godt formål - whats not to like! 5 stjerner herfra :-)