Design Cykler - Randers Anmeldelser 7

4,0

Marsvej 19B, 8960 Randers, Jylland, DK

Kommer ind i butikken i RANDERS, og bliver mødt af en ung mand som spørger om han kan hjælpe med noget. Vi takker ja, da vi skal have en cykel til vores dreng på 9 år. Det skal dog vise sig at der... Se mere

Gik ind i forretningen i Randers for at få gode råd og vejledning om mit behov for en cykel (mand 77 år). Gik ud af forretningen med en ny mountainbike... Fedt at man tager sig tid til at vurdere... Se mere

En god oplevelse, hvor jeg blev godt vejledt. Meget hjælpsom ekspedient, og hurtig klargøring.

Blev taget godt imod og fik god vejledning. Og cyklen var klar som aftalt og blev instrueret så jeg følte mig godt klædt på af et meget venlig personale.

1. Cykelbutik

Hos Design Cykler har vi mere end 30 års erfaring med at få danskerne godt kørende. Vi er en moderne kæde af store cykelbutikker, hvor faglighed og service går hånd i hånd. Vores mål er altid at give dig den bedste vejledning, uanset om du besøger os i en af vores 13 fysiske butikker eller handler på vores webshop. Vi er stolte medlemmer af brancheforeningen Danske Cyklehandlere, og vi står klar med et bredt sortiment og dyb produktviden, så du ender med præcis den cykel, der matcher dine behov. Certificeret tryghed og 5-stjernet service Når du vælger Design Cykler, vælger du kvalitet. Alle vores butikker fungerer som Shimano Service Center, hvilket er din garanti for det højeste faglige niveau. Vores værksteder er certificeret med 5/5 stjerner, og vi beskæftiger uddannede cykelmekanikere, der løbende opdateres med kurser i den nyeste teknologi. Det betyder, at din cykel altid bliver serviceret med originale reservedele og stor ekspertise, så du kan køre sikkert videre. Handel med fuld garanti – Online og i butik Vi har gjort det nemt og trygt at handle cykel og udstyr. Når du handler i vores store webshop, står du aldrig alene med dit køb. Du har nemlig fuld service, garanti og returret i alle vores fysiske forretninger. Har du brug for hjælp til en elcykel købt online, eller skal hjelmen byttes til en anden størrelse? Så står vi klar til at hjælpe dig i butikken. Populære kategorier Hos os finder du et kæmpe udvalg inden for elcykler, racercykler, mountainbikes og citybikes. Derudover har vi alt, hvad du skal bruge inden for cykelhjelme, cykeltøj og tilbehør til cyklen. Landsdækkende butiksnet Vi er tæt på dig. Med butikker i Aalborg, Randers, Aarhus, Horsens, Kolding, Esbjerg, Viborg, Næstved, Taastrup, Brøndby, Odense og Svendborg er hjælpen altid inden for rækkevidde. 100% Klargjorte cykler Din køreoplevelse starter med det samme. Cykler købt hos Design Cykler leveres 100% samlet og klargjort af vores uddannede mekanikere, så du er sikret en cykel, der er indstillet og justeret korrekt fra første tråd. Fuld servicepakke Vi slipper dig ikke efter købet. Med vores store netværk og certificerede værksteder sikrer vi, at du har adgang til service og garanti i hele landet, uanset i hvilken Design Cykler cyklen er købt. Besøg Design Cykler – vi er klar til at hjælpe dig!

• Marsvej 19B, 8960, Randers, Jylland, Danmark

• 86103037

4,0

God

Svarer typisk inden for 48 timer

Var med fruen ude og købe en elcykel

Var med fruen ude og købe en elcykel. Flot udvalg og god service og vejledning.

31. marts 2026

Hej Lars

Tak for din anmeldelse – dejligt at høre, at I havde en god oplevelse, og at både udvalg, service og vejledning levede op til forventningerne.

Vi håber, Fruen bliver rigtig glad for den nye elcykel 😊

En god oplevelse

En god oplevelse, hvor jeg blev godt vejledt.
Meget hjælpsom ekspedient, og hurtig klargøring.

31. marts 2026

Hej Marian!

Mange tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi kæmpestor pris på!

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du følte dig godt vejledt. Dejligt også at høre, at du oplevede både hjælpsom betjening og hurtig klargøring.

Venlig Hilsen
Ronni / Design Cykler

Nej tak!!! RANDERS Butikken

Det skal dog vise sig at der er total mangel på viden omkring cykler, størrelser, stel, styr, hjul, og diverse muligheder. Han aner absolut intet om cykler, ud over at han ved de sælger dem.
Intet initiativ til at hjælpe med at finde løsninger ud fra drengens størrelse.
Vi kommer aldrig i denne butik igen, og vælger at ligge vores penge et andet sted.

14. marts 2026

Hej Morten,

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive. Jeg er ked af at høre, at I gik fra vores butik med en oplevelse af, at vi ikke kunne rådgive jer ordentligt. Det er naturligvis ikke den standard, vi sigter efter.

Jeg har talt med ekspedienten, som hjalp jer i butikken, for at forstå forløbet. Det er korrekt, at han brugte computeren en del, men det var primært for at dobbelttjekke specifikke ønsker – blandt andet om den ønskede cykel kunne skaffes med 26" hjul, hvilket producenten desværre ikke laver (den starter ved 27,5" hjul i XS).

Vi kan dog se på din feedback, at vi ikke har været gode nok til at kommunikere de muligheder og løsninger, vi faktisk har, og at ekspedienten i situationen måske har været for tilbageholdende med sine egne anbefalinger, da han kunne mærke, I havde en klar holdning til størrelsen. Det tager vi til os som læring, så vi kan blive bedre i selve rådgivnings øjeblikket.

Vi ville have elsket at finde den helt rigtige cykel til jeres søn, og vi er kede af, at vi ikke ramte plet i denne omgang. Skulle I få lyst til at give os en chance til en anden gang, er I altid velkomne.

Med venlig hilsen,

Køb af el cykel

Blev taget godt imod og fik god vejledning.

4. marts 2026

Hej Per

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os virkelig, at du har fået en god start med din nye elcykel, og at du er tilfreds med den hjælp, du fik af personalet.

Vi håber, du får rigtig mange gode ture fremover!

Benjamin fra Design Cykler

God info om de forskellige el cykler.

God info om de forskellige el cykler.
Venlig betjening.

26. januar 2026

Hej Bodil

Tak for de 5 stjerner det er vi rigtig glade for

Kristian fra design Cykler

Rådgivning i topklasse

Gik ud af forretningen med en ny mountainbike...
Fedt at man tager sig tid til at vurdere ens behov, finder den rette cykel til en og efterfølgende indkalder cyklen til serviceeftersyn.

18. december 2025

Hej Eigil

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du følte dig godt rådgivet, og at der blev taget tid til at finde en cykel, der passer til dine behov. Skønt at du også fremhæver serviceeftersynet – det er en vigtig del af helheden for os.

Altid god service

27. januar 2026

Hej Lau

Tak for de 5 stjerner, de er sendt videre til Teamet i Randers.

Kristian fra Design Cykler