Gewoon top levering, goed spul en snelle klantenservice. Snap niet dat hier zoveel negatieve reviews staan.
'Besteld op werkdagen vóór 17.00 uur, de volgende dag in huis', stond bij het artikel vermeld. De bestelling werd in het weekend geplaatst dus we gingen er vanuit dinsdag het pakketje te krijgen. Toc... Se mere
Ik heb een vibrerend eitje gekocht, toentertijd voor EUR 25, maar de gangbare prijs hiervan is EUR 40. De afstandsbediening zou op een maximale afstand van 20 meter moeten werken, maar werkt maar... Se mere
Bestellen via de site zeer eenvoudig en prettig. Klantenservice prima. Maar uiteindlijk gaat het om het product. Ik heb een vacuumpomp aangeschaft waarvan al na 1x gebruik het pompgedeelte het beg... Se mere
Lloydsweg 28 E, 9641kk, Veendam
- 0598-690453
- helpdesk@edc-internet.nl
- www.desexshop.nl
klantvriendelijkheid topkwaliteit
De bestelling kwam zoals beloofd de volgende dag al, wat ik heel speciaal vond.
Het product voldeed ook aan mijn verwachting en ik was er echt blij mee.
Correcte afhandeling van defecte order!
Had een Fuck Me Silly! Dude besteld. Na ontvangst bleek dit artikel een (op internet bekend) defect te hebben, namelijk zijn geslachtsdeel bleek "gebroken". Het product was dus volledig onbruikbaar. Na deze teleurstelling heb toen onmiddellijk het artikel retour verzonden en dit aan de helpdesk gemeld.
Vanaf dat moment duurde het, waarschijnlijk vanwege nabestelling bij de leverancier, slechts 1 week voordat ik een nieuw werkend exemplaar in ontvangst mocht nemen. Op al mijn e-mails werd keurig gereageerd met relevante informatie. Ik raad iedereen aan hier je product te bestellen, niet alleen vanwege de concurrerende prijzen, maar vooral door de correcte service!
Zal zeker in de nabije toekomst hier vaker bestellen! Gewoon TOP!
Eenvoudig bestellen, discreet en snel geleverd in huis.
Het bestellen ging gemakkelijk, veilig betalen via ideal. Je krijgt duidelijke informatie over de status van je bestelling op de site en via email. Kort voor 17 uur bestelt en had het de dag erop al in huis. Lekker snel dus en in een onopvallende doos. Echt een aanrader.
Perfecte bestelling en zeer snel
Bestelling is snel en zeer correct afgeleverd. Ook bevestiging en volgen van het pakketje waren prima geregeld.
Binnen 1 dag alles thuis. Compliment.
heerlijk
je weet niet wat je overkomt ,het is heerlijke massage gel en lekker warm .
slecht produkt; goede service
het ging direkt stuk bij een poging tot gebruik.
Maar er werd zonder morren een nieuw exemplaar opgestuurd.

Besvarelse fra Desexshop.nl
snelle levering en het juiste item
perfect, zoals het hoort, aan te bevelen
Zeer snelle correcte afhandeling van goede kwaliteit
's avonds besteld, 's morgens al geleverd.
Alles was in het pakket aanwezig en van goed kwaliteit dus mijn volgende bestellingen zullen zeker via deze site zijn.
Snelle correcte service
Besteld, betaald en heb het snel ontvangen, mooi discreet verpakt.
prima te vreden
Aan vrienden kan ik Desexshop van harte aanbevelen
topservice voor plezier
Echt geweldig, aanrader,lekker snel en anoniem bezorgd
DE BESTELLING
ging snel en makkelijk, alleen een beetje jammer dat POST.NL een handtekening moet hebben (rooie oortjes gevoel)
Bestelling en levering zo sla het moet
Tja wat moet ik zeggen, alles klopt zeker de moeite waard om bij te bestellen. Je krijgt waar voor je geld.
prima geregeld. Geen problemen. Discrete verpakking. snelle levering.
Ik beveel je deze site aan als je discreet en snel een bestelling wilt doen. ook v.w.b. de prijs hoef je niet verder te zoeken.