1. It-udstyrsproducent
  2. Computerbutik

Descom er blandt Danmarks førende IT-leverandører med et stort og bredt udvalg inden for alle de kendte kvalitetsmærker. Vi er full service leverandør inden for hardware, software, serviceydelser, supplies og ergonomi mm. Vores forretningskoncept er enkelt. Vi ønsker altid at fremstå som Danmarks bedste it-leverandør med den bedste service, det største produktsortiment til den rigtige pris og med de rigtige kompetencer. Med vores passion for det vi laver, og vores professionelle tilgang sætter vi kunden i fokus. Vores vision er at være den samarbejdspartner i norden som foreslår den rigtige løsning til enhver opgave – hver gang. Vi vil skabe en yderst resultatorienteret virksomhed med ansvar, miljø og trivsel i højsædet for såvel kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

2,1

Under middel

ADVARSEL

ADVARSEL - der er rigtig mange grunde til ikke at vælge denne virksomhed.
Med nogle utrolig søde og ihærdige sælgere.
Desværre har virksomheden ingen power bag deres sælgere. - INGEN service føler ingen kunde forpligtigelser - eller professionel tilgang til problem løsning. (Sagt lige ud så er de fulstændig ligeglade med deres egne kunder og beder dem nærmest bare skride i stedet for at finde en løsning.
Du køber en computer - med garanti - og eller tilkøber garanti og den bliver så defekt - NU har du så ingen computer (bare ærgerligt) hvor lang tid vil du vente på en løsning ? eller skal vi sige hvor mange MÅNEDER vil du vente på en løsning.
Dårlige undskyldninger - det er ikke vores fejl - vi kan ikke gøre noget - beklager forsinkelse efter forsinkelse - det er vores underleverandør - vi har sendt den til England - jeg har rykket for svar.
SUM og sumarum der sker INTET og det rager dem mildest talt.
DU får ingen kunde service - DU får ikke en låne pc - DU får ikke en sagsbehandling - DU får ingen garanti.
Og så er det faktisk oven i købet billigere og længere garanti samt 1 million gange beder service at købe tingene i Elgiganten eller tilsvarende butikker.
OG deres salg af refurb pcer : hold jer lang væk fra de max forældede og halv defekte pcer hvor i heller ikke får nogen form for service ved defekt.

16. januar 2025

Afklaring af behov

Afklaring af behov - spot on🙏🏼
Descom skal have ros for den optimale behovsafdækning, som endnu engang førte til de helt rigtige produkter, jeg skal bruge og den efterfølgende opfølgning og service - ja tak👍🏼

Klar anbefaling herfra!!

7. januar 2022

Jeg har kun gode oplevelser med Descom og de får derfor min varmeste anbefaling. God og seriøs kommunikation og reelle produkter til gode priser.

7. januar 2022

Anbefaler på ingen måde Descom

Anbefaler på ingen måde Descom, mage til ringe service skal man lede længe efter.
Ringede og bestilte printerpatroner til printer DR2400, får tilsendt indsats til printerpatroner i stedet for patroner. Ringer til Descom som laver en ny bestilling og medgiver at der er sket en fejl og at de vil sende en returlabel til patronindsatserne. Den modtager jeg aldrig, skriver derfor til dem for at anmode om det sammen med en samlet faktura. Her får jeg besked på at de ikke vil være med til at returnere da det er skaffevarer jeg har bestilt! Jeg har aldrig fået noget af vide om at det er skaffevarer.
Descom frasiger sig alt ansvar for deres fejl som de ellers har indrømmet tidligere i sagen. De mener at jeg burde vide at det var printerindsatser og ikke printerpatroner der var bestilt ifølge deres ordrebekræftigelse med ordlyden: BROTHER Trommeleinheit DR.
Troede det var en professionel virksomhed som tager ansvar for det de sender afsted, men det er åbenbart ikke tilfældet.
Sjældent har jeg oplevet så ringe service, men det er åbenbart deres måde at arbejde på! Jeg ville være flov, hvis jeg var dem.

27. april 2021

Firma som har haft en del udskiftning i…

Firma som har haft en del udskiftning i personale, men virker som om der er kommet konkret mere styr på tingene samt bedre retningslinjer. Derved er der sket et stort kvalitets løft i forhold til service og leverance. De levere en god service hvis der opstår problemer samt håndtere ens sag på højt niveau hvis der sker fejl.

14. november 2018

aldrig har jeg oplevet så dårlig kunder…

aldrig har jeg oplevet så dårlig kunder service de lover at sende mig nogle printerpatroner de sender så forkert 2 gang og jeg skal hvergang tage kontakt til dem om at få de rigtige, mage til amatør skal man lede længe efter forstår ikke men kan have en forretning hvor man lover en hele massse men følger ikke op på tingenede

18. juni 2018

Hurtig, hjælpsom og billig!

På mit arbejde har jeg opgaven at indkøbe toner til vores printere og kopimaskiner. Jeg sammenligner ofte priser før indkøb...og ender med at købe hos Descom!
Hvis jeg bestiller om eftermiddagen har jeg tit varen næste dag.
Og da jeg manglede toner til en gammel udgået printer lykkedes det Descom at fremskaffe en toner.

23. februar 2017

Utroværdig ?

Kan ikke finde ud af at skrive på deres hjemmeside at de ike sælger til private.... hvilke andre ting kan de så heller ikke finde ud af ??

7. november 2016

De ringede selv og tilbød produkter

De ringede for at sælge mig ZetMouse, et produkt jeg ikke umiddelbart kendte, men de snakkede godt for det, og jeg købte en enkelt. Produktet er kvalitetsmæssigt ubrugeligt, og ikke i nærheden af hvad vi er vant til fra tilsvarende løsninger.
Første model blev byttet, og erstatningen fungerer ikke, hvortil jeg blev foreslået at købe en ny computer istedet.
Ikke et sted jeg skal handle.

Jeg har senere modtaget en kreditnota og sender enheden retur., anmeldelse tilpasset.

25. september 2014

Fantastisk service og personale!

har bestilt et par gange nu fra descom og har fået den bedste service! super hurtig levering, og rigtige søde og hjælpsomme medarbejdere! kommer højt anbefalet til alle, privat og virksomheder... ti thumbs up herfra! :)

31. juli 2014

Printertoner

har købt såkaldte uoriginale printertoner hos Descom.
printer stadig på dem og i bedre kvalitet end de dyre jeg
tidligere har købt. de er sikkert lavet på samme fabrik.
så jeg vil i fremtiden fortsætte med min besparelser ved at købe
printertoner af descom.

9. februar 2014

DÅRLIGE KOPI VARER OG SKIDT SERVICE

Startede med, at Descom solgte os "original brother toner" til vores nye multifunktions maskine. Alt hvad vi printede lignede, noget der var løgn. Til sidst satte vi ÆGTE brother toner i maskinen og nu printer den som en drøm. Efter henvendelse til Descom beder de os om, at returnere de tonere som vi ikke kan bruge og så vil varerne bliver krediteret. Og hvad sker der så : vi får pakken retur - smidt lige i hovedet igen, uden nogen som helst meddelse af nogen art. Så lige der i mørket, hvor vi anede et lille håb for descom, om at de trods alt ville tage deres l... retur, ja så ødelægger de det hele. Jeg vil ikke anbefale dette firma til nogen .

3. september 2013

Total mangel på kommunikation

Skrev denne anmeldelse af 'wehaveitall.dk' men da Descom åbenbart står for faktureringen på vegne af wehaveitall.dk og da Descom også ignorerede alle mails, citeres anmeldelsen også her.
quote
Descom.dk, på vegne af WehaveITall.dk var meget hurtige til at trække pengene for den vare jeg havde bestilt (faktisk to dage senere) men efter mere end en uge har jeg endnu ikke modtaget noget og ordren forbliver med status 'under behandling' (på trods af at det er en lagervare).
Jeg har skrevet til både descom og wehaveitall flere gange men de ignorerer fuldstændig alle mails.
Jeg har nu bedt om at få ordren annuleret og pengene tilbageført men selv denne henvendelse bliver ikke besvaret.
unquote

9. juli 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (20 anmeldelser)